Μενου
Your Cart

Ψεκαστικά

Ο νεφελοψεκαστήρας πλάτης, από την εταιρία Kraft&Dele, είναι ένα ελαφρύ, άνετο και εύχρηστο εργαλείο. Διαθέτει ισχυρό και αποδοτικό κινητήρα, ο οποίος λειτουργεί σε όλες τις συνθήκες και δυνατότητα ρύθμισης της δύναμης ψεκασμού.Χαρακτηριστικά:Πολύ χαμηλή κατανάλωση καυσίμου Υψηλή απόδοσ..
189,95€
Χωρίς ΦΠΑ:153,19€
Ο ψεκαστήρας πλάτης, από την εταιρία Kraft&Dele, είναι ένα ελαφρύ, άνετο και εύχρηστο εργαλείο. Διαθέτει ισχυρό και αποδοτικό κινητήρα, ο οποίος λειτουργεί σε όλες τις συνθήκες και δυνατότητα ρύθμισης της δύναμης ψεκασμού. Η ρύθμιση της πίεσης και μια ποικιλία ακροφυσίων ψεκασμού, σας επιτρέπουν να ..
129,95€
Χωρίς ΦΠΑ:104,80€
Ο ψεκαστήρας πίεσης, από την εταιρία Hoppline, έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει και να φροντίζει φυτά σε κήπους, θερμοκήπια, οπωρώνες κλπ. Το μήκος του σωλήνα ψεκασμού είναι 120 cm και το μήκος του άξονα ψεκασμού είναι 51 cm, έτσι ώστε ακόμη υψηλότερες περιοχές να είναι εύκολα προσβάσιμες. Η δεξαμ..
37,95€
Χωρίς ΦΠΑ:30,60€
Ο ψεκαστήρας πίεσης, από την εταιρία Malatec, είναι ιδανικός για χρήση σε κήπο σπιτιού, σε οικόπεδο, σε καλλιεργημένο χωράφι ή σε οπωρώνα, όπου είναι απαραίτητη η χρήση χημικών φυτοφαρμάκων - τόσο κατά των παρασίτων όσο και των ασθενειών. Έχει 4 ειδικές άκρες, που επιτρέπουν την ακριβή προσαρμογή το..
16,95€
Χωρίς ΦΠΑ:13,67€
Ο ψεκαστήρας από την εταιρεία InnovaGoods είναι ένα ευέλικτο μπουκάλι ψεκασμού πολλαπλών χρήσεων, ιδανικό για πότισμα και ψεκασμό κήπων και φυτών ή για εργασίες καθαρισμού και απολύμανσης. Ο υδραυλικός σχεδιασμός του επιτρέπει έναν ομοιόμορφο και ελαφρύ ψεκασμό. Μπορείτε να ρυθμίσετε την πίεση σ..
12,95€
Χωρίς ΦΠΑ:10,44€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)