Μενου
Your Cart

Απορρυπαντικά

Απορρυπαντικά
Απορρυπαντικό Finish Powerball Classic Calgonit 100 Ταμπλέτες.Οι ταμπλέτες της Calgonit προσφέρουν ισχυρή καθαριστική δράση ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Η επαναστατική δράση μουλιάσματος του Powerball, διαχέει ισχυρούς καθαριστικούς παράγοντες στο νερό, οι οποίοι αφαιρούν ακόμα και τους..
9,95€
Χωρίς ΦΠΑ:8,02€
ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΠΛΥΝΤ.ΡΟΥΧΩΝ RICO 3kg Rico 3kg - ΣΚΟΝΗ ΓΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ 78 ΜΕΖΟΥΡΕΣ 3kg - Τιμή ανά Τεμάχιο..
4,49€
Χωρίς ΦΠΑ:3,62€
Οι ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων, χαρίζουν αστραφτερή λάμψη και καθαριότητα σε πιάτα, ποτήρια, μαχαιροπήρουνα, κατσαρόλες και τηγάνια.Χαρακτηριστικά:Αστραφτερή λάμψη και καθαριότητα Εξουδετερώνουν ανεπιθύμητες οσμές Καθαρίζουν & απομακρύνουν τα λίπηΤο προϊόν εισάγεται και διατίθετ..
29,95€
Χωρίς ΦΠΑ:24,15€
Το καινοτόμο απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων Finish All In 1 Max λεμόνι, με ειδικά εξελιγμένη σύνθεση, φροντίζει και βοηθά να προστατέψετε τα γυάλινα σκευή σας από την φθορά.Το Finish All In 1 Max λεμόνι προσφέρει ισχυρή καθαριστική δύναμη και λάμψη στα γυάλινα σκεύη σας, ενώ παράλληλα αναστέλλε..
10,95€
Χωρίς ΦΠΑ:8,83€
Το απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων Finish All In 1 Regular, με ειδικά εξελιγμένη σύνθεση, φροντίζει και βοηθά να προστατέψετε τα γυάλινα σκευή σας από την φθορά. Προσφέρει ισχυρή καθαριστική δύναμη και λάμψη στα γυάλινα σκεύη σας, ενώ παράλληλα αναστέλλει και βοηθά στην πρόληψη της διάβρωσης του γυα..
12,95€
Χωρίς ΦΠΑ:10,44€
Η αποτελεσματική σύνθεση του Finish Quantum Max, με PowerBall, αφαιρεί τα καμένα τρόφιμα από τα πιάτα και προστατεύει το πλυντήριο από τα άλατα.Χαρακτηριστικά:Προστατεύει τα γυάλινα σκεύη από την φθορά Ισχυρή καθαριστική δύναμη και λάμψη Προστασία κατά της διάβρωσης του γυαλιού Επεκ..
12,95€
Χωρίς ΦΠΑ:10,44€
Η αποτελεσματική σύνθεση του Finish Quantum Max Apple & Lime, με PowerBall, αφαιρεί τα καμένα τρόφιμα από τα πιάτα και προστατεύει το πλυντήριο από τα άλατα.Χαρακτηριστικά:Προστατεύει τα γυάλινα σκεύη από την φθορά Ισχυρή καθαριστική δύναμη και λάμψη Προστασία κατά της διάβρωσης του γ..
12,95€
Χωρίς ΦΠΑ:10,44€
Η αποτελεσματική σύνθεση του Finish Quantum Max Lemon, με PowerBall, αφαιρεί τα καμένα τρόφιμα από τα πιάτα και προστατεύει το πλυντήριο από τα άλατα.Χαρακτηριστικά:Προστατεύει τα γυάλινα σκεύη από την φθορά Ισχυρή καθαριστική δύναμη και λάμψη Προστασία κατά της διάβρωσης του γυαλιού ..
12,95€
Χωρίς ΦΠΑ:10,44€
Το απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων Finish Quantum Ultimate, είναι σε μορφή ταμπλέτας, βιοδιασπώμενη, 100% υδατοδιαλυτή μεμβράνη που δεν χρειάζεται ξετύλιγμα. Χάρη στη νέα της βελτιωμένη σύνθεση προσφέρει απόλυτη καθαριότητα και λάμψη. Η νέα ευκολοδιάλυτη φόρμουλα είναι αποτελεσματική ακόμα και στα e..
4,95€
Χωρίς ΦΠΑ:3,99€
ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ ΛΕΚΑΝΗΣ WC BLOCK 30gr Homie 101493 - WC BLOCK 30gr - Τιμή ανά Τεμάχιο..
0,48€
Χωρίς ΦΠΑ:0,38€
ΔΙΑΛΥΜΜΑ ΥΔΡΟΧΛΩΡΙΚΟΥ ΟΞΕΩΣ 5% MEDICON 440ml Homie 101703 - ΥΔΡΟΧΛΩΡΙΚΟ ΟΞΥ 440ml - Τιμή ανά Τεμάχιο..
0,35€
Χωρίς ΦΠΑ:0,29€
Το ειδικό αλάτι πλυντηρίου πιάτων Calgon, είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να προστατεύει τα πιάτα σας από τη φθορά και να τα διατηρεί αστραφτερά σαν καινούρια, για περισσότερο χρόνο.Συνιστάται από τους κορυφαίους κατασκευαστές επιτραπέζιων σκευών.Χαρακτηριστικά:Βελτιώνει την απόδοση του..
4,95€
Χωρίς ΦΠΑ:3,99€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 21 (2 Σελ.)