Μενου
Your Cart

Θερμόμετρα

Θερμόμετρα
Το ηλεκτρονικό θερμόμετρο υπερύθρων, από την εταιρία SPM, μετρά τη θερμοκρασία του σώματος των παιδιών και των ενηλίκων ανέπαφα, εύκολα και γρήγορα με ακρίβεια, γεγονός που το καθιστά 100% υγιεινό. Είναι εξοπλισμένο με βομβητή ο οποίος σηματοδοτεί τη λήξη της μέτρησης και αναγνώσιμη οθόνη LCD που αλ..
19,95€
Χωρίς ΦΠΑ:16,09€
Ο μετεωρολογικός σταθμός, από την εταιρία Titanum, αποτελεί μια συσκευή χρήσιμη για κάθε σπίτι, αφού μέσα από την LCD οθόνη του με μπλε φωτισμό, θα σας δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε πριν ξεκινήσετε τη μέρα σας.Ο μετεωρολογικός σταθμός, προσφέρει μετρήσεις θερμοκρασίας για μέσα και έξ..
19,95€
Χωρίς ΦΠΑ:16,09€
Το ψηφιακό θερμόμετρο, από την εταιρία SPM, διαθέτει σχεδιασμό με ένα κουμπί για τη μέτρηση της θερμοκρασίας του αυτιού και του μετώπου εντός 1 δευτερολέπτου. Το θερμόμετρο διαθέτει σύστημα συναγερμού πυρετού, με πράσινο / πορτοκαλί / κόκκινο χρώμα για ένδειξη πυρετού (πράσινο για κανονικό, πορτοκαλ..
22,95€
Χωρίς ΦΠΑ:18,51€
Το ψηφιακό θερμόμετρο υπέρυθρων από την εταιρεία SPM είναι μια συσκευή για ασφαλή και αξιόπιστη μέτρηση χωρίς επαφή σε 1" (δευτερόλεπτο).Με το θερμόμετρο μπορείτε να μετράτε με ασφάλεια και ακρίβεια τη θερμοκρασία του σώματος από απόσταση (περίπου 10 - 50mm). Η μέτρηση γίνεται πάνω από τα φρύδια..
14,95€
Χωρίς ΦΠΑ:12,06€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)