Μενου
Your Cart

Μανόμετρα & Ρυθμιστές Αερίων

Ο μειωτής, από την εταιρία TAGRED, είναι κατασκευασμένος από υλικά υψηλής ποιότητας και είναι εξοπλισμένος με μανόμετρο. Διαθέτει σύνδεση 1/4" και σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την ιδανική πίεση αέρα στην εργασία που θέλετε.Χαρακτηριστικά: Από υλικά υψηλής ποιότητας Εξοπλισμένος με μανόμετρο..
4,95€
Χωρίς ΦΠΑ:3,99€
Ο ρυθμιστής πίεσης από την εταιρεία TAGRED χρησιμοποιείται για τη ρύθμιση της πίεσης λειτουργίας σε πνευματικά συστήματα και για την αντιστάθμιση πιθανών αποκλίσεων της. Ο ρυθμιστής είναι εξαιρετικά ακριβής και ενσωματώνει μετρητή με σαφή βαθμολόγηση σε mpa ή psi.Διαθέτει φίλτρο και υδατοπαγίδα ..
8,95€
Χωρίς ΦΠΑ:7,22€
Ο ρυθμιστής πίεσης από την εταιρεία TAGRED χρησιμοποιείται για τη ρύθμιση της πίεσης λειτουργίας σε πνευματικά συστήματα και για την αντιστάθμιση πιθανών αποκλίσεων της. Ο ρυθμιστής είναι εξαιρετικά ακριβής και ενσωματώνει μετρητή με σαφή βαθμολόγηση σε bar ή psi.Διαθέτει φίλτρο και υδατοπαγίδα ..
22,95€
Χωρίς ΦΠΑ:18,51€
Ο ρυθμιστής πίεσης από την εταιρεία Bass Polska χρησιμοποιείται για τη ρύθμιση της πίεσης λειτουργίας σε πνευματικά συστήματα και για την αντιστάθμιση πιθανών αποκλίσεων της. Ο ρυθμιστής είναι εξαιρετικά ακριβής και ενσωματώνει μετρητή με σαφή βαθμολόγηση σε mpa ή psi.Διαθέτει φίλτρο για να καθα..
14,95€
Χωρίς ΦΠΑ:12,06€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)