Μενου
Your Cart

Απλώστρες

Απλώστρες
Ψάχνετε για απλώστρα μεγάλης χωρητικότητας; Η απλώστρα ρούχων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να στεγνώσει τα ρούχα 2 πλυντηρίων.Η απόσταση μεταξύ των ράβδων είναι μελετημένη ώστε τα ρούχα να αερίζονται τέλεια για γρήγορο στέγνωμα.Εξοπλισμένη με 2 κρεμάστρες, η σχάρα σας επιτρέπει να κρεμάσετε ..
39,95€
Χωρίς ΦΠΑ:32,22€
Η πολυλειτουργική απλώστρα Magnum New Generation, από την εταιρία Idomya, διαθέτει μεγάλο χώρο στεγνώματος 29 m και είναι εύκολη στην αποθήκευση. Είναι εξαιρετικά σταθερή και μετακινείται εύκολα, χάρη στους 6 περιστρεφόμενους τροχούς και τα φαρδιά πόδια της. Διαθέτει 3 διπλά πτυσσόμενα επίπεδα στεγν..
64,95€
Χωρίς ΦΠΑ:52,38€
Η πολυλειτουργική απλώστρα, από την εταιρία Idomya, διαθέτει μεγάλο χώρο στεγνώματος 30 m και είναι εύκολη στην αποθήκευση. Είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό πλαστικό υψηλής ποιότητας ABS και ατσάλι, χαρακτηριστικό που την καθιστά ανθεκτική στη χρήση και στο χρόνο. Μετακινείται εύκολα χάρη στους 6 ..
69,95€
Χωρίς ΦΠΑ:56,41€
Η απλώστρα, από την εταιρία Herzberg, διαθέτει σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι 25/19 mm και είναι ανθεκτική στη σκουριά και στη διάβρωση. Έχει 3 επίπεδα, στα οποία μπορείτε να κρεμάσετε και να στεγνώσετε γρήγορα όλα σας τα ρούχα. Τα 2 επίπεδα διαθέτουν από 16 θέσεις για να στεγνώσετε ρούχα και πετσέτες, ..
22,95€
Χωρίς ΦΠΑ:18,51€
Η πτυσσόμενη απλώστρα, από την εταιρία Herzberg, είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό ατσάλι και είναι ανθεκτική στη σκουριά και στη διάβρωση. Διαθέτει 3 επίπεδα και ένα πρακτικό ράφι στο κάτω μέρος, στο οποίο μπορείτε να στεγνώνετε τα υποδήματά σας. Το κάθε επίπεδο αποτελείται από 8 ράβδους, για να σ..
32,95€
Χωρίς ΦΠΑ:26,57€
Η απλώστρα, από την εταιρία GEM, διαθέτει κάθετο σχεδιασμό και διαθέτει 3 περιστρεφόμενα άγκιστρα 360° στα οποία μπορείτε να κρεμάσετε ρούχα σε κρεμάστρες. Έχει εύκολη εγκατάσταση χωρίς βίδωμα και διατρήσεις, αντιολισθητικά άκρα και ενσωματωμένη στερέωση ελατηρίου. Πρακτική, καθώς αναδιπλώνεται και ..
24,95€
Χωρίς ΦΠΑ:20,12€
Το φορητό στεγνωτήριο ρούχων 3 σε 1 SecaMatic Máxima XXL, από την εταιρία XSQUO, παράγει θερμό αέρα που βοηθάει να στεγνώνουν τα ρούχα σας γρήγορα και εύκολα. Αποκτήστε τέλειο στέγνωμα των ρούχων χωρίς ζάρες και χωρίς να τα βγάλετε από την κρεμάστρα. Είναι αποτελεσματικό σαν ντουλάπα, σαν στεγνωτήρι..
79,95€
Χωρίς ΦΠΑ:64,48€
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)