Μενου
Your Cart

Ανταλλακτικά

Ανταλλακτικά
Οι ανταλλακτικές κεφαλές, από την εταιρία Silk’n, είναι κατάλληλες για την οδοντόβουρτσα ToothWave. Καθαρίζουν αποτελεσματικά τα δόντια, διατηρώντας τα λευκά και έχουν εύκολη σύνδεση με τη χειρολαβή της οδοντόβουρτσας.Χαρακτηριστικά:Καθαρίζουν αποτελεσματικά τα δόντια Εύκολη σύνδεση με ..
29,95€
Χωρίς ΦΠΑ:24,15€
Η βάση στήριξης για την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα αποτελεί την ιδανική επιλογή για να διατηρείτε πάντα την υγιεινή της οδοντόβουρτσάς σας.Η βάση διαθέτει 2 θήκες στις οποίες μπορείτε να στηρίξετε 2 οδοντόβουρτσες, καθώς και 4 θήκες για τις ανταλλακτικές κεφαλές τους.Προσοχή: Η βάση φόρτισης δε..
3,95€
Χωρίς ΦΠΑ:3,19€
Βελτιώστε τα ούλα και την στοματική υγεία σας σήμερα, με το οδοντικό νήμα Stella white. Προστατεύστε τον εαυτό σας από τη φθορά των δοντιών, την ασθένεια των ούλων και την κακή αναπνοή.Χαρακτηριστικά:Απομακρύνει τα βακτήρια της πλάκας ανάμεσα στα δόντια Προστασία από κακή αναπνοή Αφαι..
2,95€
Χωρίς ΦΠΑ:2,38€
Τα ανταλλακτικά βουρτσάκια για οδοντόβουρτσες Oral-Β καθαρίζουν σε μεγαλύτερο βάθος σε σχέση με μια κοινή οδοντόβουρτσα. Φτάνουν έως τα πιο δύσκολα σημεία και αφαιρούν περισσότερη πλάκα από οποιαδήποτε κοινή οδοντόβουρτσα.Είναι συμβατά με τις περισσότερες περιστρεφόμενες οδοντόβουρτσες Oral-B κα..
13,95€
Χωρίς ΦΠΑ:11,25€
Τα ανταλλακτικά βουρτσάκια για οδοντόβουρτσες Oral-Β καθαρίζουν σε μεγαλύτερο βάθος σε σχέση με μια κοινή οδοντόβουρτσα. Φτάνουν έως τα πιο δύσκολα σημεία και αφαιρούν περισσότερη πλάκα από οποιαδήποτε κοινή οδοντόβουρτσα.Είναι συμβατά με τις περισσότερες περιστρεφόμενες οδοντόβουρτσες Oral-B κα..
2,95€
Χωρίς ΦΠΑ:2,38€
Τα ανταλλακτικά βουρτσάκια για Οδοντόβουρτσες Oral-Β καθαρίζουν σε μεγαλύτερο βάθος σε σχέση με μια κοινή οδοντόβουρτσα. Φτάνουν έως τα πιο δύσκολα σημεία και αφαιρούν περισσότερη πλάκα από οποιαδήποτε κοινή οδοντόβουρτσα.Είναι συμβατά με όλες τις οδοντόβουρτσες Oral-B και περιλαμβάνουν χρωματισ..
4,95€
Χωρίς ΦΠΑ:3,99€
Τα ανταλλακτικά βουρτσάκια για Οδοντόβουρτσες Oral-Β καθαρίζουν σε μεγαλύτερο βάθος σε σχέση με μια κοινή οδοντόβουρτσα. Φτάνουν έως τα πιο δύσκολα σημεία και αφαιρούν περισσότερη πλάκα από οποιαδήποτε κοινή οδοντόβουρτσα.Είναι συμβατά με τις περισσότερες οδοντόβουρτσες Oral-B, όπως η σειρά Oral..
3,95€
Χωρίς ΦΠΑ:3,19€
Τα ανταλλακτικά βουρτσάκια για Οδοντόβουρτσες Oral-Β καθαρίζουν σε μεγαλύτερο βάθος σε σχέση με μια κοινή οδοντόβουρτσα. Φτάνουν έως τα πιο δύσκολα σημεία και αφαιρούν περισσότερη πλάκα από οποιαδήποτε κοινή οδοντόβουρτσα.Είναι συμβατά με τις οδοντόβουρτσες Oral-B και περιλαμβάνουν χρωματιστούς ..
4,95€
Χωρίς ΦΠΑ:3,99€
Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)