Μενου
Your Cart

Διάδρομοι

Διάδρομοι
Ο νέος διάδρομος Extreme Track Vibrator της Cecotec, είναι ο πιο ολοκληρωμένος της σειράς Cecotec Fit και είναι ιδανικός για επαγγελματική άσκηση σε εσωτερικούς χώρους. Έχει μια σειρά από χαρακτηριστικά που τον καθιστούν μια πολυλειτουργική μηχανή εκγύμνασης.Μπορείτε να κάνετε μασάζ, καθώς διαθέ..
599,95€
Χωρίς ΦΠΑ:483,83€
Ο διάδρομος γυμναστικής Sprint, από τη Cecotec, είναι κατάλληλος για άσκηση στο σπίτι. Διατηρήστε τη φόρμα σας ανά πάσα στιγμή και απολαύστε τη γυμναστική, χωρίς να χρειάζεται να ξοδεύετε χρόνο στο γυμναστήριο. Ιδανικός για όσους θέλουν να εκτελούν απλή αλλά αποτελεσματική αερόβια άσκηση.Ξεκινήσ..
399,95€
Χωρίς ΦΠΑ:322,54€
Ο ηλεκτρικός διάδρομος, από την εταιρία HOMCOM, σας βοηθά να ασκηθείτε και να αυξήσετε την αντοχή σας. Διαθέτει οθόνη LCD στο μπροστινό μέρος, στην οποία μπορείτε να παρακολουθείτε τον χρόνο, την απόσταση, την ταχύτητα και τις θερμίδες που έχετε κάψει. Είναι εξοπλισμένος με κουμπί έκτακτης ανάγκης π..
379,95€
Χωρίς ΦΠΑ:306,41€
Ο διάδρομος γυμναστικής Start, από την εταιρία Zipro, σχεδιάστηκε λαμβάνοντας υπόψη τους λάτρεις της βελτίωσης της φυσικής κατάστασης από το σπίτι. Χάρη στις συμπαγείς διαστάσεις του, το χαμηλό βάρος, την αναδιπλούμενη επιφάνεια τρεξίματος και τους ειδικούς τροχούς μεταφοράς, ο διάδρομος ταιριάζει α..
609,95€
Χωρίς ΦΠΑ:491,90€
Ο διάδρομος γυμναστικής Tekno, από την εταιρία Zipro, διαθέτει ανθεκτικό σχεδιασμό από ατσάλινο πλαίσιο και σας επιτρέπει να διατηρείτε ολόκληρο το σώμα σας σε φόρμα. Μπορείτε να προγραμματίσετε μόνοι σας την ένταση της προπόνησης μέσα από τα 3 χειροκίνητα προγράμματα ή να χρησιμοποιήσετε τα 12 αυτό..
559,95€
Χωρίς ΦΠΑ:451,57€
Ο διάδρομος γυμναστικής Lite, από την εταιρία Zipro, είναι ένας συμπαγής διάδρομος, με αναδιπλούμενο σχεδιασμό. Μετά την προπόνηση, διπλώστε τη λαβή και τοποθετήστε τον κάτω από το κρεβάτι. Ταιριάζει σχεδόν οπουδήποτε, γιατί το ύψος του μετά το δίπλωμα είναι μόνο 15 cm.Ο διάδρομος, έχει μεγάλη κ..
369,95€
Χωρίς ΦΠΑ:298,35€
Ο διάδρομος γυμναστικής, από την εταιρία Hobitech, θα σας βοηθήσει να γυμνάζεστε εύκολα, γρήγορα και επαγγελματικά από το σπίτι σας. Στην οθόνη LCD (περιλαμβάνει συνδέσεις USB, MP3 και SD), μπορείτε να ελέγξετε, να τροποποιήσετε ή να προβάλετε τις πληροφορίες που αφορούν την κατάσταση της άσκησης, ν..
699,95€
Χωρίς ΦΠΑ:564,48€
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)