Μενου
Your Cart

Γλάστρες - Ζαρντινιέρες

Γλάστρες - Ζαρντινιέρες
Η ζαρντινιέρα, από την εταιρία Outsunny, σας επιτρέπει να διακοσμήσετε τον κήπο με τα φυτά σας. Αποτελείται από ένα δοχείο και ένα καφασωτό, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την καλλιέργεια φυτών αναρρίχησης. Μπορείτε να επιλέξετε εάν θα χρησιμοποιήσετε μόνο το δοχείο ή το καφασωτό, ανάλογα με ..
39,95€
Χωρίς ΦΠΑ:32,22€
Η ζαρντινιέρα από την εταιρεία Outsunny είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό ξύλο και είναι κατάλληλη για χρήση τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.Διαθέτει ένα μεγάλο, άνετο διαμέρισμα, με 4 τρύπες αποστράγγισης στο κάτω μέρος του, παρέχοντας σας άφθονο χώρο για να φυτέψετε λουλούδι..
94,95€
Χωρίς ΦΠΑ:76,57€
Η ζαρντινιέρα, από την εταιρία Outsunny, διαθέτει ανθεκτική και σταθερή δομή από ξύλου ελάτου και σας επιτρέπει να διακοσμήσετε τον κήπο με τα φυτά σας. Αποτελείται από ένα δοχείο και ένα καφασωτό, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την καλλιέργεια των φυτών αναρρίχησης.Το δοχείο στο εσωτερικ..
79,95€
Χωρίς ΦΠΑ:64,48€
Το σετ, περιλαμβάνει 10 γλάστρες υδροπονίας διαφορετικών μεγεθών και σχημάτων, Ιδανικές για την υγιέστερη ανάπτυξη του ριζικού συστήματος των φυτών σας. Οι πολλαπλές τρύπες σε όλη την επιφάνεια της γλάστρας επιτρέπουν τον αερισμό που απαιτείται ώστε να αποφεύγεται το φαινόμενο spiralizing στις ρίζες..
4,95€
Χωρίς ΦΠΑ:3,99€
Το σετ, από την εταιρία Outsunny, αποτελείται από 3 μεταλλικές ανθοστήλες με ρετρό σχεδιασμό και διαφορετικό ύψος (70 cm, 70 cm και 50 cm). Κάθε ανθοστήλη διαθέτει άνετη επιφάνεια, στην οποία μπορείτε να τοποθετήσετε τη γλάστρα της αρεσκείας σας.Χαρακτηριστικά:Ρετρό σχεδιασμός Μεταλλική..
74,95€
Χωρίς ΦΠΑ:60,44€
Τα καλύμματα, από την εταιρία Inkazen, προστατεύουν αποτελεσματικά τα φυτά σας από τη βροχή, τον αέρα και το κρύο. Είναι κατασκευασμένα από μη υφασμένο πολυπροπυλένιο 80 g / m2,  δεν σχίζονται και αντέχουν στη μακροχρόνια χρήση. Διαθέτουν κορδόνι που σφίγγει στο κάτω μέρος για να συγκρατεί το κάλυμμ..
16,95€
Χωρίς ΦΠΑ:13,67€
Το τρόλεϊ, από την εταιρία Outsunny, είναι κατασκευασμένο από ατσάλι και είναι ιδανικό για την ανάπτυξη των φυτών και των λουλουδιών. Διαθέτει υπεριώδες LED φως, το οποίο βελτιώνει την ανάπτυξη των αρωματικών φυτών, των λαχανικών και λουλουδιών σας όλο το χρόνο, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για..
169,95€
Χωρίς ΦΠΑ:137,06€
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)