Μενου
Your Cart

Φωτιστικά

Φωτιστικά
Η LED λάμπα τοίχου, από την εταιρία LED Lovers, διαθέτει αισθητήρα κίνησης και ενεργοποιείται αυτόματα όταν εντοπιστεί κίνηση μέσα σε 10-12 μέτρα τη νύχτα ή σε σκοτεινό χώρο και απενεργοποιείται αυτόματα σε 30 δευτερόλεπτα εάν δεν εντοπιστεί πλέον κίνηση. Είναι εξοπλισμένη με ενσωματωμένη περιστρεφό..
14,95€
Χωρίς ΦΠΑ:12,06€
Το φωτιστικό LED σε σχήμα γάντζου, από την εταιρία Grundig, μπορείτε να το κρεμάσετε σε οποιαδήποτε πόρτα ή άλλο μέρος επιθυμείτε. Διαθέτει διπλό μαγνήτη και μαγνητικό στυλό, καθώς η λευκή του επιφάνεια λειτουργεί ως πίνακας σημειώσεων. Λειτουργεί με 3 μπαταρίες AAA, οι οποίες δεν περιλαμβάνονται. ..
5,95€
Χωρίς ΦΠΑ:4,80€
Ο διπλός ηλιακός LED προβολέας, λειτουργεί με ανιχνευτή κίνησης και ηλιακό πάνελ φόρτισης 12 W. Με τον ανιχνευτή κίνησης του, ο προβολέας θα ενεργοποιηθεί μόλις εντοπιστεί μια παρουσία στο πεδίο του. Ο φωτοβολταϊκός συλλέκτης φορτίζει την ημέρα, συγκεντρώνοντας και αποθηκεύοντας την ηλιακή ενέργεια...
49,95€
Χωρίς ΦΠΑ:40,28€
Ο διπλός ηλιακός LED προβολέας, λειτουργεί με ανιχνευτή κίνησης και ηλιακό πάνελ φόρτισης. Με τον ανιχνευτή κίνησης του, ο προβολέας θα ενεργοποιηθεί μόλις εντοπιστεί μια παρουσία στο πεδίο του. Ο φωτοβολταϊκός συλλέκτης φορτίζει την ημέρα, συγκεντρώνοντας και αποθηκεύοντας την ηλιακή ενέργεια. Είνα..
28,95€
Χωρίς ΦΠΑ:23,35€
Η λάμπα οροφής, από την εταιρία Hoppline, μπορεί να ελεγχθεί από το smartphone κατεβάζοντας μια εφαρμογή και χρησιμοποιώντας Bluetooth. Διαθέτει LED πολύχρωμο φωτισμό, μεταβλητή φωτεινότητα και χρώμα και λειτουργία αναπαραγωγής μουσικής και συναγερμού.Στη συσκευασία περιλαμβάνεται το τηλεχειριστ..
69,95€
Χωρίς ΦΠΑ:56,41€
Το φωτιστικό με 3D εκτύπωση από την εταιρεία GEM έχει ανάγλυφη υφή και αναπαριστά πιστά το γαλαξία. Είναι κατασκευασμένο από PLA, ένα υψηλής ποιότητας υλικό, που θεωρείται φιλικό προς το περιβάλλον και είναι πολύ ανθεκτικό. Δεν διαθέτει καλώδια, το τοποθετείται πάνω σε μια όμορφη ξύλινη βάση και μπο..
9,95€
Χωρίς ΦΠΑ:8,02€
Η επιδαπέδια λάμπα, από την εταιρία HOMCOM, διαθέτει μεταλλικό βραχίονα και υφασμάτινο καπέλο, προσφέροντας μια ζεστή και ρομαντική ατμόσφαιρα. Στο κάτω μέρος έχει ξύλινο τραπέζι με 3 ράφια, για να στηρίζεται να προσφέρει άφθονο χώρο αποθήκευσης. Εξοπλισμένη με 2 θύρες USB για απλή σύνδεση του τηλεφ..
129,95€
Χωρίς ΦΠΑ:104,80€
Η επιδαπέδια λάμπα, από την εταιρία HOMCOM, με κομψό και μοντέρνο στιλ, θα συμπληρώσει τη διακόσμηση του σπιτιού και του γραφείου σας. Το τοξωτό σχήμα, η κυρτή λάμπα και η στρογγυλή μαρμάρινη βάση, δημιουργούν μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Είναι εύκαμπτη, για να κατευθύνετε το φως όπου το χρειάζεστε κα..
119,95€
Χωρίς ΦΠΑ:96,73€
Η επιδαπέδια λάμπα, από την εταιρία HOMCOM, με κομψό και μοντέρνο στιλ, θα συμπληρώσει τη διακόσμηση του σπιτιού και του γραφείου σας. Το τοξωτό σχήμα, η κυρτή λάμπα και η στρογγυλή μαρμάρινη βάση, δημιουργούν μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Είναι εύκαμπτη, για να κατευθύνετε το φως όπου το χρειάζεστε κα..
119,95€
Χωρίς ΦΠΑ:96,73€
Η επιδαπέδια λάμπα, από την εταιρία HOMCOM, με κομψό και μοντέρνο στιλ, θα συμπληρώσει τη διακόσμηση του σπιτιού και του γραφείου σας. Το τοξωτό σχήμα, η κυρτή λάμπα και η στρογγυλή μαρμάρινη βάση, δημιουργούν μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Είναι εύκαμπτη έως 350 °, για να κατευθύνετε το φως όπου το χρε..
89,95€
Χωρίς ΦΠΑ:72,54€
Το φωτιστικό, από την εταιρία Grundig, διαθετικό μεταλλικό πλέγμα και 4 πόδια και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε είτε σαν επιδαπέδια λάμπα είτε σαν επιτραπέζια λάμπα.Χαρακτηριστικά:Μεταλλικό πλέγμα Μήκος καλωδίου: 1.2 m Διακόπτης ON/OFF στο καλώδιο Λαμπτήρας Ε27 (δεν περιλαμβάνεται)..
14,95€
Χωρίς ΦΠΑ:12,06€
Το επιδαπέδιο φωτιστικό, από την εταιρία HOMCOM, έχει vintage σχεδιασμό, εμπνευσμένο από το βιομηχανικό στιλ. Η δομή είναι κατασκευασμένη από μέταλλο με μαύρο φινίρισμα, και τα 3 αμπαζούρ έχουν ουσιαστική αλλά λειτουργική εμφάνιση. Η βάση έχει διάμετρο 25 cm για τη διασφάλιση της μέγιστης σταθερότητ..
89,95€
Χωρίς ΦΠΑ:72,54€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 41 (4 Σελ.)