Μενου
Your Cart

Περιποίηση Υποδημάτων

Περιποίηση Υποδημάτων
Η γόμα, από την εταιρία JE CHERCHE UNE IDEE, καθαρίζει χωρίς τη χρήση απορρυπαντικού, ίχνη σε τοίχους και διάφορα αντικείμενα. Κατάλληλη για τις περισσότερες επιφάνειες, όπως δέρμα, ανοξείδωτο ατσάλι, πλακάκια, πλαστικό και ξύλο.Χαρακτηριστικά:Υλικό Κατασκευής: Ελαστομερές καουτσούκ Αφα..
2,95€
Χωρίς ΦΠΑ:2,38€
Ο επιτοίχιος ηλεκτρικός στεγνωτήρας παπουτσιών, από την εταιρία HOMCOM, είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να στεγνώσετε τα παπούτσια σας. Είναι κατασκευασμένος από κράμα αλουμινίου και PP, και μπορείτε να στεγνώσετε έως και 2 ζευγάρια παπούτσια ταυτόχρονα.Χαρακτηριστικά:Υλικά Κατ..
37,95€
Χωρίς ΦΠΑ:30,60€
Η μηχανή γυαλίσματος παπουτσιών 2 σε 1, από την εταιρία Clatronic, γυαλίζει και κερώνει παπούτσια κάθε είδους. Περιλαμβάνει δύο αθόρυβες και μαλακές περιστρεφόμενες βούρτσες, οι οποίες αφαιρούνται και καθαρίζονται εύκολα. Διαθέτει μεταλλικό περίβλημα υψηλής ποιότητας και ισχυρό κινητήρα 90 W. Ο ενσω..
74,95€
Χωρίς ΦΠΑ:60,44€
Η μηχανή γυαλίσματος παπουτσιών 3 σε 1, από την εταιρία Clatronic, καθαρίζει, γυαλίζει και κερώνει παπούτσια κάθε είδους. Περιλαμβάνει τρεις αθόρυβες και μαλακές περιστρεφόμενες βούρτσες, οι οποίες αφαιρούνται και καθαρίζονται εύκολα. Πιο συγκεκριμένα, μία βούρτσα καθαρισμού για τις δύσκολες βρωμιές..
89,95€
Χωρίς ΦΠΑ:72,54€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)