Μενου
Your Cart

Eργαλεία Κήπου

Το βενζινοκίνητο σκαπτικό, από την εταιρία Kraft&Dele, έχει σχεδιαστεί για τη χαλάρωση και την ισοπέδωση του εδάφους, ειδικά σε έναν πρόσφατα διαμορφωμένο κήπο ή πριν από την τοποθέτηση γκαζόν. Είναι εξοπλισμένο με κινητήρα 3.8 KW, χειροκίνητη μίζα εκκίνησης και χωρητικότητα δεξαμενής καυσίμου 1.2 L..
179,95€
Χωρίς ΦΠΑ:145,12€
Το βενζινοκίνητο σκαπτικό, από την εταιρία Kraft&Dele, έχει σχεδιαστεί για τη χαλάρωση και την ισοπέδωση του εδάφους, ειδικά σε έναν πρόσφατα διαμορφωμένο κήπο ή πριν από την τοποθέτηση γκαζόν. Είναι εξοπλισμένο με κινητήρα 4.9 HP, χειροκίνητη μίζα εκκίνησης και χωρητικότητα δεξαμενής καυσίμου 1.5 L..
339,95€
Χωρίς ΦΠΑ:274,15€
Το ηλεκτρικό σκαπτικό, από την εταιρία RIPPER, έχει σχεδιαστεί για τη χαλάρωση και την ισοπέδωση του εδάφους, ειδικά σε έναν πρόσφατα διαμορφωμένο κήπο ή πριν από την τοποθέτηση γκαζόν. Είναι εξοπλισμένο με μια αποτελεσματική κεφαλή με ένα σετ από 16 (σε 4 υποδοχές) κοφτερές λεπίδες κοπής σε περιστρ..
99,95€
Χωρίς ΦΠΑ:80,60€
Ο ηλεκτρικός κλαδοτεμαχιστής, από την εταιρία Kraft&Dele, είναι εξοπλισμένος με έναν σύγχρονο και επαγωγικό ηλεκτρικό κινητήρα με υψηλή ισχύ 2600 W. Η χρήση κινητήρα χωρίς ψήκτρες εξασφαλίζει μείωση του ρεύματος που παράγει θερμότητα, η αύξηση της θερμοκρασίας στο περίβλημα μειώνεται ακόμη και κατά ..
169,95€
Χωρίς ΦΠΑ:137,06€
Ο ηλεκτρικός κλαδοτεμαχιστής, από την εταιρία Kraft&Dele, είναι εξοπλισμένος με έναν σύγχρονο και αποδοτικό κινητήρα με υψηλή ισχύ 2800 W, που χαρακτηρίζεται από μη απρόσκοπτη λειτουργία και χαμηλή ένταση. Επιτρέπει τον εύκολο τεμαχισμό άκαμπτων βλαστών, κλαδιών από φράχτες ή θάμνους, ακόμη και κλαδ..
219,95€
Χωρίς ΦΠΑ:177,38€
Ο σύνδεσμος, από την εταιρία Kraft&Del, προορίζεται για τη σύνδεση εύκαμπτων σωλήνων με διαφορετικές εσωτερικές διαμέτρους ή για τη σύνδεση του εύκαμπτου σωλήνα σε εξαρτήματα με διαφορετική διάμετρο από τον σύνδεσμο εύκαμπτου σωλήνα.Χαρακτηριστικά:Μείωση από 2" 51 mm σε 3" 76 mmΤο προ..
12,95€
Χωρίς ΦΠΑ:10,44€
Το ανυψωτικό, από την εταιρία Idomya, διαθέτει ατσάλινο πλαίσιο με μέγιστο βάρος ανύψωσης 400 Kg και είναι ιδανικό για την ανύψωση διάφορων μηχανημάτων κήπου. Με ρυθμιζόμενη κλίση, που φτάνει σε μέγιστη γωνία 60 °, επιτρέπει την εύκολη και ασφαλή συντήρηση των βαρέων μηχανημάτων σας. Διαθέτει πτυσσό..
79,95€
Χωρίς ΦΠΑ:64,48€
Το σετ, από την εταιρία TAGRED, αποτελείται από 2 ρακόρ για εύκαμπτους σωλήνες. Χρησιμοποιείται για τη σύνδεση των σωλήνων πυρκαγιάς με αντλίες, διανομείς, συλλέκτες, κρουνούς κ.λπ.Χαρακτηριστικά:Υλικό Κατασκευής: Κράμα αλουμινίου Κατάλληλο για πολλούς τύπους εξόδων 2" Εσωτερική διάμε..
4,95€
Χωρίς ΦΠΑ:3,99€
Το φτυάρι από την εταιρεία MAR-POL είναι κατασκευασμένο από σκληρυμένο ατσάλι και υψηλής ποιότητας υλικά, για μέγιστη ανθεκτικότητα και μακροχρόνια χρήση.Διαθέτει ειδικά σχεδιασμένη, καμπύλη λαβή που καλύπτεται από μαλακό υλικό ώστε να μειώνει την κόπωση αλλά και τους τραυματισμούς στα χέρια κατ..
9,95€
Χωρίς ΦΠΑ:8,02€
Το φτυάρι από την εταιρεία MAR-POL είναι κατασκευασμένο από σκληρυμένο ατσάλι και υψηλής ποιότητας υλικά, για μέγιστη ανθεκτικότητα και μακροχρόνια χρήση.Διαθέτει ειδικά σχεδιασμένη, καμπύλη λαβή που καλύπτεται από μαλακό υλικό ώστε να μειώνει την κόπωση αλλά και τους τραυματισμούς στα χέρια κατ..
9,95€
Χωρίς ΦΠΑ:8,02€
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)