Μενου
Your Cart

Αποστειρωτές

Αποστειρωτές
Ο λαμπτήρας από την εταιρεία  ECO-DE  είναι κατάλληλος για την απολύμανση όλων των επιφανειών. Εξαλείφει τα βακτήρια εκπέμποντας υπεριώδη ακτινοβολία σε μήκος κύματος 185 nm και όζον σε μικρές δόσεις για ενίσχυση της απολύμανσης. Εξαλείψτε έως και το 99% των μικροβίων σε λίγα δευτερόλεπτα. Ενσωματών..
39,95€
Χωρίς ΦΠΑ:32,22€
Ο οζονιστής βιομηχανικού τύπου, από την εταιρία Cecotec, είναι ικανός να αποβάλλει 28 g ανά ώρα για την απομάκρυνση ρύπων και / ή επιβλαβών σωματιδίων από το περιβάλλον. Η ισχύς των 120 W είναι σε θέση να επιτύχει τη βέλτιστη απόδοση του οζονιστή και να απολυμάνει το περιβάλλον χωρίς προβλήματα. Ο χ..
89,95€
Χωρίς ΦΠΑ:72,54€
Ο οζονιστής αέρα, από την εταιρία Cecotec, εκπέμπει 20 mg ανά ώρα για την εξάλειψη των ρυπογόνων και επικίνδυνων σωματιδίων στο περιβάλλον. Με την ισχύ των 3 W, είναι σε θέση να λειτουργεί με κορυφαία απόδοση και να απολυμαίνει το περιβάλλον χωρίς κανένα πρόβλημα.Η λειτουργία του οζονιστή TotalP..
29,95€
Χωρίς ΦΠΑ:24,15€
Ο οζονιστής, από την εταιρία Cecotec, εκπέμπει 600 mg ανά ώρα για την εξάλειψη των ρυπογόνων και επικίνδυνων σωματιδίων στο περιβάλλον. Είναι επίσης κατάλληλος για τον καθαρισμό του νερού εκτός από τον περιβαλλοντικό αέρα χάρη στον εύκαμπτο σωλήνα καθαρισμού. Περιλαμβάνει επίσης 2 καθαριστικές πέτρε..
44,95€
Χωρίς ΦΠΑ:36,25€
Ο οζονιστής αέρα, από την εταιρία Cecotec, εκπέμπει 100 mg ανά ώρα για την εξάλειψη των ρυπογόνων και επικίνδυνων σωματιδίων στο περιβάλλον. Ιδανικός για μπάνια, ντουλάπες ή ντουλάπες. Με την ισχύ των 5 W, είναι σε θέση να λειτουργεί με κορυφαία απόδοση και να απολυμαίνει το περιβάλλον χωρίς κανένα ..
29,95€
Χωρίς ΦΠΑ:24,15€
Ο οζονιστής, από την εταιρία Kraft&Dele, διαθέτει τεχνολογία καθαρισμού και απολύμανσης με τη χρήση του όζοντος. Προορίζεται για απολύμανση και ανανέωση του αέρα σε δωμάτια και αυτοκίνητα. Κατασκευασμένος από υλικά υψηλής ποιότητας, όπως ατσάλι και αλουμίνιο. Αφαιρεί δυσάρεστες οσμές, καταστρέφει ιο..
69,95€
Χωρίς ΦΠΑ:56,41€
Ο καθαριστής υπερήχων, από την εταιρία Kraft&Dele, με τη χρήση κατάλληλου υγρού, είναι τέλειο για την απολύμανση όλων των αντικειμένων. Η τεχνολογία καθαρισμού με υπερήχους, χρησιμοποιείται ευρέως σε πολλές βιομηχανίες, την ιατρική και ακόμη πιο συχνά στο σπίτι.Οι καθαριστές με υπερήχους είναι ο..
179,95€
Χωρίς ΦΠΑ:145,12€
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)