Μενου
Your Cart

Τηλέφωνα Ντουζ

Τηλέφωνα Ντουζ
Η κεφαλή ντους, από την εταιρία Herzberg, διαθέτει κεραμικό φίλτρο, τα οποίο φιλτράρει το νερό από το χλώριο, τους ρύπους και τα μικρόβια. Περιέχει μπάλες σεληνίου, ένα αντιοξειδωτικό στοιχείο κατά του καρκίνου και της αντιγήρανσης. Περιέχει επίσης ανοργανοποιημένες μπάλες ανιόντων, που ανακουφίζουν..
9,95€
Χωρίς ΦΠΑ:8,02€
Η στήλη ντους βροχής, από την εταιρία Lifa-Living, είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι και διαθέτει κομψό σχεδιασμό. Η κεφαλή είναι σε στρόγγυλο σχήμα και το νερό εκχέεται σε μορφή βροχής. Μια λειτουργική και παράλληλα αισθητική λύση για το μπάνιο σας.Στη συσκευασία περιλαμβάνονται όλα τα..
69,95€
Χωρίς ΦΠΑ:56,41€
Πολλαπλασιάστε τα οφέλη του ντους και χαρίστε στο δέρμα και τα μαλλιά σας ένα πραγματικό δώρο ζωντάνιας και λάμψης. Το τηλέφωνο της Herzberg κάνει θαύματα σε περιοχές όπου το νερό είναι σκληρό ή ακατάλληλο: δώστε τέλος στο ξηρό δέρμα και τα άγρια θαμπά μαλλιά. Νιώστε ευεξία και χαλάρωση μετά από κάθ..
6,95€
Χωρίς ΦΠΑ:5,60€
Πολλαπλασιάστε τα οφέλη του ντους και χαρίστε στο δέρμα και τα μαλλιά σας μια εμπειρία spa με το τηλέφωνο ντουζ της Herzberg.Διαθέτει 3 διαφορετικές λειτουργίες-ροές τις οποίες μπορείτε να εναλλάσετε εύκολα από το ειδικό κουμπί.Λειτουργία μασαζ: Προσφέρει ανακούφιση από πόνους και στρες ..
9,95€
Χωρίς ΦΠΑ:8,02€
Πολλαπλασιάστε τα οφέλη του ντους και χαρίστε στο δέρμα και τα μαλλιά σας μια εμπειρία spa με το τηλέφωνο ντους της εταιρείας SPM. Το τηλέφωνο ντους φιλτράρει το νερό με τη βοήθεια των τριών διαφορετικών ορυκτών που το απαρτίζουν.Ορυκτό μετάλλων: απορροφά τις επιβλαβείς ουσίες του νερού και ρ..
9,95€
Χωρίς ΦΠΑ:8,02€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)