Μενου
Your Cart

Αξεσουάρ Υπνοδωματίου

Αξεσουάρ Υπνοδωματίου
Το κομοδίνο, από την εταιρία VASAGLE, διαθέτει vintage και βιομηχανικό σχεδιασμό, με 4 μεταλλικά, από ατσάλι ,πόδια για μεγαλύτερη σταθερότητα και ανθεκτικό ξύλο για σταθερή δομή. Διαθέτει 2 ευρύχωρα ράφια για να σας προσφέρει άφθονο αποθηκευτικό χώρο.Επιπλέον αξεσουάρ:Εξαρτήματα συναρμολ..
59,95€
Χωρίς ΦΠΑ:48,35€
Το κομοδίνο, από την εταιρία VASAGLE, διαθέτει vintage και βιομηχανικό σχεδιασμό, με 4 μεταλλικά και ρυθμιζόμενα πόδια για μεγαλύτερη σταθερότητα και ανθεκτικό ξύλο για σταθερή δομή. Διαθέτει 1 ευρύχωρο συρτάρι και 1 ακόμη ξύλινο ράφι για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.Επιπλέον αξεσουάρ:Εξαρτ..
59,95€
Χωρίς ΦΠΑ:48,35€
Το μπουντουάρ, από την εταιρεία VASAGLE, θα αποτελέσει μια ιδανική προσθήκη στο υπνοδωμάτιο σας ή ακόμη και στο σαλόνι σας, χάρη στον κομψό σχεδιασμό του. Είναι κατασκευασμένο από MDF ξύλο μεσαίας πυκνότητας, με αντιολισθητικά πόδια από ξύλο πεύκου και διαθέτει 5 συρτάρια για να αποθηκεύσετε και να ..
239,95€
Χωρίς ΦΠΑ:193,51€
Το πολυλειτουργικό κομοδίνο, από την εταιρία HOMCOM, είναι κατασκευασμένο από μοριοσανίδα τύπου P2 και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο υπνοδωμάτιο, στο σαλόνι, στο γραφείο ή ακόμα και ως πάγκο εργασίας και πίνακας σχεδίασης. Διαθέτει 2 συρτάρια, 1 ανοικτό διαμέρισμα, 1 πλευρικό ράφι για περιοδικά και ε..
89,95€
Χωρίς ΦΠΑ:72,54€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)