Μενου
Your Cart

Δοχεία Φαγητού

Δοχεία Φαγητού
Με τον δίσκο αποθήκευσης και διατήρησης τροφίμων, μπορείτε να κρατήστε το φαγητό σας φρέσκο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Εξοικονομήστε χρόνο κατά τη συσκευασία του φαγητού σας και χώρο στο ψυγείο σας. Η επιφάνειά του προσαρμόζεται στο σχήμα του φαγητού, είναι επαναχρησιμοποιούμενος και πλένεται...
11,95€
Χωρίς ΦΠΑ:9,64€
Το σετ από την XSQUO, περιλαμβάνει 4 μπολ διαφορετικού μεγέθους, κατασκευασμένα από 100% ανοξείδωτο ατσάλι. Το κάθε μπολ διαθέτει και κόκκινο καπάκι από 100% σιλικόνη με αεροστεγή σφράγιση. Ενδείκνυνται για καθημερινή χρήση και διαθέτουν μετρητή όγκου για το φαγητό.Τα μπολ είναι κατάλληλα για ηλ..
24,95€
Χωρίς ΦΠΑ:20,12€
Το σετ, από την εταιρία GEM, αποτελείται από 3 δίσκους κατάλληλοι για την αποθήκευση και τη συντήρηση τροφίμων. Οι δίσκοι είναι κατασκευασμένοι από άκαμπτο πλαστικό PP και τα καπάκια τους από ελαστική μεμβράνη. Επαναχρησιμοποιούμενοι, πλένονται εύκολα, στοιβάζονται ο ένας μέσα στον άλλον για εύκολη ..
12,95€
Χωρίς ΦΠΑ:10,44€
Το σετ, από την εταιρία GEM, αποτελείται από 6 δοχεία φαγητού διαφορετικών μεγεθών με ισάριθμα καπάκια, κατάλληλα για τη συντήρηση των τροφίμων. Τα δοχεία αντέχουν σε θερμοκρασίες από -30 °C έως 100 °C, στοιβάζονται το ένα μέσα στο άλλο και πλένονται στο πλυντήριο πιάτων.Το σετ περιλαμβάνει:..
12,95€
Χωρίς ΦΠΑ:10,44€
Το σετ δοχείων φαγητού από την εταιρεία XSQUO αποτελείται από 24 δοχεία διαφορετικών μεγεθών με ισάριθμα καπάκια, για την κατάλληλη συντήρηση των τροφίμων. Τα καπάκια των δοχείων σας παρέχουν αεροστεγές κλείσιμο, για την άριστη συντήρηση των τροφίμων. Τα δοχεία ανοίγουν εύκολα και είναι κατάλληλ..
12,95€
Χωρίς ΦΠΑ:10,44€
Το σετ, από την εταιρία GEM, αποτελείται από 8 σακούλες τροφίμων σιλικόνης, οι οποίες κατασκευάζονται με βελτιωμένη τεχνολογία στεγανοποίησης και με κλείσιμο από PVC τύπου φερμουάρ. Μπορείτε να αποθηκεύσετε και να συντηρήσετε λαχανικά, φρούτα, κρέας, σούπες, σάλτσες, μαρινάδες, χυμούς και άλλα τρόφι..
19,95€
Χωρίς ΦΠΑ:16,09€
Το σετ, από την εταιρία Idomya, αποτελείται από 10 επαναχρησιμοποιούμενες σακούλες σε 3 διαφορετικά μεγέθη, κατάλληλες για την αποθήκευση και τη διατήρηση των φρούτων και των λαχανικών. Είναι κατασκευασμένες από 100% πολυεστέρα, εξαιρετικά ανθεκτικές και πλένονται στο πλυντήριο στους 30 ° C.Το σ..
9,95€
Χωρίς ΦΠΑ:8,02€
Το σετ αποτελείται από 4 καπάκια κατασκευασμένα από σιλικόνη τροφίμων χωρίς BPA, άοσμα, ανθεκτικά στο χρόνο και σε τυχόν πτώσεις. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε διάφορα μπολ, σε πιάτα, σε γυάλινα σκεύη και να αποθηκεύσετε το φαγητό σας στο ψυγείο.Τα καπάκια μπορούν να τεντώσουν μέχρι το διπλά..
5,95€
Χωρίς ΦΠΑ:4,80€
Το σετ αποτελείται από 4 καπάκια διαφορετικού μεγέθους κατασκευασμένα από σιλικόνη τροφίμων χωρίς BPA, άοσμα, ανθεκτικά στο χρόνο και σε τυχόν πτώσεις. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε διάφορα μπολ, σε πιάτα, σε γυάλινα σκεύη και να αποθηκεύσετε το φαγητό σας στο ψυγείο.Τα καπάκια μπορούν να τε..
3,95€
Χωρίς ΦΠΑ:3,19€
Το σετ αποτελείται από 6 καπάκια κατασκευασμένα από σιλικόνη τροφίμων χωρίς BPA, άοσμα, ανθεκτικά στο χρόνο και σε τυχόν πτώσεις. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε διάφορα μπολ, σε πιάτα, σε γυάλινα σκεύη και να αποθηκεύσετε το φαγητό σας στο ψυγείο. Είναι ασφαλή σε θερμοκρασίες από -40 έως + 230 ° ..
6,95€
Χωρίς ΦΠΑ:5,60€
Το σετ, από την εταιρία GEM, αποτελείται από 6 καπάκια κατασκευασμένα από σιλικόνη τροφίμων χωρίς BPA, άοσμα, ανθεκτικά στο χρόνο και σε τυχόν πτώσεις. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε διάφορα μπολ, σε πιάτα, σε γυάλινα σκεύη και να αποθηκεύσετε το φαγητό σας στο ψυγείο. Κατάλληλα για φούρνο μικροκ..
8,95€
Χωρίς ΦΠΑ:7,22€
Το σετ αποτελείται από 6 καπάκια κατασκευασμένα από σιλικόνη τροφίμων χωρίς BPA, άοσμα, ανθεκτικά στο χρόνο και σε τυχόν πτώσεις. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε διάφορα μπολ, σε πιάτα, σε γυάλινα σκεύη και να αποθηκεύσετε το φαγητό σας στο ψυγείο. Τα καπάκια μπορούν να τεντώσουν μέχρι 30% του αρχ..
5,95€
Χωρίς ΦΠΑ:4,80€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 19 (2 Σελ.)