Μενου
Your Cart

Απλώστρες

Απλώστρες 4,95€ - 99,95€
Η απλώστρα, από την εταιρία Bakaji, διαθέτει 4 σχοινιά με συνολικό μήκος 14 m για το άπλωμα των ρούχων και μαζεύει αυτόματα όταν δεν χρησιμοποιείται. Εύκολη στη συναρμολόγηση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην κορυφή της μπανιέρας ή να τοποθετηθεί στον τοίχο με βίδες (περιλαμβάνονται).Χαρακτηριστικά..
6,95€
Χωρίς ΦΠΑ:5,60€
Η πολυλειτουργική απλώστρα, από την εταιρία 5Five Simply Smart, διαθέτει μεγάλο χώρο στεγνώματος 24 m και είναι εύκολη στην αποθήκευση. Είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό πλαστικό υψηλής ποιότητας ABS και ατσάλι, χαρακτηριστικό που την καθιστά ανθεκτική στη χρήση και στο χρόνο. Μετακινείται εύκολα χ..
61,95€
Χωρίς ΦΠΑ:49,96€
Η πολυλειτουργική απλώστρα, από την εταιρία Herzberg, διαθέτει μεγάλο χώρο στεγνώματος και είναι εύκολη στην αποθήκευση. Είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό πλαστικό υψηλής ποιότητας ABS και ατσάλι, χαρακτηριστικό που την καθιστά ανθεκτική στη χρήση και στο χρόνο. Μετακινείται εύκολα χάρη στους 6 περ..
54,45€
Χωρίς ΦΠΑ:43,91€
Η απλώστρα , από την εταιρία Idomya, διαθέτει ατσάλινη κατασκευή, με χώρο στεγνώματος 22 m. Χάρη στον πτυσσόμενο σχεδιασμό της, καταλαμβάνει πολύ λίγο χώρο και μπορεί εύκολα να αποθηκευτεί πίσω από μια πόρτα ή σε ένα ντουλάπι.Χαρακτηριστικά:Υλικά Κατασκευής: Ατσάλι & πλαστικό ABS Πτυσσό..
79,95€
Χωρίς ΦΠΑ:64,48€
Η απλώστρα, από την εταιρία 5Five Simply Smart, είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι και έχει χώρο στεγνώματος 16 m. Διαθέτει πτυσσόμενο σχεδιασμό και είναι εξοπλισμένη με πρόσθετη ράγα για ρούχα σε κρεμάστρες, 2 υφασμάτινα ράφια στο κάτω μέρος για ευαίσθητα ρούχα και 4 πλαστικές υποδοχές για ..
65,79€
Χωρίς ΦΠΑ:53,06€
Η απλώστρα, από την εταιρία 5Five Simply Smart, είναι κατασκευασμένη από ατσάλι και έχει χώρο στεγνώματος 16 m. Διαθέτει πτυσσόμενο σχεδιασμό και είναι εξοπλισμένη με επιπρόσθετο ράφι στεγνώματος στο κάτω μέρος και πρόσθετη ράγα για ρούχα σε κρεμάστρες.Χαρακτηριστικά:Υλικά Κατασκευής: Ατσ..
64,79€
Χωρίς ΦΠΑ:52,25€
Η απλώστρα, από την εταιρία Massido, είναι κατάλληλη για εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους, με χώρο στεγνώματος 21 m. Διαθέτει μεγάλο χώρο στεγνώματος στο κέντρο, 2 πτυσσόμενους βραχίονες και λαβές για να στεγνώνετε τις κάλτσες, εξοικονομώντας χώρο. Χάρη στα κατάλληλα κενά μεταξύ των ράβδων, τ..
69,95€
Χωρίς ΦΠΑ:56,41€
Η απλώστρα, από την εταιρία 5Five Simply Smart, είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι και έχει χώρο στεγνώματος 20 m. Είναι εξοπλισμένη με 2 πτυσσόμενα ράφια στο πάνω μέρος και 1 ράφι στη μέση.Χαρακτηριστικά:Από ανοξείδωτο ατσάλι Πτυσσόμενος σχεδιασμός Χώρος στεγνώματος: 20 m 2..
46,54€
Χωρίς ΦΠΑ:37,53€
Η απλώστρα, από την εταιρία 5Five Simply Smart, διαθέτει μεταλλική κατασκευή και έχει χώρο στεγνώματος 24 m. Είναι εξοπλισμένη με 2 πτυσσόμενα ράφια στο πάνω μέρος, 2 μικρότερα στο κάτω μέρος και 1 ράφι στη μέση.Χαρακτηριστικά:Μεταλλική κατασκευή Πτυσσόμενος σχεδιασμός Χώρος στεγνώματ..
71,99€
Χωρίς ΦΠΑ:58,06€
Η απλώστρα, από την εταιρία 5Five Simply Smart, είναι κατασκευασμένη από ατσάλι και έχει χώρο στεγνώματος 31 m. Είναι εξοπλισμένη με 2 πτυσσόμενα ράφια στο πάνω μέρος, 2 μικρότερα στο κάτω μέρος και 1 ράφι στη μέση. Επιπρόσθετα, περιλαμβάνει τσάντα για τα μανταλάκια.Χαρακτηριστικά:Ατσάλιν..
65,79€
Χωρίς ΦΠΑ:53,06€
Η απλώστρα δαπέδου, από την εταιρία Bakaji, διαθέτει μεγάλο χώρο στεγνώματος 20 m και είναι εύκολη στην αποθήκευση. Είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό υψηλής ποιότητας ABS και ατσάλι, χαρακτηριστικό που την καθιστά ανθεκτική στη χρήση και στο χρόνο. Μετακινείται εύκολα χάρη στους 4 περιστρεφόμενους ..
37,95€
Χωρίς ΦΠΑ:30,60€
Η κάθετη απλώστρα, από την εταιρία 5Five Simply Smart, διαθέτει μήκος απλώματος 30 m και είναι ιδανική για περιορισμένους χώρους. Είναι κατασκευασμένη από μέταλλο και πλαστικό. Αποτελείται από τρία επίπεδα, τα οποία, αν χρειαστεί, μπορούν να διπλωθούν ώστε να πιάνει λιγότερο χώρο. Αυτός ο σχεδιασμός..
34,95€
Χωρίς ΦΠΑ:28,19€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 16 (2 Σελ.)