Μενου
Your Cart

Αξεσουάρ Θέρμανσης

Αξεσουάρ Θέρμανσης
Ο κάδος καθαρισμού στάχτης, από την εταιρία Kraft&Dele, είναι κατάλληλος για πολλά μοντέλα ηλεκτρικών σκουπών. Χωρίς μοτέρ, με χωρητικότητα 20 Lt και μεταλλική κατασκευή.Χαρακτηριστικά:Μεταλλική κατασκευή Χωρίς μοτέρ Λειτουργία μέσω απλής ηλεκτρικής σκούπας καθαρίσματος Χωρητικότητα..
24,95€
Χωρίς ΦΠΑ:20,12€
Η κάλυψη τζακιού, από την εταιρία HOMCOM, έχει μεταλλική και ανθεκτική κατασκευή από ατσάλι και μπορεί να επεκταθεί από 81.5 έως 160 cm. Ιδανική για την προστασία των παιδιών και των κατοικίδιων από τη φωτιά στο τζάκι.Χαρακτηριστικά:Μεταλλική κατασκευή από ατσάλι Πτυσσόμενος σχεδιασμός ..
29,95€
Χωρίς ΦΠΑ:24,15€
Η ξυλιέρα τζακιού από την εταιρεία Outsunny είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό ατσάλι, με αδιάβροχο ματ φινίρισμα, για μακροχρόνια χρήση. Διαθέτει ανυψωμένη βάση ώστε να παρέχει επαρκή αερισμό στα ξύλα και χωρητικότητα έως 30 Kg.Μια ιδανική και χρήσιμη προσθήκη για το τζάκι σας.Χαρακτηριστικά: ..
39,95€
Χωρίς ΦΠΑ:32,22€
Η ξυλιέρα τζακιού, από την εταιρία Kaminer, είναι κατασκευασμένη από ατσάλι, χαρακτηριστικό που την καθιστά ανθεκτική στον χρόνο και στις χρήσεις. Αποτελείται από δύο επίπεδα, στο πάνω μπορείτε να αποθηκεύετε τα ξύλα για το τζάκι και στο κάτω διάφορα μικρά αξεσουάρ. Είναι κατάλληλη για εσωτερικούς ό..
44,95€
Χωρίς ΦΠΑ:36,25€
Η σίτα τζακιού, από την εταιρία Kaminer, είναι κατασκευασμένη από ατσάλι με λεπτό δίχτυ, το οποίο επιτρέπει την παρακολούθηση της φωτιάς, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει προστασία από κινδύνους πυρκαγιάς. Τα τρία πτυσσόμενα τμήματα της, καθιστούν δυνατή την προσαρμογή της θέσης της στη διάταξη του χώρου γύ..
29,95€
Χωρίς ΦΠΑ:24,15€
Η σίτα τζακιού, από την εταιρία Kaminer, είναι κατασκευασμένη από ατσάλι με λεπτό δίχτυ, το οποίο επιτρέπει την παρακολούθηση της φωτιάς, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει προστασία από κινδύνους πυρκαγιάς. Τα τρία πτυσσόμενα τμήματα της, καθιστούν δυνατή την προσαρμογή της θέσης της στη διάταξη του χώρου γύ..
39,95€
Χωρίς ΦΠΑ:32,22€
Η ξυλιέρα τζακιού από την εταιρεία Outsunny είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό ατσάλι, με αδιάβροχο ματ φινίρισμα, για μακροχρόνια χρήση. Διαθέτει ανυψωμένη βάση ώστε να παρέχει επαρκή αερισμό στα ξύλα και χωρητικότητα έως 30 Kg. Χάρη στο πτυσσόμενο σχεδιασμό της αποθηκεύεται εύκολα όταν δεν χρησιμο..
34,95€
Χωρίς ΦΠΑ:28,19€
Η σίτα τζακιού, από την εταιρία HOMCOM, είναι κατασκευασμένη από ατσάλι με λεπτό δίχτυ, το οποίο επιτρέπει την παρακολούθηση της φωτιάς, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει προστασία από κινδύνους πυρκαγιάς. Τα τρία πτυσσόμενα τμήματα της, καθιστούν δυνατή την προσαρμογή της θέσης της στη διάταξη του χώρου γύρ..
109,95€
Χωρίς ΦΠΑ:88,67€
Το σετ, από την εταιρία Kaminer, αποτελείται από τα απαραίτητα αξεσουάρ για τη σωστή λειτουργία του τζακιού. Είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι, χαρακτηριστικό που τα καθιστά ανθεκτικά στον χρόνο και στις χρήσεις.Το σετ περιλαμβάνει:1 ξυλοθραύστη τζακιού 1 σκουπάκι τζακιού 1 λ..
29,95€
Χωρίς ΦΠΑ:24,15€
Το τρόλεϊ μεταφοράς ξύλων, από την εταιρία Hoppline, διαθέτει σταθερή μεταλλική δομή και έχει μέγιστο βάρος φόρτωσης τα 100 Kg. Έχει 2 μεγάλους και ανθεκτικούς τροχούς και είναι ιδανικό για την μεταφορά καυσόξυλων και άλλων αντικειμένων στον κήπο.Χαρακτηριστικά:Σταθερή μεταλλική δομή Μέ..
69,95€
Χωρίς ΦΠΑ:56,41€
Το τρόλεϊ μεταφοράς ξύλων, από την εταιρία Outsunny, διαθέτει σταθερή μεταλλική δομή και έχει μέγιστο βάρος φόρτωσης τα 30 Kg. Έχει 2 ανθεκτικούς τροχούς και είναι ιδανικό για την μεταφορά καυσόξυλων και άλλων αντικειμένων στον κήπο.Χαρακτηριστικά:Σταθερή μεταλλική δομή Μέγιστο βάρος φό..
34,95€
Χωρίς ΦΠΑ:28,19€
Εμφάνιση 1 έως 11 από 11 (1 Σελ.)