Μενου
Your Cart

Πενσοειδή

Ο απογυμνωτής καλωδίων, από την εταιρία Kraft&Dele, είναι κατάλληλος για την αφαίρεση μόνωσης από μονόπλευρα και πολυπύρηνα καλώδια (επιπλέον μονωμένα). Έχει σκληρυμένες λεπίδες, αντιολισθητική λαβή από καουτσούκ και προσαρμόζεται αυτόματα στη διατομή του επεξεργασμένου αγωγού κατά τη διαδικασία απο..
8,95€
Χωρίς ΦΠΑ:7,22€
Ο κόπτης καλωδίων, από την εταιρία Kraft&DeleL, έχει μήκος 610 mm (24") και εργονομικά διαμορφωμένη, αντιολισθητική λαβή που εξασφαλίζει μια άνετη και ασφαλή χρήση του εργαλείου. Χαρακτηριστικά:Υλικό Κατασκευής: μέταλλο Μήκος 610 mm (24") Σκληρυμένες λεπίδες Αντιολισθητική λαβή..
13,95€
Χωρίς ΦΠΑ:11,25€
Ο κόπτης καλωδίων, από την εταιρία Kraft&DeleL, έχει μήκος 760 mm (30") και εργονομικά διαμορφωμένη, αντιολισθητική λαβή που εξασφαλίζει μια άνετη και ασφαλή χρήση του εργαλείου. Χαρακτηριστικά:Υλικό Κατασκευής: μέταλλο Μήκος 760 mm (30") Σκληρυμένες λεπίδες Αντιολισθητική λαβή..
19,95€
Χωρίς ΦΠΑ:16,09€
Η πένσα, από την εταιρία Kraft&Dele, είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε συνεργείο. Είναι κατάλληλη για να τοποθετήσετε ή να αποσυνδέσετε τα βάρη ζυγοστάθμισης και να ανοίξετε και να σφίξετε τα ελατήρια συγκράτησης. Έχει λαβές καλυμμένες με καουτσούκ και στη μία πλευρά διαθέτει σφυρί.Χαρακτηρ..
8,95€
Χωρίς ΦΠΑ:7,22€
Το σετ, από την εταιρία TAGRED, περιλαμβάνει έναν αυτόματο απογυμνωτή καλωδίων με ικανότητα απογύμνωσης καλωδίων με διάμετρο από 0.2 - 6 mm (24-10 AWG), καλώδια με υποδοχείς και πλαστικούς σφιγκτήρες. Συνοδεύεται από πλαστική κασετίνα αποθήκευσης και μεταφοράς.Χαρακτηριστικά:Αντιολισθητικ..
12,95€
Χωρίς ΦΠΑ:10,44€
Το σετ, από την εταιρία Kraft&Dele, αποτελείται από 3 εργαλεία, κατάλληλα για τρύπες σε ζώνες, λουράκια ρολογιού, παπούτσια, δέρματα, πλαστικά και σε πολλά άλλα. Μπορείτε να διακοσμήσετε μπουφάν, παλτά και ακόμη και παπούτσια.Τα εργαλεία διαθέτουν ειδικά διαμορφωμένες αντιολισθητικές λαστιχένιες..
7,95€
Χωρίς ΦΠΑ:6,41€
Το σετ, από την εταιρία Kraft&Dele, είναι ιδανικό για την αφαίρεση σφιγκτήρων σε διάφορα σημεία του οχήματος. Η μεγάλη ποικιλία από πένσες, θα σας επιτρέψει να αντιμετωπίσετε γρήγορα και εύκολα οποιοδήποτε τύπο σφιγκτήρα. Συνοδεύονται από πρακτικό βαλιτσάκι αποθήκευσης και μεταφοράς.Το σετ περιλ..
47,95€
Χωρίς ΦΠΑ:38,67€
Το σετ, από την εταιρία Kraft&Dele, αποτελείται από 4 τσιμπίδια ασφαλειών με διαφορετικές κεφαλές κατασκευασμένα από συμπαγή υλικά, κατάλληλα για διάφορες μηχανικές εργασίες.Χαρακτηριστικά:Κατασκευασμένα από συμπαγή υλικά Με διαφορετικές κεφαλές Μέγεθος: 7" Σετ 4 τμχ.Το προϊόν ε..
9,95€
Χωρίς ΦΠΑ:8,02€
Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)