Μενου
Your Cart

Έπιπλα Μπάνιου

Έπιπλα Μπάνιου
Η ραφιέρα μπάνιου, από την εταιρία Alpina Switzerland, είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό πλαστικό και διαθέτει 2 ράφια και 1 θήκη για σαπούνι στο κάτω μέρος. Έχει εύκολη εγκατάσταση χωρίς εργαλεία.Χαρακτηριστικά:Υλικό Κατασκευής: Ανθεκτικό πλαστικό 2 ράφια 1 θήκη για σαπούνι Εύκολη..
34,95€
Χωρίς ΦΠΑ:28,19€
Η εταζέρα μπάνιου, είναι ιδανική για την οργάνωση του μπάνιου σας. Διαθέτει επεκτάσιμη ράβδο από 105 - 310 cm κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι, 4 πλαστικά ράφια και 1 πλαστική προεξοχή για να κρεμιέται το σφουγγάρι. Τα ράφια διαθέτουν τρύπες για την εύκολη αποστράγγιση του νερού, ενώ η τοποθέτησ..
29,95€
Χωρίς ΦΠΑ:24,15€
Η εταζέρα, από την εταιρία JE CHERCHE UNE IDEE, είναι κατασκευασμένη από μέταλλο και διαθέτει 3 ράφια για να σας παρέχει άφθονο αποθηκευτικό χώρο. Επιπλέον έχει εργονομικό σχεδιασμό για να ταιριάζει σε κάθε μπάνιο.Χαρακτηριστικά:Υλικό Κατασκευής: Μέταλλο 3 ράφια Διαστάσεις: 60 x 23 x ..
29,95€
Χωρίς ΦΠΑ:24,15€
Η εταζέρα, από την εταιρία Idomya, είναι κατασκευασμένη από μέταλλο και διαθέτει 3 ξύλινα ράφια για να σας παρέχει άφθονο αποθηκευτικό χώρο. Επιπλέον έχει υποδοχή για την τοποθέτηση χαρτιού τουαλέτας και εργονομικό σχεδιασμό για να ταιριάζει σε κάθε μπάνιο.Χαρακτηριστικά:Υλικό Κατασκευής:..
49,95€
Χωρίς ΦΠΑ:40,28€
Η εταζέρα, από την εταιρία Idomya, είναι κατασκευασμένη από μέταλλο και διαθέτει 4 ξύλινα ράφια για να σας παρέχει άφθονο αποθηκευτικό χώρο. Επιπλέον έχει εργονομικό σχεδιασμό για να ταιριάζει σε κάθε μπάνιο.Χαρακτηριστικά:Υλικό Κατασκευής: μέταλλο, ξύλο 4 ξύλινα ράφια Ύψος μεταξύ του..
69,95€
Χωρίς ΦΠΑ:56,41€
Η εταζέρα, από την εταιρία Idomya, είναι κατασκευασμένη από μέταλλο και διαθέτει 5 ξύλινα ράφια για να σας παρέχει άφθονο αποθηκευτικό χώρο. Επιπλέον έχει υποδοχή για την τοποθέτηση χαρτιού τουαλέτας και εργονομικό σχεδιασμό για να ταιριάζει σε κάθε μπάνιο.Χαρακτηριστικά:Υλικό Κατασκευής:..
69,95€
Χωρίς ΦΠΑ:56,41€
Το ντουλάπι μπάνιου, από την εταιρία Hoppline, είναι κατασκευασμένο από PVC υλικό, έτσι ώστε ανθεκτικό στην υγρασία και με εύκολο καθαρισμό. Είναι κατάλληλο για την αποθήκευση προϊόντων καθαρισμού και αξεσουάρ μπάνιου. Έχει ελαφριά δομή και μπορεί να στερεωθεί στον τοίχο για ασφαλέστερη χρήση. Το ντ..
84,95€
Χωρίς ΦΠΑ:68,51€
Το ντουλάπι μπάνιου έχει συμπαγή σχεδιασμό και είναι κατασκευασμένο από πλαστικό υλικό ρητίνης, ανθεκτικό στην υγρασία και με εύκολο καθαρισμό. Διαθέτει 1 πόρτα με μεταλλική λαβή και μεγάλο εσωτερικό χώρο, ιδανικό για την αποθήκευση πετσετών, προϊόντων καθαρισμού και διάφορων αξεσουάρ μπάνιου. Επιπλ..
99,95€
Χωρίς ΦΠΑ:80,60€
Το ντουλάπι μπάνιου από την εταιρεία Kleankin έχει συμπαγή σχεδιασμό και είναι κατασκευασμένο από MDF ξύλο, ανθεκτικό στην υγρασία και με εύκολο καθαρισμό. Διαθέτει 2 πόρτες με μεταλλικές λαβές και μεγάλο εσωτερικό χώρο αποθήκευσης, ιδανικό για την αποθήκευση πετσετών, προϊόντων καθαρισμού και διάφο..
149,95€
Χωρίς ΦΠΑ:120,93€
Το ντουλάπι είναι κατασκευασμένο από MDF ξύλο καλυμμένο με PVC, ανθεκτικό στην υγρασία και με εύκολο καθαρισμό. Διαθέτει 2 πόρτες με μεταλλικές λαβές, και μεγάλο εσωτερικό χώρο αποθήκευσης με 1 ρυθμιζόμενο ράφι σε 5 σημεία. Ιδανικό για την αποθήκευση πετσετών, προϊόντα καθαρισμού και διάφορα αξεσουά..
89,95€
Χωρίς ΦΠΑ:72,54€
Η εταζέρα μπάνιου, από την εταιρία Kleankin, ταιριάζει από τη λεκάνη της τουαλέτας και σας επιτρέπει να αποθηκεύετε τα καθημερινά σας αντικείμενα σε ένα μικρό χώρο. Κατασκευασμένη από ξύλο MDF βαθμού E1, είναι συμπαγής και ανθεκτική με την πάροδο του χρόνου. Η δομή σε σχήμα Χ και στις δύο πλευρές βε..
79,95€
Χωρίς ΦΠΑ:64,48€
Η στήλη από την εταιρεία HOMCOM είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας MDF, με φινίρισμα λευκού χρώματος για εύκολη συντήρηση, προστασία από το νερό και τις γρατζουνιές, διασφαλίζοντας έτσι μακροχρόνια χρήση. Διαθέτει 1 ευρύχωρο ντουλάπι, με 2 ράφια στο εσωτερικό του (το 1 ρυθμιζόμενο) και 3 ..
109,95€
Χωρίς ΦΠΑ:88,67€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 14 (2 Σελ.)