Μενου
Your Cart

Κατοικίδια

Κατοικίδια 4,95€ - 299,95€
Η αιώρα γάτας από την εταιρεία SPM αποτελεί την ιδανική επιλογή για την ξεκούραση, τη χαλάρωση και τον ύπνο της γάτας σας μετά από μια μέρα αναρρίχησης, παρακολούθησης και παιχνιδιού. Είναι κατασκευασμένη από ξύλο και ύφασμα καμβά, εξαιρετικά ανθεκτική στο χρόνο και στις χρήσεις, και χάρη στον κομψό..
19,95€
Χωρίς ΦΠΑ:16,09€
Η αιώρα, από την εταιρία PawHut, είναι σχεδιασμένη να δημιουργεί έναν προστατευμένο και ιδανικό χώρο για την ξεκούραση της γάτας. Κατασκευασμένη από ρατάν (PVC) και σύρμα, για να προσφέρει στη γάτα σας μέγιστη σταθερότητα. Περιλαμβάνει βαμβακερό μαξιλάρι και αντέχει βάρος έως 5 Kg.Χαρακτηριστικά..
119,95€
Χωρίς ΦΠΑ:96,73€
Η πισίνα για σκύλους της εταιρείας Pawhut είναι μια εξαιρετική επιλογή για το πλύσιμο των κατοικίδιων σας. Είναι κατασκευασμένη από PVC και ξύλο, με χρήση φιλικών προς το περιβάλλον υλικών και ακίνδυνη για όλα τα ζώα. Η πισίνα μπορεί να διπλωθεί και να αποθηκευτεί εύκολα. Χρησιμοποιήστε την για να π..
49,95€
Χωρίς ΦΠΑ:40,28€
Το τρέιλερ ποδηλάτου για κατοικίδια, από την εταιρεία HOMCOM, έχει αναδιπλούμενο σχεδιασμό με ανθεκτική κατασκευή από ατσάλινο πλαίσιο, με αδιάβροχο κάλυμμα από ύφασμα Oxford και αντέχει βάρος έως 30 Kg. Για να το συνδέσετε στο ποδήλατό σας, απλώς συνδέστε τον κοχλία ποδηλάτου στον άξονα του πίσω τρ..
169,95€
Χωρίς ΦΠΑ:137,06€
Ο αυτόματος διανεμητής, μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για την τροφή είτε για το νερό του κατοικίδιου σας, απλά αναστρέφοντας το πάνω μέρος του. Ευέλικτος και χρήσιμος, είναι κατάλληλος τόσο για τον σκύλο και τη γάτα ή ακόμα και για μικρά ζώα.Ο αυτόματος διανεμητής είναι κατασκευασμένος από μη το..
14,95€
Χωρίς ΦΠΑ:12,06€
Το κάλυμμα καθίσματος αυτοκινήτου, από την εταιρία PawHut, σας βοηθά να διατηρείτε τα καθίσματα του αυτοκινήτου σας πάντα καθαρά όταν ταξιδεύετε με τα σκυλιά σας. Κατασκευασμένο με υλικά υψηλής ποιότητας, παρέχει άνεση στα κατοικίδια ζώα σας για να τα βοηθά να χαλαρώνουν σε κάθε ταξίδι. Διαθέτει αντ..
33,95€
Χωρίς ΦΠΑ:27,38€
To δέντρο γάτας - ονυχοδρόμιο, από την εταιρία PawHut, αποτελεί ιδανική επιλογή για την καλή υγεία και την ευεξία της γάτας. Κατασκευασμένο από μοριοσανίδες επιπέδου E1 και βελούδινο πανί, με ανθεκτική κατασκευή για μακροχρόνια χρήση, παρέχει ευρύχωρο χώρο για το ξύσιμο των νυχιών, τη χαλάρωση, τον ..
129,95€
Χωρίς ΦΠΑ:104,80€
To δέντρο γάτας - ονυχοδρόμιο, από την εταιρία Feandrea, αποτελεί ιδανική επιλογή για την καλή υγεία και την ευεξία της γάτας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας μοριοσανίδες και βελούδινο πανί, με ανθεκτική κατασκευή για μακροχρόνια χρήση, παρέχει ευρύχωρο χώρο για το ξύσιμο των νυχιών, τη χαλάρωσ..
129,95€
Χωρίς ΦΠΑ:104,80€
To δέντρο γάτας - ονυχοδρόμιο, από την εταιρία Feandrea, αποτελεί ιδανική επιλογή για την καλή υγεία και την ευεξία της γάτας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας μοριοσανίδες με υψηλή πυκνότητα κατασκευής για ανώτερη ανθεκτικότητα, εξασφαλίζει τη συνολική σταθερότητα του δέντρου, καθώς και την ασφά..
109,95€
Χωρίς ΦΠΑ:88,67€
To δέντρο γάτας - ονυχοδρόμιο, από την εταιρία Feandrea, αποτελεί ιδανική επιλογή για την καλή υγεία και την ευεξία της γάτας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας μοριοσανίδες με υψηλή πυκνότητα κατασκευής για ανώτερη ανθεκτικότητα, εξασφαλίζει τη συνολική σταθερότητα του δέντρου, καθώς και την ασφά..
114,95€
Χωρίς ΦΠΑ:92,70€
To δέντρο γάτας - ονυχοδρόμιο, από την εταιρία PawHut, αποτελεί ιδανική επιλογή για την καλή υγεία και την ευεξία της γάτας. Κατασκευασμένο από ανθεκτικές μοριοσανίδες, για αντοχή στη μακροχρόνια χρήση και καλύπτεται από μαλακό ύφασμα. Ασφαλίζει στην οροφή χάρη στην επεκτεινόμενη ράβδο με εύρος ύψου..
89,95€
Χωρίς ΦΠΑ:72,54€
To δέντρο γάτας - ονυχοδρόμιο, από την εταιρία PawHut, αποτελεί ιδανική επιλογή για την καλή υγεία και την ευεξία της γάτας. Κατασκευασμένο από μοριοσανίδες επιπέδου E1 και βελούδινο πανί, με ανθεκτική κατασκευή για μακροχρόνια χρήση, παρέχει ευρύχωρο χώρο για το ξύσιμο των νυχιών, τη χαλάρωση, τον ..
109,95€
Χωρίς ΦΠΑ:88,67€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 87 (8 Σελ.)