Μενου
Your Cart

Παιχνίδια Εξωτερικού Χώρου

Παιχνίδια Εξωτερικού Χώρου
Το playhouse με την αμμοδόχο, από την εταιρία Hoppline, μπορεί να δώσει στα παιδιά την πραγματική εμπειρία από μία παιδική χαρά. Το playhouse διαθέτει κάλυμμα σκίασης για προστασία από τον ήλιο, ενώ οι 3 πλευρές του προστατεύονται από για να μη υπάρξει κίνδυνος ατυχήματος. Τα παιδιά θα απολαύσουν ώρ..
219,95€
Χωρίς ΦΠΑ:177,38€
Το παιδικό τρακτέρ, από την εταιρία HOMCOM, έχει πλαίσιο από συμπαγές μέταλλο και μέγιστο βάρος τα 35 Kg. Έχει τιμόνι, τέσσερις αντιολισθητικούς τροχούς κατάλληλοι για γρασίδι, σκυρόδεμα, ξύλο και άλλες επιφάνειες, καθώς και καρότσα με δύο εργαλεία (φτυαράκι και τσουγκράνα). Είναι εξοπλισμένο με πεν..
99,95€
Χωρίς ΦΠΑ:80,60€
Το σετ αποτελείται από 2 πολύχρωμες σκηνές που συγκοινωνούν με τούνελ, κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανθεκτικό υλικό. Οι σκηνές και το τούνελ είναι διαφανή, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε το παιδί σας ενώ παίζει.Στο σετ περιλαμβάνονται 200 πολύχρωμες πλαστικές μπάλες και θήκη μεταφοράς..
79,95€
Χωρίς ΦΠΑ:64,48€
Η αμμοδόχος, από την εταιρία Hoppline, αποτελεί ιδανική επιλογή για παιχνίδι σε εξωτερικούς χώρους. Τα παιδιά θα διασκεδάσουν σκάβοντας και χτίζοντας σε στην αμμοδόχο με τους φίλους τους. Εάν τη γεμίσετε με μπάλες αντί για άμμο, η αμμοδόχος μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και σαν ένας χώρος παιχνιδι..
119,95€
Χωρίς ΦΠΑ:96,73€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)