Μενου
Your Cart

Διάδρομοι

Διάδρομοι
Ο ηλεκτρικός διάδρομος, από την εταιρία HOMCOM, σας βοηθά να ασκηθείτε και να αυξήσετε την αντοχή σας. Διαθέτει οθόνη LCD στο μπροστινό μέρος, στην οποία μπορείτε να παρακολουθείτε τον χρόνο, την απόσταση, την ταχύτητα και τις θερμίδες που έχετε κάψει. Είναι εξοπλισμένος με κουμπί έκτακτης ανάγκης π..
379,95€
Χωρίς ΦΠΑ:306,41€
Ο ηλεκτρικός διάδρομος της ECO-DE θα σας βοηθήσει να γυμνάζεστε εύκολα, γρήγορα και επαγγελματικά από το σπίτι σας. Είναι ιδανικό για πληθώρα διαφορετικών ασκήσεων και χάρη στην οθόνη που έχει μπορεί να υπολογίζει τις θερμίδες που καταναλώνετε, να μετρήσετε το χρόνο άσκησής σας, να μετρήσετε την ταχ..
299,95€
Χωρίς ΦΠΑ:241,90€
Ο ηλεκτρικός διάδρομος, από την εταιρία HOMCOM, σας βοηθά να ασκηθείτε και να αυξήσετε την αντοχή σας. Χάρη στην οθόνη LED μπορείτε να ελέγχετε τα τον χρόνο, την απόσταση που διανύετε και την ταχύτητα. Έχει ένα κουμπί έκτακτης ανάγκης και ένα κόκκινο κλειδί ασφαλείας, στερεωμένα στο μπροστινό μέρος,..
349,95€
Χωρίς ΦΠΑ:282,22€
Ο διάδρομος γυμναστικής, από την εταιρία Hobitech, θα σας βοηθήσει να γυμνάζεστε εύκολα, γρήγορα και επαγγελματικά από το σπίτι σας. Στην οθόνη LCD (περιλαμβάνει συνδέσεις USB, MP3 και SD), μπορείτε να ελέγξετε, να τροποποιήσετε ή να προβάλετε τις πληροφορίες που αφορούν την κατάσταση της άσκησης, ν..
699,95€
Χωρίς ΦΠΑ:564,48€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)