Μενου
Your Cart

Πιστόλια Αέρος

Πιστόλια Αέρος 4,95€ - 59,95€
Το κιτ, από την εταιρία Bass Polska, περιλαμβάνει ακροφύσιο 1.4 mm και βελόνα από ανοξείδωτο ατσάλι, για επισκευή πιστολιών αέρα. Η λεία επιφάνεια επιτρέπει τον γρήγορο καθαρισμό.Χαρακτηριστικά:Ακροφύσιο 1.4 mm Βελόνα από ανοξείδωτο ατσάλι..
9,95€
Χωρίς ΦΠΑ:8,02€
Το πιστόλι αέρα, από την εταιρία TAGRED, είναι κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου και διαθέτει αντιολισθητική λαβή καλυμμένη με καουτσούκ. Το πιστόλι έχει ρύθμιση ροής αέρα, ακροφύσιο 110 mm και είναι ιδανικό για την απομάκρυνση της βρωμιάς από πολύ δυσπρόσιτα μέρη. Η συσκευασία περιλαμβάνει: ..
7,95€
Χωρίς ΦΠΑ:6,41€
Το πιστόλι αέρος, από την εταιρία Kraft&Dele, είναι ιδανικό για τον καθαρισμό όλων των τύπων επιφανειών από σκουριά, βρωμιά, χρώματα, βερνίκια και άλλα. Διαθέτει μεταλλική κατασκευή, σύνδεση 1/4" και σωλήνα.Χαρακτηριστικά:Εργονομικό σχήμα Μεταλλική κατασκευή Σύνδεση 1/4" γρήγορη αποσύ..
9,95€
Χωρίς ΦΠΑ:8,02€
Το πιστόλι αέρος, από την εταιρία Bass Polska, είναι ιδανικό για την αφαίρεση χρώματος, βερνικιού, σκουριάς και βρωμιάς. Έχει σύνδεση 1/4", χωρητικότητα 500 ml και μέγεθος ακροφυσίου 5.5 mm.Συνοδεύεται από 2 μπουκάλια για κορούνδιο.Σημείωση: Τα μπουκάλια παραδίδονται κενά.Χαρακτηριστικά:..
34,95€
Χωρίς ΦΠΑ:28,19€
Το πιστόλι καθαρισμού - πετρελιέρα από την εταιρεία TAGRED  είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά και είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε σπίτι, συνεργείο ή εργαστήριο. Είναι ιδανικό για το καθαρισμό, τη συντήρηση και τη λίπανση διαφόρων τύπων μηχανισμών, διαθέτει σταθερό στόμιο για πολύ υψηλή..
9,95€
Χωρίς ΦΠΑ:8,02€
Το πιστόλι αέρος, από την εταιρία Kraft&Dele, θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε τη βρωμιά από μέρη με κακή πρόσβαση. Περιλαμβάνει 3 ακροφύσια.Χαρακτηριστικά:Αφαίρεση βρωμιάς από μέρη με κακή πρόσβαση 3 ακροφύσιαΤο προϊόν εισάγεται και διατίθεται από την SPM Network...
5,95€
Χωρίς ΦΠΑ:4,80€
Το πιστόλι αέρος, από την εταιρία TAGRED, χαρακτηρίζεται από συμπαγή κατασκευή και αποδεδειγμένο σχέδιο. Το πιστόλι διαθέτει ρύθμιση ροής του αέρα και είναι εξοπλισμένο με ακροφύσιο Venturi, σχεδιασμένο για να φυσάει μεγαλύτερες επιφάνειες.Χαρακτηριστικά:Συμπαγής κατασκευή Αποδεδειγμένη..
13,95€
Χωρίς ΦΠΑ:11,25€
Το πιστόλι σοβατίσματος, από την εταιρία Kraft&Dele, είναι μια εύχρηστη συσκευή που τροφοδοτείται από πεπιεσμένο αέρα από συμπιεστή. Αποτελείται από μια δεξαμενή εξοπλισμένη με ακροφύσια, μια σωληνοειδή προέκταση και ένα πιστόλι με σκανδάλη που παρέχει πεπιεσμένο αέρα. Το κονίαμα χύνεται στη δεξαμεν..
57,95€
Χωρίς ΦΠΑ:46,73€
Το πιστόλι αέρος για σοβάτισμα από την εταιρεία TAGRED είναι κατάλληλο για κονιάματα τσιμέντου, γύψο, τσιμέντο-ασβέστη και πηλό. Είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και ανοξείδωτο ατσάλι, εύχρηστο και αποτελεσματικό. Μειώνει σημαντικά το χρόνο εργασίας σας. Είναι ελαφρύ και ανθεκτικό για μακροχρόνια ..
68,95€
Χωρίς ΦΠΑ:55,60€
Το πιστόλι αμμοβολής από την εταιρεία TAGRED είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά και έχει σχεδιαστεί για την απομάκρυνση σκουριάς και υπολειμμάτων βαφών από όλα τα είδη ατσάλινων επιφανειών και για την αμμοβολή γυαλιού.Χαρακτηριστικά:Από ανθεκτικά υλικά Για την απομάκρυνση σκουριάς..
18,95€
Χωρίς ΦΠΑ:15,28€
Το πιστόλι αμμοβολής από την εταιρεία TAGRED είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά και έχει σχεδιαστεί για την απομάκρυνση σκουριάς και υπολειμμάτων βαφών από όλα τα είδη ατσάλινων επιφανειών και για την αμμοβολή γυαλιού. Διαθέτει σακούλα ανάκτησης του λειαντικού ώστε να έχετε τη δυνατότητα να το..
28,95€
Χωρίς ΦΠΑ:23,35€
Το πιστόλι αμμοβολής από την εταιρεία Kraft&Dele είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά και έχει σχεδιαστεί για την απομάκρυνση σκουριάς, υπολειμμάτων βαφών και άλλων εναποθέσεων.Χαρακτηριστικά:Από ανθεκτικά υλικά Για την απομάκρυνση σκουριάς & υπολειμμάτων βαφών Συνοδεύεται από σωλ..
14,95€
Χωρίς ΦΠΑ:12,06€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 28 (3 Σελ.)