Μενου
Your Cart

Αποθηκευτικοί Χώροι

Αποθηκευτικοί Χώροι
Η ραφιέρα κουζίνας, από την εταιρία VASAGLE, έχει σιδερένιο μεταλλικό πλαίσιο και αποτελεί ιδανική επιλογή για να έχετε πάντα τακτοποιημένα μαγειρικά σκεύη και τρόφιμα κάθε είδους. Διαθέτει 6 ράφια από μοριοσανίδες με ρουστίκ καφέ φινίρισμα, συρταρωτό καλάθι για να αποθηκεύσετε μαχαιροπίρουνα και 6 ..
99,95€
Χωρίς ΦΠΑ:80,60€
Το έπιπλο, από την εταιρία VASAGLE, διαθέτει βιομηχανικό σχεδιασμό με μεταλλικό πλαίσιο και μοριοσανίδες με ρουστίκ καφέ φινίρισμα. Έχει 2 ντουλάπια που στο εσωτερικό τους διαθέτουν 2 ράφια το καθένα, ρυθμιζόμενα σε ύψος. Επιπρόσθετα, διαθέτει 1 μεγαλύτερο ράφι για την αποθήκευση μαγειρικών σκευών, ..
169,95€
Χωρίς ΦΠΑ:137,06€
Το έπιπλο, από την εταιρία VASAGLE, διαθέτει βιομηχανικό σχεδιασμό με μεταλλικό πλαίσιο από ατσάλι και επιφάνειες από μοριοσανίδες με ρουστίκ καφέ φινίρισμα. Έχει 3 ντουλάπια, 1 μεγάλο που στο εσωτερικό του διαθέτει 2 ξύλινα ράφια (με ρυθμιζόμενο ύψος) και πόρτα σε μορφή μεταλλικού πλέγματος, και 2 ..
189,95€
Χωρίς ΦΠΑ:153,19€
Η ραφιέρα, είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας πλαστικό, για μέγιστη αντοχή και σταθερότητα. Διαθέτει 4 ευρύχωρα ράφια με διάτρητο πλέγμα στο πλαϊνό και στο κάτω μέρος τους για επαρκή αερισμό, τα οποία είναι αφαιρούμενα ώστε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όσα χρειάζεστε ανάλογα και με τις ανάγκες..
9,95€
Χωρίς ΦΠΑ:8,02€
Το τρόλεϊ, από την εταιρία Costway, είναι ιδανικό για κουζίνα, φούρνο, εστιατόριο ή άλλους περιορισμένους χώρους. Διαθέτει δομή αλουμινίου με υψηλή αντοχή στη σκουριά και τη διάβρωση για μακροχρόνια χρήση. Κατασκευασμένο με πολλαπλές σωληνώσεις, προσφέρει εξαιρετική συμπαγή και αντοχή για στήριξη βά..
199,95€
Χωρίς ΦΠΑ:161,25€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)