Μενου
Your Cart

Έπιπλα Υποδοχής

Έπιπλα Υποδοχής
Το επιτοίχιο ράφι, από την εταιρία HOMCOM, διαθέτει μεταλλικό σκελετό και επιφάνεια από μασίφ ξύλο ελάτου σε φυσική καφέ απόχρωση. Επιπρόσθετα, περιλαμβάνει 8 ανθεκτικά άγκιστρα για να κρεμάτε μπουφάν, παλτό, σακάκια, τσάντες, και πετσέτες.Η συσκευασία περιλαμβάνει:Το επιτοίχιο ράφι Τα ..
22,95€
Χωρίς ΦΠΑ:18,51€
Το επιτοίχιο ράφι, από την εταιρία HOMCOM, είναι κατασκευασμένο από φυσικό μπαμπού και διαθέτει 4 μεταλλικά άγκιστρα για να κρεμάτε μπουφάν, παλτό, σακάκια, τσάντες, ομπρέλες και πετσέτες.Χαρακτηριστικά:Από φυσικό μπαμπού 4 μεταλλικά άγκιστρα Απαιτεί συναρμολόγηση Διαστάσεις επιφάνε..
24,95€
Χωρίς ΦΠΑ:20,12€
Η κρεμάστρα δαπέδου, από την εταιρία VASAGLE, έχει ανθεκτικό, μεταλλικό σκελετό εξασφαλίζοντας σταθερή δομή και μακροχρόνια χρήση. Διαθέτει μεταλλική ράγα για ρούχα σε κρεμάστρες, 1 ξύλινο ράφι και 1 ντουλάπι με πόρτες σε μορφή μεταλλικού πλέγματος για επαρκή αερισμό, κατάλληλο για παπούτσια, τσάντε..
149,95€
Χωρίς ΦΠΑ:120,93€
Το έπιπλο εισόδου, από την εταιρία HOMCOM, είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό ξύλο MDF για μακροχρόνια χρήση και ταιριάζει απόλυτα με την διακόσμηση κάθε χώρου. Διαθέτει 4 άγκιστρα για ρούχα, καπέλα, κασκόλ, 1 μεγάλο καθρέπτη, 1 μεγάλο ράφι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν κάθισμα και 4 μικρότερα ρά..
169,95€
Χωρίς ΦΠΑ:137,06€
Το σετ, από την εταιρεία Idomya, αποτελείται από 1 μεταλλική παπουτσοθήκη και 1 μεταλλική κρεμάστρα ρούχων, κατασκευασμένες από μέταλλο και ανθεκτικές επιφάνειες από μοριοσανίδα.Η παπουτσοθήκη διαθέτει 2 μεταλλικά ράφια στο κάτω μέρος και 1 ξύλινο πάγκο στο πάνω μέρος, όπου μπορείτε να καθίσετε ..
79,95€
Χωρίς ΦΠΑ:64,48€
Το σετ εισόδου, από την εταιρία HOMCOM, αποτελείται από μία παπουτσοθήκη με κομψό και minimal σχεδιασμό, μία κρεμάστρα με 2 μεγάλα και 2 μικρά άγκιστρα για ρούχα, καπέλα, κασκόλ και έναν μεγάλο καθρέπτη. Κατασκευασμένα από μοριοσανίδες, ταιριάζουν απόλυτα με την διακόσμηση κάθε χώρου.Χαρακτηριστ..
69,95€
Χωρίς ΦΠΑ:56,41€
Το σετ εισόδου, αποτελείται από μία παπουτσοθήκη με κομψό και minimal σχεδιασμό, κατασκευασμένη από μοριοσανίδες και μια κρεμάστρα τοίχου 6 θέσεων με καθρέπτη. Η παπουτσοθήκη είναι συμπαγής - καταλαμβάνει λίγο χώρο, και σας επιτρέπει να αποθηκεύετε αρκετά ζεύγη παπουτσιών.Χαρακτηριστικά:Ξ..
129,95€
Χωρίς ΦΠΑ:104,80€
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)