Μενου
Your Cart

Πολυθρόνες

Πολυθρόνες
Η πολυθρόνα μασάζ, από την εταιρία HOMCOM, είναι κατασκευασμένη από μαλακό οικολογικό δέρμα υψηλής ποιότητας, και προσφέρει μασάζ δόνησης σε 10 σημεία (6 στην πλάτη με θερμότητα, 2 στο κάθισμα και 2 στο υποπόδιο) και λειτουργία θέρμανσης. Η ένταση του μασάζ και το είδος του ρυθμίζονται μέσα από 7 επ..
349,95€
Χωρίς ΦΠΑ:282,22€
Η πολυθρόνα μασάζ, από την εταιρία HOMCOM, είναι κατασκευασμένη από μαλακό οικολογικό δέρμα υψηλής ποιότητας και προσφέρει μασάζ δόνησης σε 10 σημεία (6 στην πλάτη με θερμότητα, 2 στο κάθισμα και 2 στο υποπόδιο). Η δύναμη του μασάζ και η θερμοκρασία ρυθμίζονται μέσα από 9 επιλογές. Είναι εξοπλισμένη..
319,95€
Χωρίς ΦΠΑ:258,02€
Η πολυθρόνα μασάζ, από την εταιρία HOMCOM, είναι κατασκευασμένη από μαλακό οικολογικό δέρμα υψηλής ποιότητας και προσφέρει μασάζ δόνησης σε 10 σημεία (6 στην πλάτη με θερμότητα, 2 στο κάθισμα και 2 στο υποπόδιο). Η δύναμη του μασάζ και η θερμοκρασία ρυθμίζονται μέσα από 9 επιλογές. Είναι εξοπλισμένη..
239,95€
Χωρίς ΦΠΑ:193,51€
Η πολυθρόνα , από την εταιρία HOMCOM, έχει ανθεκτικό σκελετό από μέταλλο και ξύλο και επιφάνεια από λινό ύφασμα υψηλής ποιότητας, αναπνεύσιμο και φιλικό προς το δέρμα. Διαθέτει συμπαγή ξύλινα πόδια για μέγιστη σταθερότητα. Είναι εξοπλισμένη με ψηλή και άνετη πλάτη, η οποία έχει ρυθμιζόμενη ανάκλιση ..
299,95€
Χωρίς ΦΠΑ:241,90€
Η πολυθρόνα, από την εταιρία HOMCOM, είναι μια τέλεια λύση για να χαλαρώσετε και να απαλλαγείτε από τα άγχος της ημέρας. Διαθέτει ανθεκτικό μεταλλικό πλαίσιο από ατσάλι, σκελετό από σταθερό ξύλο και επένδυση με σφουγγάρι υψηλής πυκνότητας. Η επιφάνειά της είναι επικαλυμμένη με βελούδινο ύφασμα πολυε..
249,95€
Χωρίς ΦΠΑ:201,57€
Η πολυθρόνα, από την εταιρία HOMCOM, είναι μια τέλεια λύση για να χαλαρώσετε και να απαλλαγείτε από τα άγχος της ημέρας. Διαθέτει ανθεκτικό μεταλλικό πλαίσιο από ατσάλι με μεγάλη χωρητικότητα, υποβραχιόνιο από σταθερό ξύλο και επένδυση με σφουγγάρι υψηλής πυκνότητας. Η επιφάνειά της είναι επικαλυμμέ..
299,95€
Χωρίς ΦΠΑ:241,90€
Η πολυθρόνα, από την εταιρία HOMCOM, διαθέτει εργονομικό σχεδιασμό και είναι ιδανική για χρήση στο σπίτι ή στο γραφείο. Βολική για ανάγνωση, παρακολούθηση τηλεόρασης ή απλά για χαλάρωση. Έχει σκελετό από ατσάλι, ανακλινόμενη δομή για άνετη θέση και ξεκούραση και είναι επικαλυμμένη με κομψό συνθετικό..
199,95€
Χωρίς ΦΠΑ:161,25€
Η πολυθρόνα, από την εταιρία HOMCOM, είναι μια τέλεια λύση για να χαλαρώσετε και να απαλλαγείτε από τα άγχος της ημέρας. Διαθέτει ανθεκτικό ξύλινο πλαίσιο με μεγάλη χωρητικότητα και επένδυση με σφουγγάρι υψηλής πυκνότητας. Η επιφάνειά της είναι επικαλυμμένη με ανθεκτικό μαύρο συνθετικό δέρμα, με εύκ..
299,95€
Χωρίς ΦΠΑ:241,90€
Η πολυθρόνα, από την εταιρία HOMCOM, είναι μια τέλεια λύση για να χαλαρώσετε και να απαλλαγείτε από τα άγχος της ημέρας. Είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας μεταλλική δομή καλυμμένη με PVC. Διαθέτει άνετο κάθισμα με γέμιση από σφουγγάρι 24D για επιπλέον άνεση και απαλότητα και πλάτη και συνοδε..
219,95€
Χωρίς ΦΠΑ:177,38€
Η κουνιστή καρέκλα, από την εταιρία Outsunny, είναι κατασκευασμένη από λακαρισμένο ξύλο λεύκας, έχει λεία και ομοιόμορφη επιφάνεια και είναι ανθεκτική στις κακές καιρικές συνθήκες. Έχει εργονομικό σχεδιασμό, με ψηλή πλάτη και φαρδύ κάθισμα, ιδανικά για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε.Χαρακτηρ..
129,95€
Χωρίς ΦΠΑ:104,80€
Η πολυθρόνα από την εταιρεία HOMCOM έχει κομψό σχεδιασμό και είναι κατασκευασμένη από μασίφ ξύλο πεύκου, λείο και στιλβωμένο, για μακροχρόνια χρήση. Διαθέτει μαξιλάρια αφρού για τη πλάτη και το κάθισμα, με επένδυση λινού υφάσματος και πάχος που θα σας προσφέρει ώρες άνετου καθίσματος. Καθαρίζεται εύ..
129,95€
Χωρίς ΦΠΑ:104,80€
Η πολυθρόνα από την εταιρεία HOMCOM έχει κομψό σχεδιασμό και είναι κατασκευασμένη από μασίφ ξύλο οξιάς, λείο και στιλβωμένο, για μακροχρόνια χρήση. Διαθέτει μαξιλάρια αφρού για τη πλάτη και το κάθισμα, με επένδυση λινού υφάσματος και πάχος που θα σας προσφέρει ώρες άνετου καθίσματος. Καθαρίζεται εύκ..
149,95€
Χωρίς ΦΠΑ:120,93€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 16 (2 Σελ.)