Μενου
Your Cart

Εντομοαπωθητικά

Εντομοαπωθητικά
Κρατήστε μακριά από το σπίτι όλα τα τρωκτικά, τις κατσαρίδες και τα ενοχλητικά έντομα, χωρίς την χρήση χημικών και διάφορων επιβλαβών ουσιών. Είναι ασφαλές για σας, τα παιδιά και τα κατοικίδια γιατί δεν χρησιμοποιεί χημικά. Απλά συνδέστε το στην πρίζα και οι ηλεκτρομαγνητικοί παλμοί θα εξαπλωθούν μέ..
14,95€
Χωρίς ΦΠΑ:12,06€
Η εντομοπαγίδα, από την εταιρία POWERMAT, είναι εξοπλισμένη με λυχνία LED με το χρώμα υπεριώδους φωτός (UV), και με σιωπηλό περιστρεφόμενο ανεμιστήρα που εξουδετερώνει τα έντομα στο περιβάλλον σας. Η λάμπα λειτουργεί αυτόματα και αποτελεί την ιδανική παγίδα για κουνούπια, ψύλλους και μικρούς σκώρους..
14,95€
Χωρίς ΦΠΑ:12,06€
Η εντομοπαγίδα, από τη εταιρία Esperanza, θα σας απαλλάξει από την ενοχλητική παρουσία των εντόμων και των κουνουπιών. 100% αποτελεσματική και με αθόρυβη λειτουργία έχει ειδικό άγκιστρο για να μπορείτε να την κρεμάσετε ψηλά και είναι φιλική απέναντι στο περιβάλλον και στα κατοικίδια.Η εντομοπαγί..
4,95€
Χωρίς ΦΠΑ:3,99€
Η ηλεκτρική εντομοπαγίδα, από τη εταιρία Hoppline, προσελκύει ιπτάμενα έντομα και στη συνέχεια το εσωτερικό πλέγμα υψηλής τάσης τα καταστρέφει. Διαθέτει προστατευτικό πλέγμα για μέγιστη ασφάλεια και ειδικό χώρο συγκέντρωσης των εντόμων για να μπορείτε να την καθαρίζετε εύκολα. Συνιστάται κυρίως για ..
22,95€
Χωρίς ΦΠΑ:18,51€
Η ηλιακή λάμπα κήπου, από την εταιρία InnovaGoods, αποτελεί αποτελεσματική παγίδα για τα κουνούπια, τις μύγες και άλλα έντομα. Το υπεριώδες φως της προσελκύει έντομα τα οποία πέφτουν στο ηλεκτρικό εσωτερικό πλέγμα κεραυνοβολημένα. Χάρη στο LED φως, είναι ιδανική για να διακοσμήσετε και να φωτίσετε τ..
14,95€
Χωρίς ΦΠΑ:12,06€
Το περιστέρι, από την εταιρία Hoppline, είναι κατασκευασμένο από πλάστικό και λειτουργεί ως απωθητικό των ενοχλητικών πτηνών. Μπορείτε να το τοποθετήσετε στη βεράντα ή στον κήπο σας.Χαρακτηριστικά:Υλικό Κατασκευής: Πλαστικό Απωθεί τα ενοχλητικά πτηνά Με αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολί..
9,95€
Χωρίς ΦΠΑ:8,02€
Το σετ, από την SPM, αποτελείται από 12 αντικουνουπικά ελαστικά βραχιόλια από 100% φυσικά συστατικά από αιθέρια έλαια Citronella, Lemongrass και Geraniol, τα οποία έχουν αποδειχθεί ότι απωθούν τα κουνούπια. Φοριούνται στον καρπό ή ακόμη και στις κούνιες των μωρών παρέχοντας προστασία έως και 250 ώρε..
6,95€
Χωρίς ΦΠΑ:5,60€
Το σύστημα εξολόθρευσης κουνουπιών, από την εταιρία GEM, μπορεί να σκοτώσει αποτελεσματικά κουνούπια και άλλα ιπτάμενα έντομα, χωρίς τη χρήση αντικουνουπικών και διάφορων σπρέι κατά των τσιμπημάτων. Είναι απόλυτα ασφαλές για τον άνθρωπο, αφού δεν χρησιμοποιεί τοξικά ή επιβλαβείς ουσίες για τον ανθρώ..
9,95€
Χωρίς ΦΠΑ:8,02€
Το εντομοαπωθητικό, από την εταιρία SPM, χρησιμοποιεί κύκλωμα υπερήχων υψηλής συχνότητας σάρωσης συχνότητας για να παράγει κύμα υπερήχων σάρωσης 20 - 30KHZ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι, την αποθήκη, το κατάστημα, το ξενοδοχείο, το νοσοκομείο, το γραφείο, το μηχανοστάσιο, τον κήπο, το ξενοδοχε..
10,95€
Χωρίς ΦΠΑ:8,83€
Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)