Μενου
Your Cart

Εργαλειοφόροι

Η εργαλειοθήκη από την εταιρεία Bass Polska είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό πλαστικό υλικό, με εσοχές για εύκολη αποθήκευση και διαχωρισμό των εργαλείων και είναι κατάλληλη για τοποθέτηση σε συρτάρι εργαλειοφορέα.Περιλαμβάνει 18 εργαλεία κατασκευασμένα από ανθεκτικό ατσάλι CrV, ιδανικά για ερ..
23,95€
Χωρίς ΦΠΑ:19,31€
Η εργαλειοθήκη από την εταιρεία Bass Polska είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό πλαστικό υλικό, με εσοχές για εύκολη αποθήκευση και διαχωρισμό των εργαλείων και είναι κατάλληλη για τοποθέτηση σε συρτάρι εργαλειοφορέα.Περιλαμβάνει 41 εργαλεία κατασκευασμένα από ανθεκτικό ατσάλι CrV, ιδανικά για ερ..
19,95€
Χωρίς ΦΠΑ:16,09€
Η εργαλειοθήκη από την εταιρεία Bass Polska είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό πλαστικό υλικό, με εσοχές για εύκολη αποθήκευση και διαχωρισμό των εργαλείων και είναι κατάλληλη για τοποθέτηση σε συρτάρι εργαλειοφορέα.Περιλαμβάνει 5 λίμες κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά, ιδανικές για ερ..
22,95€
Χωρίς ΦΠΑ:18,51€
Η εργαλειοθήκη από την εταιρεία Bass Polska είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό πλαστικό υλικό, με εσοχές για εύκολη αποθήκευση και διαχωρισμό των εργαλείων και είναι κατάλληλη για τοποθέτηση σε συρτάρι εργαλειοφορέα.Περιλαμβάνει 6 εξάγωνα κλειδιά Allen μπίλιας τύπου T κατασκευασμένα από υψηλής π..
19,95€
Χωρίς ΦΠΑ:16,09€
Η εργαλειοθήκη από την εταιρεία Bass Polska είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό πλαστικό υλικό, με εσοχές για εύκολη αποθήκευση και διαχωρισμό των εργαλείων και είναι κατάλληλη για τοποθέτηση σε συρτάρι εργαλειοφορέα.Περιλαμβάνει 8 εργαλεία κατασκευασμένα από ανθεκτικό ατσάλι CrV, ιδανικά για εργ..
34,95€
Χωρίς ΦΠΑ:28,19€
Το σετ, από την εταιρία Kraft&Dele, αποτελείται από 122 διαφορετικά εργαλεία (καρυδάκια, torx, εξαγωνικά κλειδιά, πένσες, κατσαβίδια) κατάλληλα για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Τα εργαλεία, διαθέτουν επίστρωση χρωμίου, η οποία εγγυάται αντοχή στη διάβρωση, την οξείδωση και σε υψηλές θερμοκρασίες..
94,95€
Χωρίς ΦΠΑ:76,57€
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)