Μενου
Your Cart

Κάδοι Απορριμάτων

Κάδοι Απορριμάτων
Ο κάδος απορριμμάτων, από την εταιρία HOMCOM, διαθέτει κομψό σχεδιασμό και είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι. Έχει χωρητικότητα 42 Lt, υπέρυθρο αισθητήρα για άνοιγμα touch-free, διακόπτη ενεργοποίησης / απενεργοποίησης στο πίσω μέρος, κλιπ σακούλας για να διατηρεί τις σακούλες κάδου στη θέ..
99,95€
Χωρίς ΦΠΑ:80,60€
Ο κάδος απορριμμάτων, από την εταιρία Turbotronic, διαθέτει μεγάλη χωρητικότητα 48 Lt, υπέρυθρο αισθητήρα για άνοιγμα touch-free, διακόπτη ενεργοποίησης / απενεργοποίησης, φίλτρο AbsorbShield κατά των οσμών και δαχτυλίδι από ανοξείδωτο ατσάλι για τη σταθεροποίηση της σακούλας. Ο κάδος έχει εύκολη χρ..
79,95€
Χωρίς ΦΠΑ:64,48€
Ο κάδος απορριμμάτων, από την εταιρία Turbotronic, είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι και έχει χωρητικότητα 58 Lt. Εξοπλισμένος με υπέρυθρο αισθητήρα για άνοιγμα touch-free, έχει εύκολη χρήση, απλά πλησιάζετε το χέρι σας και ανοίγει αυτόματα, χωρίς να τον αγγίξετε. Μετά από λίγα δευτερόλεπτ..
89,95€
Χωρίς ΦΠΑ:72,54€
Ο κάδος, είναι κατασκευασμένος από ρητίνη PVC και PP και διαθέτει 3 ξεχωριστά διαμερίσματα για τη συλλογή απορριμμάτων. Κάθε διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με τσάντα από πολυαιθυλένιο και πολυπροπυλένιο διαφορετικού χρώματος, με λαβές για την εύκολη μεταφορά των απορριμμάτων.Η συσκευασία περιλαμβά..
59,95€
Χωρίς ΦΠΑ:48,35€
Το καπάκι για στρογγυλούς κάδους απορριμμάτων διαθέτει αισθητήρα που ανιχνεύει πότε το χέρι σας πλησιάζει και ανοίγει αυτόματα, ενώ κλείνει καθώς το χέρι απομακρύνεται. Η χρήση του είναι ιδανική για την προστασία της προσωπικής υγιεινής σας γιατί δεν χρειάζεται να αγγίξετε με το χέρι σας το καπάκι ή..
39,95€
Χωρίς ΦΠΑ:32,22€
Ο κάδος απορριμμάτων, από την εταιρία Songmics, είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι με πλαστική βάση και λεία επιφάνεια, χαρακτηριστικό που ευνοεί τον εύκολο καθαρισμό. Είναι εξοπλισμένος με 2 αφαιρούμενα πλαστικά διαμερίσματα συνολικής χωρητικότητας 48 Lt (2 x 24 Lt). Είναι εφοδιασμένα με μ..
119,95€
Χωρίς ΦΠΑ:96,73€
Ο κάδος απορριμμάτων, από την εταιρία Songmics, είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι με πλαστική βάση και λεία επιφάνεια, με ειδική επίστρωση που αποτρέπει τα δαχτυλικά αποτυπώματα, χαρακτηριστικό που ευνοεί τον εύκολο καθαρισμό. Είναι εξοπλισμένος με 2 αφαιρούμενα πλαστικά διαμερίσματα συνολ..
149,95€
Χωρίς ΦΠΑ:120,93€
Ο κάδος απορριμμάτων, από την εταιρία Songmics, είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι με πλαστική βάση. Είναι εξοπλισμένος με 2 αφαιρούμενα πλαστικά διαμερίσματα συνολικής χωρητικότητας 60 Lt (2 x 30 Lt). Είναι εφοδιασμένα με μεταλλικές λαβές μεταφοράς, για να μπορείτε να τα αδειάζετε ξεχωριστ..
189,95€
Χωρίς ΦΠΑ:153,19€
Ο κάδος απορριμμάτων, από την εταιρία Songmics, είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι με πλαστική βάση. Είναι εξοπλισμένος με 2 αφαιρούμενα πλαστικά διαμερίσματα συνολικής χωρητικότητας 60 Lt (2 x 30 Lt). Είναι εφοδιασμένα με μεταλλικές λαβές μεταφοράς, για να μπορείτε να τα αδειάζετε ξεχωριστ..
189,95€
Χωρίς ΦΠΑ:153,19€
Ο κάδος απορριμμάτων, από την εταιρία Songmics, είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι με πλαστική βάση και λεία επιφάνεια, χαρακτηριστικό που ευνοεί τον εύκολο καθαρισμό. Είναι εξοπλισμένος με αισθητήρα κίνησης έτσι ώστε χωρίς να τον αγγίζετε το καπάκι να ανοίγει. Διαθέτει 2 ξεχωριστούς χώρους..
154,95€
Χωρίς ΦΠΑ:124,96€
Ο κάδος απορριμμάτων, από την εταιρία Songmics, είναι κατασκευασμένος από ατσάλι και έχει χωρητικότητα 40 Lt. Διαθέτει 2 εσωτερικούς πλαστικούς κάδους, στους οποίους μπορείτε να τοποθετήσετε σακούλα και έχει μηχανισμό με αντιολισθητικό πεντάλ, ώστε η απόρριψη των απορριμμάτων να πραγματοποιείται με ..
109,95€
Χωρίς ΦΠΑ:88,67€
Ο κάδος απορριμμάτων, από την εταιρία Songmics, είναι κατασκευασμένος από ατσάλι και έχει χωρητικότητα 30 Lt. Διαθέτει εσωτερικό πλαστικό κάδο, στον οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε σακούλα και έχει μηχανισμό με αντιολισθητικό πεντάλ, ώστε η απόρριψη των απορριμμάτων να πραγματοποιείται με απολύτως άν..
79,95€
Χωρίς ΦΠΑ:64,48€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 20 (2 Σελ.)