Μενου
Your Cart

Διάφορα Όργανα Μέτρησης

Διάφορα Όργανα Μέτρησης 3,95€ - 99,95€
Το αναδιπλούμενο μέτρο, από την εταιρία TAGRED, είναι το απόλυτο εργαλείο για τη δημιουργία επαγγελματικών σχεδίων σε πλακάκια, τούβλα, ξυλεία κ.α. Επισημαίνει τέλεια τη θέση για να κόψετε μια τρύπα στα πλακάκια και αναπαράγει ασύμμετρα σχήματα.Το μέτρο, αποτελείται από 12 βραχίονες από ανθεκτικ..
18,95€
Χωρίς ΦΠΑ:15,28€
Το αναδιπλούμενο μέτρο, από την εταιρία TAGRED, είναι το απόλυτο εργαλείο για τη δημιουργία επαγγελματικών σχεδίων σε πλακάκια, τούβλα, ξυλεία κ.α. Επισημαίνει τέλεια τη θέση για να κόψετε μια τρύπα στα πλακάκια και αναπαράγει ασύμμετρα σχήματα.Το μέτρο, αποτελείται από 3 βραχίονες από ανθεκτικό..
8,95€
Χωρίς ΦΠΑ:7,22€
Ο ανιχνευτής μετάλλων, από την εταιρία Cobra Tector, είναι ιδανικός για την αποτελεσματική αναζήτηση μεταλλικών, χρυσών, ασημένιων αντικειμένων, συμπεριλαμβανομένων νομισμάτων, στρατιωτικών κοσμημάτων ή άλλων πολύτιμων πραγμάτων που είναι κρυμμένα κάτω από το έδαφος. Ο ανιχνευτής είναι ελαφρύς και ε..
69,95€
Χωρίς ΦΠΑ:56,41€
Ο ανιχνευτής μετάλλων, από την εταιρία Kraft&Dele, είναι ιδανικός στην αναζήτηση για μεταλλικά, χρυσά, ασημένια αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων νομισμάτων, κοσμημάτων ή άλλων πολύτιμων αντικειμένων που είναι κρυμμένα υπόγεια. Ο ανιχνευτής είναι ελαφρύς, ευέλικτος και πολύ εύκολος στη χρήση.Ο αν..
114,95€
Χωρίς ΦΠΑ:92,70€
Ο ανιχνευτής μετάλλων, από την εταιρία Cobra Tector, διαθέτει ρυθμιζόμενη ευαισθησία αναζήτησης και βάθους, που σας βοηθά να βρείτε αυτό που ψάχνετε ή τι μπορεί να σας ενδιαφέρει με καλύτερα αποτελέσματα. Εξοπλισμένος με LCD οθόνη και ηχητικό σήμα, για να σας ειδοποιεί αν υπάρχει κάποιο μέταλλο κοντ..
149,95€
Χωρίς ΦΠΑ:120,93€
Ο ανιχνευτής μετάλλων, από την εταιρία Cobra Tector, είναι ιδανικός για την αποτελεσματική αναζήτηση μεταλλικών, χρυσών, ασημένιων αντικειμένων, συμπεριλαμβανομένων νομισμάτων, κοσμημάτων ή άλλων πολύτιμων πραγμάτων που είναι κρυμμένα κάτω από το έδαφος.Διαθέτει λειτουργία μεταλλικής διάκρισης, ..
201,95€
Χωρίς ΦΠΑ:162,86€
Η γωνία, από την εταιρία Kraft&Dele, είναι ένα εργαλείο ελέγχου και μέτρησης σε πολλές εργασίες κατασκευής και φινιρίσματος που σας επιτρέπει να κάνετε ακριβείς μετρήσεις και να ρυθμίσετε μεμονωμένα στοιχεία σε ορθή γωνία μεταξύ τους. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, χαρακτηρίζεται από εξα..
5,95€
Χωρίς ΦΠΑ:4,80€
Η γωνία, από την εταιρία Kraft&Dele, είναι ένα εργαλείο ελέγχου και μέτρησης σε πολλές εργασίες κατασκευής και φινιρίσματος που σας  επιτρέπει να κάνετε ακριβείς μετρήσεις και να ρυθμίσετε μεμονωμένα στοιχεία σε ορθή γωνία μεταξύ τους. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, χαρακτηρίζεται από εξ..
5,95€
Χωρίς ΦΠΑ:4,80€
Η γωνία, από την εταιρία Kraft&Dele, είναι ένα εργαλείο ελέγχου και μέτρησης σε πολλές εργασίες κατασκευής και φινιρίσματος που σας  επιτρέπει να κάνετε ακριβείς μετρήσεις και να ρυθμίσετε μεμονωμένα στοιχεία σε ορθή γωνία μεταξύ τους. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, χαρακτηρίζεται από εξ..
7,95€
Χωρίς ΦΠΑ:6,41€
Η γωνία, από την εταιρία TAGRED, είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο, διαθέτει αλφάδι και σας επιτρέπει ακριβείς μετρήσεις και να ρυθμίσετε μεμονωμένα στοιχεία σε ορθή γωνία μεταξύ τους.Χαρακτηριστικά:Από αλουμίνιο Με αλφάδι Ακριβή σήμανση για κοπή γωνιών Για σχεδίαση παράλληλων γραμ..
5,95€
Χωρίς ΦΠΑ:4,80€
Η γωνία μέτρησης, από την εταιρία Kraft&Dele, είναι κατασκευασμένη από πλαστικό υψηλής ποιότητας, απαραίτητη για κάθε επαγγελματία λάτρη και ερασιτέχνη DIY. Είναι ιδανική για μετρήσεις και προσδιορισμό γωνιών σε όλες τις επιφάνειες, καθώς και για τη σήμανση παράλληλων γραμμών. Σας επιτρέπει να παίρν..
3,95€
Χωρίς ΦΠΑ:3,19€
Το γωνιόμετρο, από την εταιρία Wolfgang, είναι ένα βοήθημα σήμανσης για τη μέτρηση δύσκολων σχημάτων ή γωνιών. Ιδανικό για την τοποθέτηση διαφόρων δαπέδων όπως laminate, μοκέτα και άλλους τύπους δαπέδων. Κατάλληλο επίσης για τη μέτρηση πολλών ακανόνιστων αντικειμένων, σωλήνων περιέλιξης, λαμαρίνας α..
7,95€
Χωρίς ΦΠΑ:6,41€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 37 (4 Σελ.)