Μενου
Your Cart

Αποθηκευτικοί Χώροι

Αποθηκευτικοί Χώροι
Η αποθήκη κήπου, από την εταιρία Outsunny, διαθέτει ανθεκτική δομή από έλατο, επικαλυμμένη με βαφή για επιπλέον προστασία και κεκλιμένη οροφή ασφάλτου που αποτρέπει τη συσσώρευση νερού. Έχει 1 μεγάλη αρθρωτή πόρτα με λαβή για πρόσβαση στο εσωτερικό με ξύλινο μπουλόνι και μαγνητικό μάνταλο για ασφάλε..
299,95€
Χωρίς ΦΠΑ:241,90€
Η αποθήκη κήπου, από την εταιρία Outsunny, είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό ξύλο και διαθέτει άφθονο αποθηκευτικό χώρο για εργαλεία και διάφορα είδη κηπουρικής. Διαθέτει κεκλιμένη οροφή για την αποστράγγιση του νερού, 4 ανθεκτικά πόδια που εγγυώνται τη μέγιστη σταθερότητα, 3 ράφια και 2 πόρτες, μι..
229,95€
Χωρίς ΦΠΑ:185,44€
Η αποθήκη κήπου, από την εταιρία Outsunny, διαθέτει ανθεκτική δομή από έλατο, επικαλυμμένη με βαφή για επιπλέον προστασία και κεκλιμένη οροφή ασφάλτου που αποτρέπει τη συσσώρευση νερού. Έχει 2 πόρτες για πρόσβαση στο εσωτερικό με λαβές για άνοιγμα και κλείσιμο και στερέωση με μαγνητικό κούμπωμα για ..
299,95€
Χωρίς ΦΠΑ:241,90€
Η αποθήκη κήπου, από την εταιρία Outsunny, διαθέτει ανθεκτική δομή από έλατο, επικαλυμμένη με βαφή για επιπλέον προστασία και κεκλιμένη οροφή με κασσίτερο, που αποτρέπει τη συσσώρευση νερού. Έχει 1 μεγάλη πόρτα  με λαβή για πρόσβαση στο εσωτερικό της, η οποία ασφαλίζει με κλειδαριά και μαγνητικό μάν..
399,95€
Χωρίς ΦΠΑ:322,54€
Το μπαούλο κήπου, από την εταιρία Malatec, είναι κατασκευασμένο από συνθετικό ρατάν με πλαίσιο από εξαιρετικά ανθεκτικό ατσάλι. Με συμπαγή δομή και υψηλή ανθεκτικότητα, διαθέτει 2 ρόδες από τη πλευρά και 1 λαβή από την άλλη για εύκολη κίνηση. Είναι ιδανικό για τον κήπο και την βεράντα για την αποθήκ..
149,95€
Χωρίς ΦΠΑ:120,93€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)