Μενου
Your Cart

Πολυθρόνες

Πολυθρόνες
Η πολυθρόνα μασάζ, από την εταιρία HOMCOM, είναι κατασκευασμένη από μαλακό οικολογικό δέρμα υψηλής ποιότητας και προσφέρει μασάζ δόνησης σε 10 σημεία (6 στην πλάτη με θερμότητα, 2 στο κάθισμα και 2 στο υποπόδιο). Η δύναμη του μασάζ και η θερμοκρασία ρυθμίζονται μέσα από 10 επιλογές. Είναι εξοπλισμέν..
259,95€
Χωρίς ΦΠΑ:209,64€
Η πολυθρόνα , από την εταιρία HOMCOM, έχει ανθεκτικό σκελετό από μέταλλο και ξύλο και επιφάνεια από λινό ύφασμα υψηλής ποιότητας, αναπνεύσιμο και φιλικό προς το δέρμα. Διαθέτει συμπαγή ξύλινα πόδια για μέγιστη σταθερότητα. Είναι εξοπλισμένη με ψηλή και άνετη πλάτη, η οποία έχει ρυθμιζόμενη ανάκλιση ..
299,95€
Χωρίς ΦΠΑ:241,90€
Η πολυθρόνα, από την εταιρία HOMCOM, είναι μια τέλεια λύση για να χαλαρώσετε και να απαλλαγείτε από τα άγχος της ημέρας. Διαθέτει ανθεκτικό μεταλλικό πλαίσιο από ατσάλι, σκελετό από σταθερό ξύλο και επένδυση με σφουγγάρι υψηλής πυκνότητας. Η επιφάνειά της είναι επικαλυμμένη με βελούδινο ύφασμα πολυε..
249,95€
Χωρίς ΦΠΑ:201,57€
Η πολυθρόνα, από την εταιρία HOMCOM, είναι μια τέλεια λύση για να χαλαρώσετε και να απαλλαγείτε από τα άγχος της ημέρας. Διαθέτει ανθεκτικό μεταλλικό πλαίσιο από ατσάλι με μεγάλη χωρητικότητα, υποβραχιόνιο από σταθερό ξύλο και επένδυση με σφουγγάρι υψηλής πυκνότητας. Η επιφάνειά της είναι επικαλυμμέ..
299,95€
Χωρίς ΦΠΑ:241,90€
Η πολυθρόνα, από την εταιρία HOMCOM, είναι μια τέλεια λύση για να χαλαρώσετε και να απαλλαγείτε από τα άγχος της ημέρας. Είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας μεταλλική δομή καλυμμένη με PVC. Διαθέτει άνετο κάθισμα με γέμιση από σφουγγάρι 24D για επιπλέον άνεση και απαλότητα και πλάτη και συνοδε..
209,95€
Χωρίς ΦΠΑ:169,31€
Η πολυθρόνα, από την εταιρία HOMCOM, είναι μια τέλεια λύση για να χαλαρώσετε και να απαλλαγείτε από τα άγχος της ημέρας αλλά και για όσους περνούν πολλές ώρες στο γραφείο. Διαθέτει ανθεκτικό μεταλλικό πλαίσιο από ατσάλι και η επιφάνειά της είναι επικαλυμμένη με ανθεκτικό καφέ σουέτ ύφασμα,  διακοσμη..
149,95€
Χωρίς ΦΠΑ:120,93€
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)