Μενου
Your Cart

Τέντες - Κιόσκια

Τέντες - Κιόσκια
Το διπλό πλαστικό κιόσκι - τέντα πόρτας εισόδου, είναι κατάλληλο για εξωτερικό χώρο.Το κιόσκι δημιουργεί σκιά και παράλληλα αφήνει να περάσει το 78% του φωτός. Αντέχει τόσο σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες (120°C) έως και αρκετά χαμηλές (-40°C)Στη συσκευασία περιλαμβάνονται και τα απαραίτητα στηρ..
129,95€
Χωρίς ΦΠΑ:104,80€
Η επιτοίχια πέργκολα κήπου, από την εταιρία Outsunny, είναι το απαραίτητο αξεσουάρ για να σας προστατεύει από τις ακτίνες του ήλιου ενώ χαλαρώνετε στον κήπο ή στη βεράντα. Διαθέτει μεταλλικό σκελετό με ηλεκτροστατική βαφή πούδρας και οροφή από πολυεστέρα με ανθεκτική στην επίστρωση UV. Η οροφή είναι..
299,95€
Χωρίς ΦΠΑ:241,90€
Το κιόσκι κήπου, από την εταιρία SPM, είναι ιδανικό τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας όσο και κατά τη νύχτα, και ταυτόχρονα προστατεύει τέλεια από τον ήλιο και την ελαφριά βροχή.Το κιόσκι, διαθέτει 4 παράθυρα που καλύπτονται από αφαιρούμενες κουνουπιέρες, για την προστασία από τα έντομα με ταυτόχ..
169,95€
Χωρίς ΦΠΑ:137,06€
Το κιόσκι κήπου, από την εταιρία Outsunny, διαθέτει πλαίσιο από ατσάλι και κάλυμμα από ύφασμα πολυεστέρα με επίστρωση PA. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένο 8 οπές για την αποστράγγιση του νερού της βροχής. Χάρη στη διπλή οροφή, ο αέρας κυκλοφορεί φυσικά, αποφεύγοντας το φαινόμενο "ανεμοφράκτη".Το κιόσ..
349,95€
Χωρίς ΦΠΑ:282,22€
Το κιόσκι κήπου, από την εταιρία Outsunny, είναι κατασκευασμένο από μέταλλο για να εγγυηθεί τη μέγιστη σταθερότητα. Ο θόλος του είναι από πολυεστέρα με φινίρισμα PA και έχει 8 τρύπες για την αποστράγγιση των όμβριων υδάτων. Χάρη στη διπλή οροφή, ο αέρας κυκλοφορεί φυσικά, αποφεύγοντας το φαινόμενο "..
199,95€
Χωρίς ΦΠΑ:161,25€
Το κιόσκι κήπου, από την εταιρία Outsunny, διαθέτει πλαίσιο κατασκευασμένο από μέταλλο, ενώ οι πόλοι έχουν τριγωνική δομή για να προσφέρουν μέγιστη σταθερότητα. Το κάλυμμα είναι από πολυεστέρα με φινίρισμα PA και είναι εξοπλισμένο με 8 οπές για την αποστράγγιση του νερού της βροχής. Χάρη στη διπλή ο..
179,95€
Χωρίς ΦΠΑ:145,12€
Το κιόσκι κήπου, από την εταιρία Outsunny, διαθέτει ανθεκτικό ατσάλινο πλαίσιο, με ανθεκτική στη σκουριά επίστρωση σκόνης. Εξοπλισμένο με 6 πλευρικές κουρτίνες (αφαιρούμενες) από αδιάβροχο ύφασμα πολυεστέρα με επίστρωση PA για να εμποδίζει τις ακτίνες UV. Οι ιμάντες με τα άγκιστρα και τους βρόχους σ..
279,95€
Χωρίς ΦΠΑ:225,77€
Το κιόσκι κήπου της εταιρείας Hoppline, διαθέτει μεταλλικό σκελετό, 3 πλευρικούς τοίχους, οι 2 με παράθυρα και είναι ιδανικό για πάρτι και εκδηλώσεις, καθώς παρέχει προστασία από τον ήλιο και τη μέτρια βροχή. Μπορείτε να αφαιρέσετε τους πλευρικούς τοίχους και να το χρησιμοποιήσετε σε περιόδους υψηλή..
99,95€
Χωρίς ΦΠΑ:80,60€
Το κιόσκι κήπου, από την εταιρία Outsunny, διαθέτει στιβαρό και ανθεκτικό πλαίσιο από ατσάλι, καθώς και διπλή οροφή από υδατοαπωθητικό πολυεστέρα για καλή κυκλοφορία του αέρα, προσφέροντας τέλεια προστασία από τη βροχή και το έντονο ηλιακό φως. Το νερό της βροχής αποστραγγίζεται εύκολα μέσω των 8 εν..
399,95€
Χωρίς ΦΠΑ:322,54€
Το κιόσκι κήπου, από την εταιρία Outsunny, έχει δομή από ατσάλι με επίστρωση κατά της σκουριάς. Χάρη στη διπλή οροφή, ο αέρας κυκλοφορεί φυσικά, αποφεύγοντας το φαινόμενο "ανεμοφράκτη". Εξοπλισμένο με 4 τρύπες αποστράγγισης νερού στην οροφή, είναι ιδανικό για οποιαδήποτε υπαίθρια δραστηριότητα, όπως..
219,95€
Χωρίς ΦΠΑ:177,38€
Το κιόσκι κήπου, από την εταιρία Outsunny, έχει δομή από ατσάλι με επίστρωση κατά της σκουριάς. Η κομψή διακόσμηση φύλλων στις κολόνες δίνει μια κομψή εμφάνιση, δημιουργώντας έναν ευχάριστο χώρο στον οποίο μπορείτε να χαλαρώσετε μακριά από τον ήλιο.Χάρη στη διπλή οροφή, ο αέρας κυκλοφορεί φυσικά..
329,95€
Χωρίς ΦΠΑ:266,09€
Το κιόσκι κήπου, από την εταιρία Outsunny, έχει δομή από ατσάλι με επίστρωση κατά της σκουριάς. Η κομψή διακόσμηση φύλλων στις κολόνες δίνει μια κομψή εμφάνιση, δημιουργώντας έναν ευχάριστο χώρο στον οποίο μπορείτε να χαλαρώσετε μακριά από τον ήλιο.Χάρη στη διπλή οροφή, ο αέρας κυκλοφορεί φυσικά..
329,95€
Χωρίς ΦΠΑ:266,09€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 21 (2 Σελ.)