Μενου
Your Cart

Ραπτομηχανές

Ραπτομηχανές
Η mini φορητή ραπτομηχανή, από την εταιρία Cenocco, διαθέτει εργονομική βάση ραψίματος για ελεύθερη περιστροφή του υφάσματος και έχει τη δυνατότητα ραφής μανικιών σε πουκάμισα. Ο διπλός διακόπτης σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το πεντάλ ποδιών ή τον διακόπτη κουμπιού. Οι 2 ταχύτητες σας επιτρέπουν..
19,95€
Χωρίς ΦΠΑ:16,09€
Η mini φορητή ραπτομηχανή χειρός, από την εταιρία Cenocco, είναι ένα φορητό και βολικό εργαλείο για γρήγορες και έξυπνες αλλαγές υφασμάτων και για οποιαδήποτε λύση επισκευής. Με τη φορητή ραπτομηχανή μπορείτε να επιδιορθώσετε τις κουρτίνες χωρίς να τις ξεκρεμάσετε ή παντελόνια και στριφώματα από φού..
6,95€
Χωρίς ΦΠΑ:5,60€
Η mini φορητή ραπτομηχανή χειρός, είναι πολύ απλή στη χρήση της και χάρη στο μικρό της μέγεθος μπορείτε να την παίρνετε μαζί σας παντού.Με τη φορητή ραπτομηχανή μπορείτε να επιδιορθώσετε τις κουρτίνες χωρίς να τις ξεκρεμάσετε ή παντελόνια και στριφώματα από φούστες χωρίς να αναγκαστείτε να τα βγ..
7,95€
Χωρίς ΦΠΑ:6,41€
Η ραπτομηχανή, από την εταιρία Bass Polska, είναι εύκολη στη χρήση και θα μπορείτε πολύ εύκολα να εκφράσετε τη δημιουργικότητα σας, είτε πρόκειται για ράψιμο κουρτίνας, ρούχων, δώρα για φίλους ή την οικογένεια σας, είτε διακοσμητικά σπιτιού και πολλά άλλα που μέχρι χθες δεν μπορούσατε να φτιάξετε. ..
139,95€
Χωρίς ΦΠΑ:112,86€
Το σετ ραπτικής, από την εταιρία SPM, περιλαμβάνει όλα τα εξαρτήματα και τα εργαλεία κοπής για να κάνετε επισκευές στα ρούχα σας. Όλα αυτά σε πρακτικό βαλιτσάκι μεταφοράς και αποθήκευσης με συρτάρι, για να τα έχετε πάντα σε οργάνωση.Το σετ περιλαμβάνει:10 μπομπίνες σε διαφορετικά χρώματα ..
3,95€
Χωρίς ΦΠΑ:3,19€
Το σετ από την εταιρεία SPM αποτελείται από 22 μεταλλικά βελονάκια διαφορετικού μεγέθους, σε πρακτική, εργονομική θήκη και διάφορα αξεσουάρ τα οποία διευκολύνουν τη διαδικασία του πλεξίματος.Το σετ αποτελείται από:22 μεταλικά βελονάκια διαφόρων μεγεθών 28 διάφορα αξεσουάρ Θήκη Χ..
9,95€
Χωρίς ΦΠΑ:8,02€
Το σετ ραπτικής, από την εταιρία GEM περιλαμβάνει όλα τα εξαρτήματα και τα εργαλεία κοπής για να κάνετε επισκευές ή διορθώσεις στα ρούχα σας. Όλα αυτά σε πρακτική θήκη μεταφοράς και αποθήκευσης , για να τα έχετε πάντα σε οργάνωση.Χαρακτηριστικά:Αποτελείται από 126 τεμάχια Ιδανικό για τη..
9,95€
Χωρίς ΦΠΑ:8,02€
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)