Μενου
Your Cart

Μανόμετρα & Ρυθμιστές Αερίων

Κάψουλες μαύρου τσαγιού, από την εταιρία Neronobile, με μοσχολέμονο, κουρκουμά και εκχύλισμα αλόης. Μπορείτε να το πιείτε κρύο ή ζεστό.Οι κάψουλες είναι συμβατές με οικιακές μηχανές Dolce Gusto® και χρησιμοποιούνται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως στην παρασκευή καφέ: τοποθετήστε την κάψουλα, πατ..
4,85€
Χωρίς ΦΠΑ:3,91€
Κάψουλες πράσινου τσαγιού, από την εταιρία Neronobile, με μέντα, γλυκόριζα και εκχύλισμα αλόης. Μπορείτε να το πιείτε κρύο ή ζεστό.Οι κάψουλες είναι συμβατές με οικιακές μηχανές Dolce Gusto® και χρησιμοποιούνται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως στην παρασκευή καφέ: τοποθετήστε την κάψουλα, πατήστε..
4,85€
Χωρίς ΦΠΑ:3,91€
Κάψουλες τσαγιού, από την εταιρία Neronobile, με λεμόνι.Οι κάψουλες είναι συμβατές με οικιακές μηχανές Dolce Gusto® και χρησιμοποιούνται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως στην παρασκευή καφέ: τοποθετήστε την κάψουλα, πατήστε το κουμπί και το τσάι είναι έτοιμο. Συσκευάζονται σε προστατευτική ατμόσφα..
4,85€
Χωρίς ΦΠΑ:3,91€
Κάψουλες τσαγιού, από την εταιρία Neronobile, με ροδάκινο, τζίντζερ, εκχύλισμα αλόης και Ginseng. Μπορείτε να το πιείτε κρύο ή ζεστό.Οι κάψουλες είναι συμβατές με οικιακές μηχανές Dolce Gusto® και χρησιμοποιούνται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως στην παρασκευή καφέ: τοποθετήστε την κάψουλα, πατήσ..
4,85€
Χωρίς ΦΠΑ:3,91€
Κάψουλες τσαγιού, από την εταιρία Neronobile, με φρούτα του δάσους. Η γεύση είναι πολύ φρουτώδης και ευχάριστη, δροσιστική και ιδανική οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Μπορείτε να το πιείτε κρύο ή ζεστό.Συστατικά: Hibiscus (karkadè), apple, apple pomace, sweet blackberry leaves, concentrated black..
4,85€
Χωρίς ΦΠΑ:3,91€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)