Μενου
Your Cart

Ρούχα Αδυνατίσματος

Ρούχα Αδυνατίσματος
Το αθλητικό γιλέκο, από την εταιρία InnovaGoods, είναι ειδικά σχεδιασμένο για να αυξάνει τα αποτελέσματα της σωματικής άσκησης, καθώς αυξάνει τη θερμοκρασία του σώματος σας, ιδρώνετε περισσότερο, βοηθώντας στην εξάλειψη των λιπών και των τοξινών. Είναι εύκαμπτο, ελαστικό, άνετο και είναι κατασκευασμ..
9,95€
Χωρίς ΦΠΑ:8,02€
Η ζώνη αδυνατίσματος, έχει σχεδιαστεί για να αυξάνει τη θερμοκρασία του σώματος κατά τις καθημερινές δραστηριότητες και την άσκηση, ενώ επιδιώκει να αυξήσει την εφίδρωση για μια πιο αποτελεσματική προπόνηση.Η ζώνη αποτελείται από 2 επιφάνειες. Η κίτρινη εσωτερική όψη έχει σχεδιαστεί για να συγκρ..
7,95€
Χωρίς ΦΠΑ:6,41€
Ζώνη Αδυνατίσματος Μηρών Dr. Lutaevono's LV-THS.H ζώνη αδυνατίσματος μηρών από τη σειρά Fitness Dr. Lutaevono's σχεδιάστηκε για να εφαρμόσει μια σταθερή πίεση για να ενισχύσει το πιο όμορφο μέρος του σώματος, τους μηρούς.Η ζώνη αδυνατίσματος μηρών κρύβει διογκώσεις και οιδήματα και έ..
8,95€
Χωρίς ΦΠΑ:7,22€
Η ζώνη εφίδρωσης, από την εταιρία Velform, βασίζεται στην πρωτοποριακή λειτουργία της, η οποία δημιουργεί συνθήκες σάουνας στα σημεία που τις χρειάζεστε περισσότερο: στους άνω, μέσους, κάτω, πλάγιους κοιλιακούς, στην κοιλιά, στη μέση, στους γλουτούς, στην περιφέρεια, στους μηρούς και στην πλάτη, βοη..
69,95€
Χωρίς ΦΠΑ:56,41€
Τα αυτοκόλλητα αδυνατίσματος, από την εταιρία InnovaGoods, χάρη στην αποτελεσματική και καινοτόμο φόρμουλά τους που βασίζεται σε βότανα και φυσικά συστατικά, είναι κατάλληλα για την μείωση του λίπους στην κοιλιακή χώρα και βοηθούν στην καταπολέμηση των τοξινών.Τα αυτοκόλλητα, είναι ασφαλή και χω..
9,95€
Χωρίς ΦΠΑ:8,02€
Το σετ, από την εταιρία Orange Care, αποτελείται από 30 επιθέματα για την απώλεια βάρους. Τα επιθέματα περιέχουν φυσικά συστατικά και παρέχουν αποτελεσματική βοήθεια για την απώλεια βάρους. Τα επιθέματα βοηθούν φυσικά στη μείωση της απορρόφησης λίπους και της αποθήκευσης λίπους από τα τρόφιμα, στηρί..
9,95€
Χωρίς ΦΠΑ:8,02€
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)