Μενου
Your Cart

Έπιπλα Γραφείου

Έπιπλα Γραφείου
Η βιβλιοθήκη, από την εταιρία HOMCOM, είναι κατασκευασμένη από μοριοσανίδες με επικάλυψη μελαμίνης, ανθεκτική στο νερό και τις γρατσουνιές. Με ασύμμετρο σχεδιασμό και σχήμα S, διαθέτει 5 ράφια και είναι ιδανική για την τοποθέτηση βιβλίων και άλλων διακοσμητικών αντικειμένων.Χαρακτηριστικά:..
67,95€
Χωρίς ΦΠΑ:54,80€
Το γραφείο σχεδιαστηρίου, από την εταιρία Hoppline, είναι ιδανικό για γραφίστες, αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, αλλά και για δημιουργικές δραστηριότητες στο σπίτι. Είναι κατασκευασμένο από MDF υψηλής ποιότητας και στηρίζεται σε μεταλλικά ανθεκτικά πόδια. Η κορυφή του τραπεζιού μπορεί να γείρει υπό γωνία ..
224,95€
Χωρίς ΦΠΑ:181,41€
Το γωνιακό γραφείο, διαθέτει μοναδικό σχεδιασμό σε σχήμα “L” και μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με το χώρο σας. Ο μεταλλικός σκελετός, του προσδίδει μια μοντέρνα νότα, αποτελώντας ιδανική επιλογή για τον επαγγελματικό χώρο, το προσωπικό σας γραφείο, για το φοιτητικό του δωμάτιο ακόμα και για αρχιτεκ..
189,95€
Χωρίς ΦΠΑ:153,19€
Το γωνιακό γραφείο, διαθέτει μοναδικό σχεδιασμό σε σχήμα “L” και μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με το χώρο σας. Ο μεταλλικός σκελετός, του προσδίδει μια μοντέρνα νότα, αποτελώντας ιδανική επιλογή για τον επαγγελματικό χώρο, το προσωπικό σας γραφείο, για το φοιτητικό του δωμάτιο ακόμα και για αρχιτεκ..
189,95€
Χωρίς ΦΠΑ:153,19€
Το γωνιακό γραφείο, από την εταιρία VASAGLE, έχει βιομηχανικό σχεδιασμό σε σχήμα L και ταιριάζει σε κάθε γωνία για εξοικονόμηση χώρου. Διαθέτει σταθερό ατσάλινο πλαίσιο (3 x 3 cm πάχος) και επιφάνεια από μοριοσανίδες σε ρουστίκ σκούρη καφέ απόχρωση με μέγιστο βάρος τα 50 Kg. Έχει πρακτική βάση οθόνη..
149,95€
Χωρίς ΦΠΑ:120,93€
Το γωνιακό γραφείο, από την εταιρία HOMCOM, έχει βιομηχανικό σχεδιασμό σε σχήμα L και ταιριάζει σε κάθε γωνία για εξοικονόμηση χώρου. Διαθέτει σταθερό μεταλλικό πλαίσιο και επιφάνεια από μοριοσανίδες σε ρουστίκ σκούρα καφέ απόχρωση με μέγιστο βάρος τα 40 Kg και 2 υπερυψωμένα ράφια. Είναι αρκετά μεγά..
144,95€
Χωρίς ΦΠΑ:116,90€
Το γωνιακό γραφείο, από την εταιρία HOMCOM, έχει βιομηχανικό σχεδιασμό σε σχήμα L και ταιριάζει σε κάθε γωνία για εξοικονόμηση χώρου. Διαθέτει σταθερό μεταλλικό πλαίσιο και επιφάνεια από ξύλο MDF σε ρουστίκ σκούρα καφέ απόχρωση με μέγιστο βάρος τα 100 Kg και 5 ράφια, 3 υπερυψωμένα και 2 στο κάτω μέρ..
179,95€
Χωρίς ΦΠΑ:145,12€
Το γωνιακό γραφείο, από την εταιρία HOMCOM, έχει βιομηχανικό σχεδιασμό σε σχήμα L και ταιριάζει σε κάθε γωνία για εξοικονόμηση χώρου. Διαθέτει σταθερό μεταλλικό πλαίσιο από ατσάλι και επιφάνεια από MDF ξύλο, με μέγιστο βάρος τα 40 Kg. Είναι αρκετά μεγάλο για να χωρέσει έναν υπολογιστή, εκτυπωτή, βιβ..
129,95€
Χωρίς ΦΠΑ:104,80€
Το επιτραπέζιο ημερολόγιο Flip, από την εταιρία Home Deco Factory, δείχνει την ημερομηνία με πρωτοτυπία και έχει εύκολη χρήση.Χαρακτηριστικά:Υλικό Κατασκευής: Πλαστικό Πρωτότυπη ένδειξη ημερομηνίας Διαστάσεις: 19.5 x 11.5 x 6.5 cm..
12,95€
Χωρίς ΦΠΑ:10,44€
Η βιβλιοθήκη, από την εταιρία HOMCOM, έχει βιομηχανικό σχεδιασμό και είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικές μοριοσανίδες και μεταλλικό σκελετό, για μακροχρόνια χρήση. Διαθέτει 3 ευρύχωρα ράφια για βιβλία και διάφορα διακοσμητικά αντικείμενα και επιπλέον 1 ντουλάπι με διπλή πόρτα, για ακόμη περισσότερο ..
99,95€
Χωρίς ΦΠΑ:80,60€
Η βιβλιοθήκη, από την εταιρία VASAGLE, είναι κατασκευασμένη από μοριοσανίδες και ατσάλι, ανθεκτική στις γρατζουνιές και στις φθορές. Διαθέτει 4 ευρύχωρα ράφια, που έχουν αντοχή βάρους μέχρι 5 Kg.Η συσκευασία περιλαμβάνει:Τη βιβλιοθήκη Τα αξεσουάρ συναρμολόγησηςΧαρακτηριστικά:..
59,95€
Χωρίς ΦΠΑ:48,35€
Η βιβλιοθήκη, από την εταιρία VASAGLE, είναι κατασκευασμένη από μοριοσανίδες και συμπαγές ατσάλι, ανθεκτική στις γρατζουνιές και στις φθορές. Διαθέτει 4 ευρύχωρα ράφια, που έχουν αντοχή βάρους μέχρι 20 Kg το καθένα. Θα συμπληρώσει άψογα τη διακόσμηση του σαλονιού ή του γραφείου σας.Η συσκευασία ..
89,95€
Χωρίς ΦΠΑ:72,54€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 84 (7 Σελ.)