Μενου
Your Cart

Διάδρομοι

Διάδρομοι 0,00€ - 699,95€
Ο διάδρομος γυμναστικής Dream Gold, από την εταιρία Zipro, μοιάζει με έναν personal trainer που, χιλιόμετρο με το χιλιόμετρο και προπόνηση μετά την προπόνηση, βοηθά στη βελτίωση της φόρμας σας, στην απώλεια περιττών κιλών και την επίτευξη αθλητικής σιλουέτα. Η δομή, η οποία βασίζεται σε ένα συμπαγές..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Ο διάδρομος γυμναστικής Jogger, από την εταιρία Zipro, θα σας βοηθήσει να διατηρείτε ολόκληρο το σώμα σας σε φόρμα. Παρά το μικρό του μέγεθος, ο διάδρομος προσφέρει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες για μια αποτελεσματική προπόνηση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε το κατάλληλο πρό..
595,95€
Χωρίς ΦΠΑ:480,60€
Ο διάδρομος γυμναστικής Pacemaker, από την εταιρία Zipro, διαθέτει κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό σε συνδυασμό με ανθεκτική και συμπαγή κατασκευή. Οι τεχνικές παράμετροι τον καθιστούν ιδανικό εξοπλισμό για εκπαίδευση στο σπίτι. Έχει μεγάλη και φαρδιά επιφάνεια τρεξίματος με ρυθμιζόμενη γωνία κλίσης, η..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Ο διάδρομος γυμναστικής Pacto, από την εταιρία Zipro, είναι σχεδιασμένος για εκπαίδευση στο σπίτι, ειδικά σε περιορισμένο χώρο. Χάρη στη δυνατότητα αναδίπλωσης, μετά την προπόνηση, μπορεί να τοποθετηθεί κάτω από το κρεβάτι ή να εισαχθεί στο διάκενο μεταξύ του τοίχου και της ντουλάπας, ή απλά να τοπο..
859,95€
Χωρίς ΦΠΑ:693,51€
Ο διάδρομος γυμναστικής Start, από την εταιρία Zipro, σχεδιάστηκε λαμβάνοντας υπόψη τους λάτρεις της βελτίωσης της φυσικής κατάστασης από το σπίτι. Χάρη στις συμπαγείς διαστάσεις του, το χαμηλό βάρος, την αναδιπλούμενη επιφάνεια τρεξίματος και τους ειδικούς τροχούς μεταφοράς, ο διάδρομος ταιριάζει α..
639,95€
Χωρίς ΦΠΑ:516,09€
Ο διάδρομος γυμναστικής Tekno, από την εταιρία Zipro, διαθέτει ανθεκτικό σχεδιασμό από ατσάλινο πλαίσιο και σας επιτρέπει να διατηρείτε ολόκληρο το σώμα σας σε φόρμα. Μπορείτε να προγραμματίσετε μόνοι σας την ένταση της προπόνησης μέσα από τα 3 χειροκίνητα προγράμματα ή να χρησιμοποιήσετε τα 12 αυτό..
679,95€
Χωρίς ΦΠΑ:548,35€
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)