Μενου
Your Cart

Διάφορα Όργανα Μέτρησης

Διάφορα Όργανα Μέτρησης 3,95€ - 99,95€
Ο μετρητής ποιότητας νερού, από την εταιρία Bigstren, είναι εξαιρετικά εύκολος και βολικός στη χρήση, χάρη σε μια απλή και φιλική προς το χρήστη διεπαφή. Έχει σχεδιαστεί για να δοκιμάζει το pH του νερού και επιπλέον να μετράει τη θερμοκρασία του στην περιοχή από 0.19 έως 60 °C ή από 32 έως 140 °F. Μ..
26,90€
Χωρίς ΦΠΑ:21,69€
Ο παιδικός ανιχνευτής μετάλλων, από την εταιρία VEVOR, είναι ρυθμισμένος με ακρίβεια για να καταγράφει μικροσκοπικά μεταλλικά σήματα. Ο καθαρός ήχος και η οθόνη LCD με οπίσθιο φωτισμό σας επιτρέπουν να αντιλαμβάνεστε εύκολα την κατάσταση ανίχνευσης κατά την ανίχνευση.Είναι εξοπλισμένος με πηνίο ..
59,95€
Χωρίς ΦΠΑ:48,35€
Ο παιδικός ανιχνευτής μετάλλων, από την εταιρία Costway, μπορεί να ανιχνεύσει διάφορους τύπους μετάλλων, όπως χρυσό και ασήμι, με βάθος ανίχνευσης έως και 10 cm. Το αδιάβροχο πηνίο αναζήτησης και ο άξονας εξασφαλίζουν ασφαλή ανίχνευση κάτω από το νερό. Έχει ενσωματωμένο καλώδιο που επιτρέπει την απρ..
59,00€
Χωρίς ΦΠΑ:47,58€
Ο ψηφιακός μετρητής, από την εταιρία Bigstren, δίνει το αποτέλεσμα της μέτρησης του pH με ακρίβεια 0.1 pH. Μετρά και δίνει ένδειξη σε μόλις 1 δευτερόλεπτο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μέτρηση του pH σε εργαστηριακές συνθήκες, βιομηχανικές διεργασίες, σε ανοιχτές δεξαμενές και ενυδρεία.Η συσκ..
8,90€
Χωρίς ΦΠΑ:7,18€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)