Μενου
Your Cart

Ανταλλακτικά

Ανταλλακτικά 2,95€ - 29,95€
Οι ανταλλακτικές κεφαλές, από την εταιρία Silk’n, είναι κατάλληλες για την οδοντόβουρτσα ToothWave. Καθαρίζουν αποτελεσματικά τα δόντια, διατηρώντας τα λευκά και έχουν εύκολη σύνδεση με τη χειρολαβή της οδοντόβουρτσας.Χαρακτηριστικά:Καθαρίζουν αποτελεσματικά τα δόντια Εύκολη σύνδεση με ..
29,95€
Χωρίς ΦΠΑ:24,15€
Το μασελάκι ύπνου είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά και βοηθά στη μείωση της ακούσιας δράσης του τριξίματος των δοντιών και ελαχιστοποιεί σε μεγάλο βαθμό το φαινόμενο του ροχαλητού, κατά τη διάρκεια του ύπνου.Έχει σχεδιαστεί για να μειώνει τη βλάβη στα δόντια, την ένταση και τον πό..
4,95€
Χωρίς ΦΠΑ:3,99€
Τα συμβατά ανταλλακτικά βουρτσάκια Cenocco για οδοντόβουρτσες Oral-Β καθαρίζουν σε μεγαλύτερο βάθος σε σχέση με μια κοινή οδοντόβουρτσα. Φτάνουν έως τα πιο δύσκολα σημεία. Προηγμένο σύστημα ινών. Αφαιρούν περισσότερη πλάκα από οποιαδήποτε κοινή οδοντόβουρτσα. Η κεφαλή της ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας π..
5,04€
Χωρίς ΦΠΑ:4,06€
Τα ανταλλακτικά βουρτσάκια για Οδοντόβουρτσες Oral-Β καθαρίζουν σε μεγαλύτερο βάθος σε σχέση με μια κοινή οδοντόβουρτσα. Φτάνουν έως τα πιο δύσκολα σημεία και αφαιρούν περισσότερη πλάκα από οποιαδήποτε κοινή οδοντόβουρτσα.Είναι συμβατά με όλες τις οδοντόβουρτσες Oral-B και περιλαμβάνουν χρωματισ..
4,95€
Χωρίς ΦΠΑ:3,99€
Τα ανταλλακτικά βουρτσάκια για Οδοντόβουρτσες Oral-Β καθαρίζουν σε μεγαλύτερο βάθος σε σχέση με μια κοινή οδοντόβουρτσα. Φτάνουν έως τα πιο δύσκολα σημεία και αφαιρούν περισσότερη πλάκα από οποιαδήποτε κοινή οδοντόβουρτσα.Είναι συμβατά με τις περισσότερες οδοντόβουρτσες Oral-B, όπως η σειρά Oral..
3,95€
Χωρίς ΦΠΑ:3,19€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)