Μενου
Your Cart

Τραπέζια

Τραπέζια
Το τραπέζι - bar, από την εταιρία VASAGLE, είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας μέταλλο και διαθέτει επιφάνεια από MDF με επίστρωση για προστασία από το νερό και τις γρατζουνιές. Έχει 3 ξύλινα ράφια για την τοποθέτηση διαφόρων αντικειμένων και 6 ρυθμιζόμενα πόδια, που προστατεύουν το δάπεδο σας..
149,95€
Χωρίς ΦΠΑ:120,93€
Το τραπέζι από την εταιρεία Idomya αποτελεί την ιδανική, σύγχρονη προσθήκη για το χώρο της κουζίνας ή της τραπεζαρίας σας. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό ξύλο, με αντοχή στο χρόνο και τις χρήσεις, και θα σας προσφέρει τον απαραίτητο χώρο για να πραγματοποιείτε τα γεύματα σας.Χαρακτηριστικά: ..
119,95€
Χωρίς ΦΠΑ:96,73€
Το σετ, από την εταιρία HOMCOM, από 1 ορθογώνιο τραπέζι και 4 καρέκλες. Κατασκευασμένο από στιβαρό και ανθεκτικό ατσάλινο πλαίσιο προσφέροντας ανώτερη αντοχή και σταθερότητα. Το τραπέζι διαθέτει επιφάνεια από MDF και οι καρέκλες κάθισμα και πλάτη από MDF επίσης.Χαρακτηριστικά:Κατασκευασμέ..
179,95€
Χωρίς ΦΠΑ:145,12€
Το σετ, από την εταιρία HOMCOM, αποτελείται από 1 ορθογώνιο τραπέζι, 2 καρέκλες και 1 πάγκο. Μπορεί να φιλοξενήσει 4 άτομα, για ένα ανεπίσημο γεύμα με την οικογένεια ή τους φίλους σας. Το σκούρο καφέ χρώμα των ξύλινων πάνελ και το μαύρο της μεταλλικής δομής, δίνουν μια πινελιά βιομηχανικού στιλ. Είν..
199,95€
Χωρίς ΦΠΑ:161,25€
Το σετ, από την εταιρία HOMCOM, συνδυάζει τη σύγχρονη απλότητα και την κλασική πρακτικότητα. Αποτελείται από 1 μεταλλικό τραπέζι - bar με επιφάνεια από MDF επεξεργασμένη με PVC και 4 μεταλλικά σκαμπό με την ίδια επιφάνεια. Τα σκαμπό μπορούν να μπούνε κάτω από το τραπέζι για εξοικονόμηση χώρου.Χα..
169,95€
Χωρίς ΦΠΑ:137,06€
Το σετ, από την εταιρία HOMCOM, αποτελείται από ένα τετράγωνο τραπέζι και 2 καρέκλες, κατασκευασμένα από MDF ξύλο με μεταλλικό σκελετό. Το τραπέζι μπορεί να υποστηρίξει βάρος έως 60 Kg και οι καρέκλες έως 100 Kg, ενώ ο σχεδιασμός του θα σας εξοικονομήσει αρκετόι χώρο. Το σετ είναι ιδανικό για την κο..
139,95€
Χωρίς ΦΠΑ:112,86€
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)