Μενου
Your Cart

Οδοντιατρικά Εργαλεία

Οδοντιατρικά Εργαλεία
Η ξύστρα γλώσσας Breath,από την εταιρία Stella White, ενδείκνυται για την εξουδετέρωση της δυσάρεστης αναπνοής. Επιτυγχάνεται η μηχανική απομάκρυνση των βακτηρίων που συσσωρεύονται στη γλώσσα κι ευθύνονται για την κακοσμία. Αποτέλεσμα που διαρκεί 12 ώρες.Χαρακτηριστικά:Εξουδετέρωση της δυ..
4,95€
Χωρίς ΦΠΑ:3,99€
Η συσκευή καθαρισμού δοντιών, από την εταιρία GEM, θα σας βοηθήσει να απομακρύνετε τα υπολείμματα τροφής από τα δόντια σας και να τα διατηρήσετε πεντακάθαρα γρήγορα και εύκολα, χωρίς την χρήση οδοντικού νήματος. Αφαιρεί τα βακτήρια βαθιά ανάμεσα στα δόντια και κάτω από τα ούλα, όπου το βούρτσισμα απ..
39,95€
Χωρίς ΦΠΑ:32,22€
Η συσκευή καθαρισμού δοντιών, από την εταιρία Dentapic Sonic, με 3.000 δονήσεις / λεπτό, αφαιρεί απαλά την πλάκα, την πέτρα και τον αποχρωματισμό. Λόγω του εργονομικού σχεδιασμού της, μπορεί να φτάσει ακόμη και στα δύσκολα μέρη που δεν μπορεί να φτάσει μια κανονική οδοντόβουρτσα.Η συσκευασία περ..
19,95€
Χωρίς ΦΠΑ:16,09€
Η συσκευή, από την εταιρία InnovaGoods, λειτουργεί με την πίεση νερού, απομακρύνοντας τα βακτήρια και την πλάκα από τα δόντια σας. Με χωρητικότητα 35 ml νερού ή οποιουδήποτε στοματικού διαλύματος, πατώντας το κουμπί και εκτοξεύοντας η συσκευή το υγρό απομακρύνει αποτελεσματικά την βρωμιά από τα δύσκ..
5,95€
Χωρίς ΦΠΑ:4,80€
Η συσκευή καθαρισμού στόματος, από την εταιρία Camry, καθαρίζει αποτελεσματικά, ξεπλένοντας όλες τις γωνίες του στόματος. Αφαιρεί τα βακτηρίδια ανάμεσα στα δόντια και καθαρίζει ακόμη και κάτω από τη γραμμή των ούλων, όπου το οδοντικό νήμα δεν φτάνει. Κάνει απαλό μασάζ και διεγείρει τα ούλα, αυξάνοντ..
39,95€
Χωρίς ΦΠΑ:32,22€
Η συσκευή καθαρισμού στόματος, από την GEM, είναι ο πιο εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος στοματικής υγιεινής με νερό ή με στοματικό διάλυμα, που εξουδετερώνει την πλάκα και τα υπολείμματα τροφής ανάμεσα στα δόντια και κάτω από τη γραμμή των ούλων.Η συσκευή κάνει μασάζ και διεγείρει τα ούλα, ώσ..
49,95€
Χωρίς ΦΠΑ:40,28€
Η συσκευή καθαρισμού στόματος, από την ProfiCare, είναι ο πιο εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος στοματικής υγιεινής με νερό, που εξουδετερώνει την πλάκα και τα υπολείμματα τροφής ανάμεσα στα δόντια και κάτω από τη γραμμή των ούλων.Η συσκευή κάνει μασάζ και διεγείρει τα ούλα, ώστε να βελτιώνεται..
49,95€
Χωρίς ΦΠΑ:40,28€
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)