Μενου
Your Cart

Σκαφάκια Αποθήκευσης

Το αναλογικό θερμόμετρο μαγειρικής, είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, διαθέτει αισθητήρα που μετρά την εσωτερική θερμοκρασία για συγκεκριμένο τύπο κρέατος (βοδινό, πουλερικά, χοιρινό κλπ.).Χαρακτηριστικά:Από ανοξείδωτο ατσάλι Θερμοκρασία: 60 - 87 ° C Αισθητήρας για την εσωτε..
4,95€
Χωρίς ΦΠΑ:3,99€
Το ψηφιακό θερμόμετρο μαγειρικής, από την εταιρία Hoppline, είναι ιδανικό για την προετοιμασία του φαγητού, αλλά και για τον έλεγχο της θερμοκρασίας των παιδικών τροφών και ποτών. Μπορεί να μετρήσει από -50 ° C έως + 300 ° C και λειτουργεί με 1 μπαταρία LR44.Χαρακτηριστικά:Μέτρηση θερμοκρ..
9,95€
Χωρίς ΦΠΑ:8,02€
Το ψηφιακό θερμόμετρο μαγειρικής, από την εταιρία Hoppline, είναι μια απαραίτητη συσκευή για το ψήσιμο διάφορων κρεάτων, ψωμιών, ζυμαρικών, έτσι ώστε το εσωτερικό του φαγητού να μαγειρεύεται τέλεια. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, διαθέτει χρονοδιακόπτη και φωτισμένη οθόνη και έχει εύρος μέτρη..
27,95€
Χωρίς ΦΠΑ:22,54€
Το ψηφιακό θερμόμετρο μαγειρικής, είναι ιδανικό για την προετοιμασία του φαγητού, αλλά και για τον έλεγχο της θερμοκρασίας των παιδικών τροφών και ποτών. Μπορεί να μετρήσει από -50 ° C έως + 300 ° C και λειτουργεί με 1 μπαταρία LR44. Διαθέτει έναν αισθητήρα (ακίδα) που έρχεται σε επαφή με τα τρόφιμα..
3,95€
Χωρίς ΦΠΑ:3,19€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)