Μενου
Your Cart

Είδη Καθαρισμού

Είδη Καθαρισμού
Το αποσκληρυντικό πλυντηρίου Calgon, αποτρέπει την εμφάνιση αλάτων στο πλυντήριο ρούχων σας, προστατεύοντας τα ζωτικά του εξαρτήματα (αντίσταση, κάδο, πλαστικούς σωλήνες). Είναι απολύτως ασφαλής για όλους τους τύπους υφασμάτων και έχει μοναδική σύνθεση χωρίς φωσφορικά.Σε αντίθεση με άλλες ταμπλέ..
6,95€
Χωρίς ΦΠΑ:5,60€
Η σκόνη πλυντηρίου ρούχων Calgon 3 σε 1, μαλακώνει κυρίως το νερό και πρέπει να προστίθεται σε κάθε πλύσιμο. Αποτρέπει τις δυσάρεστες οσμές και καταπολεμεί τα άλατα από την πρώτη στιγμή. Με τη σκόνη Calgon 3 σε 1, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ελάχιστη προτεινόμενη δόση απορρυπαντικού σε περιοχές ..
2,95€
Χωρίς ΦΠΑ:2,38€
Η ασύρματη περιστρεφόμενη ηλεκτρική βούρτσα, της εταιρίας Cenocco, περιλαμβάνει 3 κεφαλές καθαρισμού και περιστρέφεται κατά 360 μοίρες με υψηλή ταχύτητα περιστροφής. Με προέκταση 44 " και με λαβή επέκτασης, θα αποτελέσει το σύμμαχό σας στον καθαρισμό του σπιτιού σας.Η ασύρματη λαβή και η λαβή επ..
28,95€
Χωρίς ΦΠΑ:23,35€
Με τη μηχανή γυαλίσματος παπουτσιών, από την εταιρία H.Koenig, μπορείτε να γυαλίσετε τα δερμάτινα παπούτσια σας με τον ίδιο τρόπο όπως οι επαγγελματίες. Είναι εξοπλισμένη με δύο βούρτσες γυαλίσματος και μία καθαρισμού, καθώς και με δοχείο για κερί με αυτόματο διανομέα, που θα κάνει τα δερμάτινα παπο..
99,95€
Χωρίς ΦΠΑ:80,60€
Η περιστρεφόμενη βούρτσα, από την εταιρία GEM, καθαρίζει οποιαδήποτε επιφάνεια είναι βρώμικη.Η βούρτσα έχει εύκολη χρήση, αφού απλά την συνδέεται στο λάστιχο του κήπου δημιουργώντας έναν στρόβιλο νερού.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με απορρυπαντικά ή άλλα προϊόντα καθαρισμού.Χαρακτηριστικά: ..
9,95€
Χωρίς ΦΠΑ:8,02€
Το σετ, από την εταιρία GEM, περιλαμβάνει 1 κουβά και 1 αυτόματη αυτοκαθαριζόμενη σφουγγαρίστρα.Η σφουγγαρίστρα, διαθέτει κεφαλή με αφρό σφουγγαριού PVA, εξαιρετικά απορροφητικός και με εξαιρετική αντοχή σε όλες σχεδόν τις χημικές ουσίες. Ο αφρός PVA έχει οριζόντια σχισμή που του επιτρέπει να ξε..
22,95€
Χωρίς ΦΠΑ:18,51€
Το σετ από την εταιρία GEM, περιλαμβάνει 1 κουβά και 1 αυτόματη επίπεδη αυτοκαθαριζόμενη σφουγγαρίστρα. Διαθέτει ένα πρωτοποριακό σύστημα που επιτρέπει τον καθαρισμό όλων των τύπων επιφανειών με πολύ πρακτικό και ευπροσάρμοστο τρόπο. Είτε πρόκειται για στεγνό καθάρισμα, απομάκρυνση λεκέδων, τρίχες ζ..
19,95€
Χωρίς ΦΠΑ:16,09€
Το σετ από την εταιρία XSQUO, περιλαμβάνει 1 κουβά και 1 αυτόματη επίπεδη αυτοκαθαριζόμενη σφουγγαρίστρα. Ο κουβάς έχει χωρητικότητα 7 Lt, λαβή μεταφοράς και 2 απλές ειδικές θέσεις πλύσης και εξαιρετικά γρήγορης ξήρανσης της σφουγγαρίστρας. Η σφουγγαρίστρα, διαθέτει κοντάρι 3 τμημάτων από ατσάλι, το..
24,95€
Χωρίς ΦΠΑ:20,12€
Το σύστημα καθαρισμού, από την εταιρία Costway, καθιστά τον καθαρισμό των δαπέδων γρήγορο και εύκολο.Περιλαμβάνει πλαστικό κουβά με χωρητικότητα 20 Lt, που επιτρέπει τον καθαρισμό ολόκληρης της επιφάνειας. Δεν θα χρειάζεται πλέον να πιέζετε το νερό από το σφουγγάρι, επειδή το σύστημα κυλίνδρων σ..
69,95€
Χωρίς ΦΠΑ:56,41€
Το σετ, από την εταιρία JE CHERCHE UNE IDEE, αποτελείται από 3 σφουγγάρια καθαρισμού, που αφαιρούν τους επίμονους λεκέδες από όλους τους τύπους επιφανειών. Καθαρίζουν χωρίς τη χρήση απορρυπαντικού, ιδανικά για τις ζάντες του αυτοκινήτου, τις πόρτες και τους τοίχους.Χαρακτηριστικά:Υλικό Κα..
2,95€
Χωρίς ΦΠΑ:2,38€
Η σκόνη, από την εταιρεία WC Clean, είναι η ιδανική λύση για τον εύκολο και γρήγορο καθαρισμό των σωλήνων και τον σιφονιών. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε και για να καθαρίσετε τον μπιντέ, το νιπτήρα ή το νεροχύτη της κουζίνας. Είναι σε μορφή σκόνης και εξαιρετικά απλή στη χρήση. Το μόνο που έχετε ν..
14,95€
Χωρίς ΦΠΑ:12,06€
Η τάπα για το σιφώνι, έχει σχεδιαστεί για να συγκρατεί τρίχες, τις βρωμιές και άλλα μικρά αντικείμενα που φράζουν την αποχέτευση και έχουν ως αποτέλεσμα τις ανεπιθύμητες οσμές.Η τάπα είναι κατασκευασμένη από μαλακό καουτσούκ και διαθέτει 4 μικρές βεντούζες στις άκρες για να εφαρμόζει εύκολα. Αφα..
2,95€
Χωρίς ΦΠΑ:2,38€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 16 (2 Σελ.)