Μενου
Your Cart

Αποτρίχωση

Αποτρίχωση
Η αποτριχωτική μηχανή, από την εταιρία Cecotec, είναι ιδανική για την απομάκρυνση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς στο δέρμα. Με βελτιστοποιημένη λάμπα χαλαζία που επιτρέπει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα κατά τη χρήση, έτσι ώστε η αποτρίχωση να έχει καλύτερα και ταχύτερα απο..
149,95€
Χωρίς ΦΠΑ:120,93€
Η συσκευή αποτρίχωσης, από την εταιρία GEM, έχει σχεδιαστεί για να σας επιτρέπει να την εφαρμόζετε σε όλα τα μέρη του σώματός σας, όπως το πρόσωπο, το χέρι, τα πόδια, το μπικίνι κλπ. Με αδιάβροχο σχεδιασμό, λεπίδες υψηλής ποιότητας για ασφαλή και γρήγορη αποτρίχωση, επαναφορτιζόμενη μπαταρία 200 mAh..
12,95€
Χωρίς ΦΠΑ:10,44€
Η συσκευή αποτρίχωσης, από την εταιρία GEM, είναι κατάλληλη για υποδόρια αποτρίχωση με τεχνολογία «Sensa-Light», μια ακτίνα φωτός που βοηθά να αφαιρέσετε ακόμη και τις πιο κοντές και λεπτές τρίχες. Λειτουργεί με τεχνολογία μικρο-ταλάντωσης που αφαιρεί τις ανεπιθύμητες τρίχες σε ένα βήμα χωρίς να προ..
12,95€
Χωρίς ΦΠΑ:10,44€
Εργαλείο αποτρίχωσης προσώπου Biovene epitool BV-EPS.Ο αποτριχωτής EpiTool βασίζεται σε μια αρχαία και παραδοσιακή μέθοδο αποτρίχωσης σε ευαίσθητες περιοχές. Αποτελείται από ένα ελατήριο από ανοξείδωτο χάλυβα με λαβές στα άκρα τους που γρήγορα και αποτελεσματικά αφαιρεί τις τρίχες του προσώπου α..
5,95€
Χωρίς ΦΠΑ:4,80€
Το σετ αποτρίχωσης, από την εταιρία IKOHS, φροντίζει το δέρμα σας, κρατώντας το απαλό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αποτελείται από κεφαλή αποτρίχωσης XL, κεφαλή ξυρίσματος, βούρτσα απολέπισης, κεφαλή μασάζ και κεφαλή για πεντικιούρ.Το σετ περιλαμβάνει:Κεφαλή Αποτρίχωσης XL: Αφαιρεί τις πιο κ..
29,95€
Χωρίς ΦΠΑ:24,15€
Η συσκευή για μόνιμη αποτρίχωση Jewel LUXX, από την εταιρία Silk'n, χρησιμοποιεί παλλόμενο φως για να αφαιρέσει την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα ανώδυνα και χωρίς δυσφορία.Η αποτελεσματικότητα και η απόλυτα ασφαλής χρήση του Jewel LUXX, βασίζεται στην τεχνολογία HPL™ που έχουν γίνει κλινικές μελέτε..
149,95€
Χωρίς ΦΠΑ:120,93€
Συσκευή για Μόνιμη Αποτρίχωση Silk’n Motion με 350.000 Παλμούς Φωτός.Το Silk'n Motion είναι μια νέα επαναστατική συσκευή, η οποία χάρη στους παλμούς φωτός, αφαιρεί αβίαστα, ανώδυνα και μόνιμα τις ανεπιθύμητες τρίχες από όλο το σώμα και το πρόσωπο σε χρόνο μηδέν.Εκατομμύρια άνθρωποι ανά τ..
199,95€
Χωρίς ΦΠΑ:161,25€
Η συσκευή για μόνιμη αποτρίχωση Glide Xpress, από την εταιρία Silk'n, είναι η γρηγορότερη συσκευή αποτρίχωσης με τεχνολογία HPL ™ που κυκλοφορεί στην αγορά. Αφαιρεί τις ανεπιθύμητες τρίχες ανώδυνα, μόνιμα και αβίαστα από ολόκληρο το σώμα σας σε λιγότερο από 20 λεπτά (σχεδόν δύο φορές πιο γρήγορα..
199,95€
Χωρίς ΦΠΑ:161,25€
Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)