Μενου
Your Cart

Ποδήλατα Γυμναστικής

Ποδήλατα Γυμναστικής
Το ποδήλατο γυμναστικής της Malatec είναι βασισμένο σε μαγνητικό σύστημα που εγγυάται μέγιστη αξιοπιστία, άνεση κατά τη χρήση και ασφάλεια. Το ποδήλατο γυμναστικής είναι αναδιπλούμενο ώστε να πιάνει ελάχιστο χώρο όταν δεν το χρειάζεστε. Διαθέτει οθόνη με την οποία σας δείχνει πληροφορίες σχετικά με ..
149,95€
Χωρίς ΦΠΑ:120,93€
Το μαγνητικό ποδήλατο γυμναστικής Home Trainer, από την εταιρία Dutch Originals, δεν ασκεί υπερβολική πίεση στους μύες και έτσι ο κίνδυνος τραυματισμών είναι ελάχιστος. Διαθέτει χειροκίνητη ρύθμιση της αντίστασης και έχει μέγιστο βάρος χρήστη τα 100 Kg. Στην οθόνη μπορείτε να παρακολουθείτε την ώρα,..
249,95€
Χωρίς ΦΠΑ:201,57€
Το ποδήλατο γυμναστικής - πεταλιέρα, από την InnovaGoods, θα σας βοηθήσει να κάνετε τη γυμναστική σας με άνεση στο σπίτι. Είναι ιδανικό για να γυμνάσετε τα χέρια και τα πόδια σας, να βελτιώσετε την καρδιαγγειακή σας δραστηριότητα, να τονώστε τους μυς και να ενισχύσετε τις αρθρώσεις σας.Με το ποδ..
59,95€
Χωρίς ΦΠΑ:48,35€
Το ποδήλατο γυμναστικής, από την εταιρία HOMCOM, είναι ιδανικό για να εκτελέσετε τις προπονήσεις σας στην άνεση του σπιτιού σας και να επιτύχετε τους φυσικούς στόχους σας. Κατασκευασμένο από βαρύ ατσάλι για μεγάλη σταθερότητα και ανθεκτικότητα που υποστηρίζει βάρος έως 100 Kg.Το τιμόνι και το κά..
269,95€
Χωρίς ΦΠΑ:217,70€
Το ποδήλατο γυμναστικής, από την εταιρία HOMCOM, είναι ιδανικό για να εκτελέσετε τις προπονήσεις σας στην άνεση του σπιτιού σας και να επιτύχετε τους φυσικούς στόχους σας. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό ατσάλι για μεγάλη σταθερότητα και ανθεκτικότητα και υποστηρίζει βάρος έως 100 Kg.Το ποδήλατο, δ..
229,95€
Χωρίς ΦΠΑ:185,44€
Το ποδήλατο γυμναστικής, είναι ιδανικό για μια πλήρη αερόβια προπόνηση στο σπίτι. Διαθέτει ρυθμιζόμενο ύψος τιμονιού (79.5 - 92 cm) και σέλας (73 - 83.5 cm), για μεγαλύτερη άνεση των χρηστών. Με τη βοήθεια των αισθητήρων στο τιμόνι, μπορείτε να μετρήσετε τον καρδιακό σας ρυθμό, τον οποίο μπορείτε να..
259,95€
Χωρίς ΦΠΑ:209,64€
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)