Μενου
Your Cart

Έπιπλα Γραφείου

Έπιπλα Γραφείου
Η βιβλιοθήκη, από την εταιρία HOMCOM, είναι κατασκευασμένη από μοριοσανίδες με επικάλυψη μελαμίνης, ανθεκτική στο νερό και τις γρατσουνιές. Με ασύμμετρο σχεδιασμό και σχήμα S, διαθέτει 5 ράφια και είναι ιδανική για την τοποθέτηση βιβλίων και άλλων διακοσμητικών αντικειμένων.Χαρακτηριστικά:..
67,95€
Χωρίς ΦΠΑ:54,80€
Η βάση, από την εταιρία HOMCOM, διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό και είναι κατασκευασμένη από διαφανές ακρυλικό γυαλί. Αποτελεί ένα απαραίτητο βοήθημα για όλους όσους εργάζονται πολύ στο γραφείο. Κάτω από τη βάση μπορείτε να αποθηκεύσετε το πληκτρολόγιο για εξοικονόμηση χώρου.Χαρακτηριστικά:Απ..
34,95€
Χωρίς ΦΠΑ:28,19€
Η βιβλιοθήκη, από την εταιρία VASAGLE, σε σχήμα δέντρου, είναι κατασκευασμένη από μοριοσανίδες και διαθέτει 13 ράφια, στρογγυλεμένες γωνίες για την αποφυγή χτυπημάτων, 2 πίσω πάνελ και πλαϊνά πάνελ για ασφαλή κράτηση των βιβλίων.Προσοχή:Απαγορεύεται στα παιδιά να ανεβαίνουν ή να παίζουν με τ..
89,95€
Χωρίς ΦΠΑ:72,54€
Το γραφείο, από την εταιρία HOMCOM, διαθέτει 4 μεταλλικά πόδια από ατσάλι για μέγιστη σταθερότητα και επιφάνεια εργασίας από MDF ξύλο κατηγορίας E1. Η επιφάνεια παρέχει άφθονο χώρο για εργασία με φορητό υπολογιστή, οθόνη ή και εκτυπωτή.Το γραφείο είναι εξοπλισμένο με ενσωματωμένο μαγνητικό πίνακ..
269,95€
Χωρίς ΦΠΑ:217,70€
Το γωνιακό γραφείο, διαθέτει μοναδικό σχεδιασμό σε σχήμα “L” και μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με το χώρο σας. Ο μεταλλικός σκελετός, του προσδίδει μια μοντέρνα νότα, αποτελώντας ιδανική επιλογή για τον επαγγελματικό χώρο, το προσωπικό σας γραφείο, για το φοιτητικό του δωμάτιο ακόμα και για αρχιτεκ..
189,95€
Χωρίς ΦΠΑ:153,19€
Το γωνιακό γραφείο, από την εταιρία HOMCOM, έχει βιομηχανικό σχεδιασμό σε σχήμα L και ταιριάζει σε κάθε γωνία για εξοικονόμηση χώρου. Διαθέτει σταθερό μεταλλικό πλαίσιο και επιφάνεια από μοριοσανίδες σε ρουστίκ σκούρα καφέ απόχρωση με μέγιστο βάρος τα 40 Kg και 2 υπερυψωμένα ράφια. Είναι αρκετά μεγά..
144,95€
Χωρίς ΦΠΑ:116,90€
Το γωνιακό γραφείο, από την εταιρία HOMCOM, έχει βιομηχανικό σχεδιασμό σε σχήμα L και ταιριάζει σε κάθε γωνία για εξοικονόμηση χώρου. Διαθέτει σταθερό μεταλλικό πλαίσιο και επιφάνεια από ξύλο MDF σε ρουστίκ σκούρα καφέ απόχρωση με μέγιστο βάρος τα 100 Kg και 5 ράφια, 3 υπερυψωμένα και 2 στο κάτω μέρ..
179,95€
Χωρίς ΦΠΑ:145,12€
Το γωνιακό γραφείο, από την εταιρία HOMCOM, έχει βιομηχανικό σχεδιασμό σε σχήμα L και ταιριάζει σε κάθε γωνία για εξοικονόμηση χώρου. Διαθέτει σταθερό ατσάλινο πλαίσιο και επιφάνεια από MDF ξύλο με επίστρωση μελαμίνης, με μέγιστο βάρος τα 20 Kg. Εξοπλισμένο με πλαϊνό ντουλάπι με 3 συρτάρια, ώστε να ..
179,95€
Χωρίς ΦΠΑ:145,12€
Το γωνιακό γραφείο, από την εταιρία HOMCOM, έχει βιομηχανικό σχεδιασμό σε σχήμα L και ταιριάζει σε κάθε γωνία για εξοικονόμηση χώρου. Διαθέτει σταθερό ατσάλινο πλαίσιο και επιφάνεια από MDF ξύλο με επίστρωση μελαμίνης, με μέγιστο βάρος τα 20 Kg. Εξοπλισμένο με πλαϊνό ντουλάπι με 3 συρτάρια, ώστε να ..
179,95€
Χωρίς ΦΠΑ:145,12€
Το γωνιακό γραφείο, από την εταιρία HOMCOM, έχει βιομηχανικό σχεδιασμό σε σχήμα L και ταιριάζει σε κάθε γωνία για εξοικονόμηση χώρου. Διαθέτει σταθερό ατσάλινο πλαίσιο και επιφάνεια από MDF ξύλο με επίστρωση μελαμίνης. Εξοπλισμένο με πλαϊνό ντουλάπι με 3 συρτάρια, ώστε να μπορείτε να διατηρείτε τα π..
169,95€
Χωρίς ΦΠΑ:137,06€
Το γωνιακό γραφείο, από την εταιρία HOMCOM, έχει βιομηχανικό σχεδιασμό σε σχήμα L και ταιριάζει σε κάθε γωνία για εξοικονόμηση χώρου. Διαθέτει σταθερό μεταλλικό πλαίσιο από ατσάλι και επιφάνεια από MDF ξύλο, με μέγιστο βάρος τα 40 Kg. Είναι αρκετά μεγάλο για να χωρέσει έναν υπολογιστή, εκτυπωτή, βιβ..
129,95€
Χωρίς ΦΠΑ:104,80€
Το γραφείο, από την εταιρία HOMCOM, διαθέτει μεταλλικό σκελετό και επιφάνεια από μοριοσανίδες σε καφέ απόχρωση. Είναι κατάλληλο για δύο άτομα και αρκετά μεγάλο για να χωρέσει 2 υπολογιστές, εκτυπωτή, βιβλία, ακόμη και φυτά. Έχει 4 ευρύχωρα ράφια κάτω από την επιφάνεια του, ιδανικά για την αποθήκευση..
199,95€
Χωρίς ΦΠΑ:161,25€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 152 (13 Σελ.)