Μενου
Your Cart

Καθρέπτες Μπάνιου

Καθρέπτες Μπάνιου
Το ντουλάπι, από την εταιρία HOMCOM, είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι ώστε να είναι ανθεκτικό στην υγρασία. Διαθέτει πόρτα με κρυφή μαγνητική λαβή και καθρέπτη χωρίς πλαίσιο για άψογη εμφάνιση και στο εσωτερικό του έχει 2 σταθερά μεταλλικά ράφια από ανοξείδωτο ατσάλι.Χ..
89,95€
Χωρίς ΦΠΑ:72,54€
Το ντουλάπι είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι ώστε να είναι ανθεκτικό στην υγρασία. Διαθέτει πόρτα με καθρέπτη που κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα και στο εσωτερικό του έχει 2 σταθερά εσωτερικά μεταλλικά ράφια.Χαρακτηριστικά:Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι Π..
69,95€
Χωρίς ΦΠΑ:56,41€
Το ντουλάπι είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι ώστε να είναι ανθεκτικό στην υγρασία. Διαθέτει πόρτα με καθρέπτη που κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα και στο εσωτερικό του έχει 3 σταθερά εσωτερικά μεταλλικά ράφια.Χαρακτηριστικά:Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι Α..
119,95€
Χωρίς ΦΠΑ:96,73€
Το ντουλάπι από την εταιρεία HOMCOM είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ξύλο MDF, ανθεκτικό στην υγρασία για μακροχρόνια χρήση. Διαθέτει πόρτα με καθρέπτη και στο εσωτερικό του έχει 2 ράφια για την αποθήκευση και την οργάνωση των αντικειμένων σας.Χαρακτηριστικά:Κατασκευασμένο από ξύ..
99,95€
Χωρίς ΦΠΑ:80,60€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)