Μενου
Your Cart

Τραπέζια Σαλονιού

Τραπέζια Σαλονιού
Το βοηθητικό τραπεζάκι, από την εταιρία VASAGLE, διαθέτει βιομηχανικό σχεδιασμό με σταθερό σιδερένιο μεταλλικό πλαίσιο. Έχει 1 ξύλινο, ανθεκτικό ράφι, στο οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε περιοδικά, βιβλία ή άλλα διακοσμητικά αντικείμενα. Επιπλέον διαθέτει 1 ξύλινο, ευρύχωρο ντουλάπι για να οργανώσετε..
79,95€
Χωρίς ΦΠΑ:64,48€
Το βοηθητικό τραπεζάκι, από την εταιρία VASAGLE, διαθέτει βιομηχανικό σχεδιασμό με σταθερό σιδερένιο μεταλλικό πλαίσιο. Έχει 2 ξύλινα, ανθεκτικά ράφια, στα οποία μπορείτε να τοποθετήσετε περιοδικά, βιβλία ή άλλα διακοσμητικά αντικείμενα. Επιπλέον διαθέτει 1 ξύλινο, ευρύχωρο ντουλάπι για να οργανώσετ..
79,95€
Χωρίς ΦΠΑ:64,48€
Το βοηθητικό τραπεζάκι σαλονιού, από την εταιρία VASAGLE, έχει βιομηχανικό σχεδιασμό, με μεταλλικό, ανθεκτικό σκελετό, και επιφάνεια κατασκευασμένη από ξύλο, για μια κομψή, vintage όψη.Το τραπεζάκι σας παρέχει χώρο αποθήκευσης, καθώς κάτω από την επιφάνεια του υπάρχει ένα ευρύχωρο μεταλλικό πλέγ..
54,95€
Χωρίς ΦΠΑ:44,31€
Το βοηθητικό τραπεζάκι σαλονιού, από την εταιρία VASAGLE, έχει βιομηχανικό σχεδιασμό, με μεταλλικό, ανθεκτικό σκελετό, και επιφάνεια κατασκευασμένη από ξύλο, για μια κομψή, vintage όψη.Το τραπεζάκι σας παρέχει χώρο αποθήκευσης, καθώς κάτω από την επιφάνεια του υπάρχουν 2 ευρύχωρα μεταλλικά πλέγμ..
59,95€
Χωρίς ΦΠΑ:48,35€
Το τραπέζι - bar, από την εταιρία VASAGLE, είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας μέταλλο και διαθέτει επιφάνεια από μοριοσανίδες σε ρουστίκ καφέ απόχρωση. Έχει 4 ρυθμιζόμενα πόδια, που προστατεύουν το δάπεδο σας από γρατσουνιές και εξασφαλίζουν την μέγιστη σταθερότητα.Η συσκευασία περιλαμβάν..
74,95€
Χωρίς ΦΠΑ:60,44€
Το τραπέζι σαλονιού, από την εταιρία VASAGLE, έχει βιομηχανικό σχεδιασμό, με ατσάλινο, ανθεκτικό σκελετό, και επιφάνεια κατασκευασμένη από βαρέως τύπου μοριοσανίδα, με εύκολη συντήρηση, προστασία από το νερό και τις γρατζουνιές, διασφαλίζοντας έτσι μακροχρόνια χρήση. Το τραπέζι σας παρέχει χώρο ..
84,95€
Χωρίς ΦΠΑ:68,51€
Το τραπέζι σαλονιού, από την εταιρία HOMCOM, έχει βιομηχανικό σχεδιασμό, με ατσάλινο, ανθεκτικό σκελετό, και επιφάνεια κατασκευασμένη από βαρέως τύπου μοριοσανίδα,με φινίρισμα επεξεργασμένο με μελαμίνη UV για εύκολη συντήρηση, προστασία από το νερό και τις γρατζουνιές, διασφαλίζοντας έτσι μακροχρόνι..
99,95€
Χωρίς ΦΠΑ:80,60€
Το τραπέζι σαλονιού, από την εταιρία VASAGLE, έχει βιομηχανικό σχεδιασμό, με μεταλλικό, ανθεκτικό σκελετό, και επιφάνεια κατασκευασμένη από μοριοσανίδα, με εύκολη συντήρηση, προστασία από το νερό και τις γρατζουνιές, διασφαλίζοντας έτσι μακροχρόνια χρήση. Το τραπέζι σας παρέχει χώρο αποθήκευσης,..
99,95€
Χωρίς ΦΠΑ:80,60€
Το τραπέζι σαλονιού, από την εταιρία VASAGLE, έχει βιομηχανικό σχεδιασμό, με ατσάλινο, ανθεκτικό σκελετό, και επιφάνεια κατασκευασμένη από βαρέως τύπου μοριοσανίδα, με εύκολη συντήρηση, προστασία από το νερό και τις γρατζουνιές, διασφαλίζοντας έτσι μακροχρόνια χρήση. Το τραπέζι σας παρέχει χώρο ..
119,95€
Χωρίς ΦΠΑ:96,73€
Το τραπέζι σαλονιού, από την εταιρία HOMCOM, έχει κομψό και ρουστίκ σχεδιασμό, με τον συνδυασμό δύο αποχρώσεων στην επιφάνειά του, και είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό, αδιάβροχο MDF για μακροχρόνια χρήση. Το τραπέζι σας παρέχει χώρο αποθήκευσης, καθώς κάτω από την επιφάνεια του υπάρχει ανοιχτ..
69,95€
Χωρίς ΦΠΑ:56,41€
Το τραπέζι σαλονιού, από την εταιρία VASAGLE με ρετρό σχεδιασμό, είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό ξύλο μοριοσανίδας, ικανό να υποστηρίξει βάρος έως 28 Kg. Διαθέτει ράφι με άφθονο αποθηκευτικό χώρο, 1 ντουλάπι και αντιολισθητικά πόδια από συμπαγές ξύλο.Χαρακτηριστικά:Κατασκευασμένο από ξ..
89,95€
Χωρίς ΦΠΑ:72,54€
Το τραπέζι σαλονιού, από την εταιρία HOMCOM, διαθέτει βιομηχανικό σχεδιασμό, ανθεκτικό σκελετό από μοριοσανίδες και μέταλλο και είναι ιδανικό για το σαλόνι σας. Διαθέτει ευρύχωρη άνω επιφάνεια και 1 ανοιχτό ράφι και 1 ευρύχωρο συρτάρι, το οποία είναι ιδανικά για τη τοποθέτηση κονσολών, τηλεχειριστηρ..
109,95€
Χωρίς ΦΠΑ:88,67€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 16 (2 Σελ.)