Μενου
Your Cart

Πιστόλια Αέρος

Το πιστόλι αέρα, από την εταιρία TAGRED, είναι κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου και διαθέτει αντιολισθητική λαβή καλυμμένη με καουτσούκ. Το πιστόλι έχει ρύθμιση ροής αέρα, ακροφύσιο 110 mm και είναι ιδανικό για την απομάκρυνση της βρωμιάς από πολύ δυσπρόσιτα μέρη. Η συσκευασία περιλαμβάνει: ..
6,95€
Χωρίς ΦΠΑ:5,60€
Το πιστόλι αέρος, από την εταιρία Kraft&Dele, είναι ιδανικό για τον καθαρισμό όλων των τύπων επιφανειών από σκουριά, βρωμιά, χρώματα, βερνίκια και άλλα. Διαθέτει μεταλλική κατασκευή, σύνδεση 1/4" και σωλήνα.Χαρακτηριστικά:Εργονομικό σχήμα Μεταλλική κατασκευή Σύνδεση 1/4" γρήγορη αποσύ..
7,95€
Χωρίς ΦΠΑ:6,41€
Το πιστόλι αέρος από την εταιρεία Kraft&Dele είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας και είναι ιδανικό για τον καθαρισμό της ταπετσαρίας και των χαλιών του αυτοκινήτου, των πλαστικών μερών, των χαλιών, του σαλονιού κ.α. Διαθέτει δοχείο, 2 ακροφύσια διαφορετικού μεγέθους και ρυθμιζόμενη έντασ..
21,95€
Χωρίς ΦΠΑ:17,70€
Το πιστόλι καθαρισμού - πετρελιέρα από την εταιρεία TAGRED  είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά και είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε σπίτι, συνεργείο ή εργαστήριο. Είναι ιδανικό για το καθαρισμό, τη συντήρηση και τη λίπανση διαφόρων τύπων μηχανισμών, διαθέτει σταθερό στόμιο για πολύ υψηλή..
6,95€
Χωρίς ΦΠΑ:5,60€
Το πιστόλι σοβατίσματος, από την εταιρία Kraft&Dele, είναι μια εύχρηστη συσκευή που τροφοδοτείται από πεπιεσμένο αέρα από συμπιεστή. Αποτελείται από μια δεξαμενή εξοπλισμένη με ακροφύσια, μια σωληνοειδή προέκταση και ένα πιστόλι με σκανδάλη που παρέχει πεπιεσμένο αέρα. Το κονίαμα χύνεται στη δεξαμεν..
44,95€
Χωρίς ΦΠΑ:36,25€
Το πιστόλι αέρος για σοβάτισμα από την εταιρεία TAGRED είναι κατάλληλο για κονιάματα τσιμέντου, γύψο, τσιμέντο-ασβέστη και πηλό. Είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και ανοξείδωτο ατσάλι, εύχρηστο και αποτελεσματικό. Μειώνει σημαντικά το χρόνο εργασίας σας. Είναι ελαφρύ και ανθεκτικό για μακροχρόνια ..
59,95€
Χωρίς ΦΠΑ:48,35€
Το πιστόλι αέρος για σοβάτισμα από την εταιρεία TAGRED είναι κατάλληλο για κονιάματα τσιμέντου, γύψο, τσιμέντο-ασβέστη και πηλό. Είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και ανοξείδωτο ατσάλι, εύχρηστο και αποτελεσματικό. Μειώνει σημαντικά το χρόνο εργασίας σας. Είναι ελαφρύ και ανθεκτικό για μακροχρόνια ..
59,95€
Χωρίς ΦΠΑ:48,35€
Το πιστόλι αμμοβολής από την εταιρεία TAGRED είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά και έχει σχεδιαστεί για την απομάκρυνση σκουριάς και υπολειμμάτων βαφών από όλα τα είδη ατσάλινων επιφανειών και για την αμμοβολή γυαλιού.Χαρακτηριστικά:Από ανθεκτικά υλικά Για την απομάκρυνση σκουριάς..
12,95€
Χωρίς ΦΠΑ:10,44€
Το πιστόλι αμμοβολής από την εταιρεία TAGRED είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά και έχει σχεδιαστεί για την απομάκρυνση σκουριάς και υπολειμμάτων βαφών από όλα τα είδη ατσάλινων επιφανειών και για την αμμοβολή γυαλιού. Διαθέτει σακούλα ανάκτησης του λειαντικού ώστε να έχετε τη δυνατότητα να το..
24,95€
Χωρίς ΦΠΑ:20,12€
Το πιστόλι, από την εταιρεία Kraft&Dele, έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με αφρούς πολυουρεθάνης. Το πιστόλι έχει εύκολο καθάρισμα και κουμπί που επιτρέπει την ακριβή δοσολογία του αφρού. Με το δοχείο αφρού εγκατεστημένο, το κουμπί σας επιτρέπει να ολοκληρώσετε την εργασία ανά πάσα στιγμή και να τ..
8,95€
Χωρίς ΦΠΑ:7,22€
Το πιστόλι αφρού πολυουρεθάνης, από την εταιρία TAGRED, διαθέτει σώμα από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο, το οποίο καθιστά το όπλο ελαφρύ και εύκολο στη χρήση. Για να αποφευχθεί η προσκόλληση του πιστολιού στις σφραγιστικές ουσίες, η επιφάνειά του καλύπτεται με ένα στρώμα Teflon. Χάρη σε αυτό, το πιστόλ..
8,95€
Χωρίς ΦΠΑ:7,22€
Το πιστόλι, από την εταιρία από την εταιρία TAGRED, έχει σχεδιαστεί για  την εφαρμογή αφρού πολυουρεθάνης. Ένα απαραίτητο εργαλείο σε διάφορες επισκευές και εργασίες κατασκευής, όπως η αντικατάσταση θυρών και παραθύρων, η σύνδεση διάφορων κατασκευών πλαισίων και τα στεγανοποιητικά κενά στους τοίχους..
4,95€
Χωρίς ΦΠΑ:3,99€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 20 (2 Σελ.)