Μενου
Your Cart

Είδη Κιγκαλερίας

Είδη Κιγκαλερίας
Το γραμματοκιβώτιο αποτελεί απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε σπίτι, καθώς παρέχει οργάνωση και προστασία στην αλληλογραφίας σας.Με μεταλλική κατασκευή, αποτελείται από 1 πόρτα, διαθέτει κυλινδρική κλειδαριά με 2 κλειδιά και πινακίδα για το όνομά σας.Χαρακτηριστικά:Μεταλλική Κατασκευή Κυ..
19,95€
Χωρίς ΦΠΑ:16,09€
Το γραμματοκιβώτιο αποτελεί απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε σπίτι, καθώς παρέχει οργάνωση και προστασία στην αλληλογραφίας σας. Με μεταλλική, ανθεκτική κατασκευή, το γραμματοκιβώτιο από την εταιρεία Hoppline, θα προστατέψει την αλληλογραφία σας από όλες τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Αποτελείται από 1..
22,95€
Χωρίς ΦΠΑ:18,51€
Διαφημιστικό κουτί, με απλό σχεδιασμό, ιδανικό για να αποφεύγετε την ταλαιπωρία της συσσώρευσης φυλλαδίων στο γραμματοκιβώτιο σας. Διαθέτει μεγάλη υποδοχή για τα έντυπα, είναι κατασκευασμένο από σίδηρο και μπορείτε να το τοποθετήσετε εύκολα στον τοίχο.Χαρακτηριστικά:Σιδερένια Κατασκευή ..
12,95€
Χωρίς ΦΠΑ:10,44€
Η μεταλλική κλειδοθήκη τοίχου από την εταιρεία HOMCOM αποτελεί την ιδανική λύση για να οργανώσετε και να αποθηκεύσετε τα κλειδιά σας. Είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό ατσάλι με αντιολισθητικό φινίρισμα και διαθέτει 40 άγκιστρα για να κρεμάσετε τα κλειδιά και 40 ετικέτες για να τα διακρίνετε αποτελ..
59,95€
Χωρίς ΦΠΑ:48,35€
Το γραμματοκιβώτιο, διαθέτει μεταλλική κατασκευή, κλείδωμα κυλίνδρου (παρέχονται 2 κλειδιά) και πινακίδα για το όνομα.Προσοχή: Η φωτογραφία είναι για ενδεικτικούς σκοπούς, το πραγματικό προϊόν μπορεί να διαφέρει.Χαρακτηριστικά:Μεταλλική κατασκευή Κλείδωμα κυλίνδρου Παρέχονται 2 κλ..
16,95€
Χωρίς ΦΠΑ:13,67€
Το γραμματοκιβώτιο, διαθέτει μεταλλική κατασκευή, 2 θέσεις, κλείδωμα κυλίνδρου (παρέχονται 2 κλειδιά για κάθε θέση) και πινακίδες για τα ονόματα.Προσοχή: Η φωτογραφία είναι για ενδεικτικούς σκοπούς, το πραγματικό προϊόν μπορεί να διαφέρει.Χαρακτηριστικά:Μεταλλική κατασκευή 2 θέσεις ..
29,95€
Χωρίς ΦΠΑ:24,15€
Το γραμματοκιβώτιο, διαθέτει μεταλλική κατασκευή, 4 θέσεις, κλείδωμα κυλίνδρου (παρέχονται 2 κλειδιά για κάθε θέση) και πινακίδες για τα ονόματα.Προσοχή: Η φωτογραφία είναι για ενδεικτικούς σκοπούς, το πραγματικό προϊόν μπορεί να διαφέρει.Χαρακτηριστικά:Μεταλλική κατασκευή 4 θέσεις ..
59,95€
Χωρίς ΦΠΑ:48,35€
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)