Μενου
Your Cart

Φωτισμός LED

Φωτισμός LED
Η αυτοκόλλητη ταινία LED, από την εταιρία SPM, είναι ιδανική για οικιακή και επαγγελματική χρήση, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αύξηση του φωτισμού σε σκοτεινούς χώρους. Περιλαμβάνει τηλεχειριστήριο για να μπορείτε να ελέγχετε τις λειτουργίες της από απόσταση.Χαρακτηριστικά:Μήκος..
9,95€
Χωρίς ΦΠΑ:8,02€
Η αυτοκόλλητη ταινία LED, από την εταιρία Hoppline, είναι ιδανική για οικιακή και επαγγελματική χρήση, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αύξηση του φωτισμού σε σκοτεινούς χώρους. Κόβεται στο επιθυμητό μήκος και έχει ρυθμιζόμενη φωτεινότητα και χρώμα.Στη συσκευασία περιλαμβάνεται και τηλεχει..
23,95€
Χωρίς ΦΠΑ:19,31€
Η αυτοκόλλητη ταινία LED, από την εταιρία GloBrite, διαθέτει ψυχρό λευκό φωτισμό και έχει εύκολη εφαρμογή (3M ταινία). Είναι ιδανική για οικιακή και επαγγελματική χρήση, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αύξηση του φωτισμού σε σκοτεινούς χώρους.Η ταινία έχει ρυθμιζόμενη ταχύτητα φωτισμού, φ..
7,95€
Χωρίς ΦΠΑ:6,41€
Η αυτοκόλλητη ταινία LED, από την εταιρία GloBrite, με 16 εκατομμύρια χρώματα, λειτουργία μουσικής και ενσωματωμένο μικρόφωνο είναι ιδανική για κουζίνες, διάδρομους και άλλα σημεία. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα του φωτός από 1% έως 100% για να ταιριάζει στα διάφορα μέρη. Έχει μήκος 1 ..
9,95€
Χωρίς ΦΠΑ:8,02€
Η αυτοκόλλητη ταινία LED, από την εταιρία GloBrite, με 16 εκατομμύρια χρώματα, λειτουργία μουσικής και ενσωματωμένο μικρόφωνο είναι ιδανική για κουζίνες, διάδρομους και άλλα σημεία. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα του φωτός από 1% έως 100% για να ταιριάζει στα διάφορα μέρη. Έχει μήκος 2 ..
12,95€
Χωρίς ΦΠΑ:10,44€
Η αυτοκόλλητη ταινία LED, από την εταιρία GloBrite, με 16 εκατομμύρια χρώματα, λειτουργία μουσικής και ενσωματωμένο μικρόφωνο είναι ιδανική για κουζίνες, διάδρομους και άλλα σημεία. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα του φωτός από 1% έως 100% για να ταιριάζει στα διάφορα μέρη. Έχει μήκος 5 ..
22,95€
Χωρίς ΦΠΑ:18,51€
Οι ηλιακοί πολύχρωμοι λαμπτήρες LED, ενεργοποιούνται αυτόματα το σούρουπο για να δημιουργήσουν μια μαγική και πολύχρωμη ατμόσφαιρα σε εξωτερικούς χώρους. Ιδανικοί για αίθρια, βεράντες, πέργκολες, δέντρα, κήπους και υπόστεγα.Οι λαμπτήρες έχουν ρυθμιζόμενο σχεδιασμό ηλιακού πλαισίου, για άμεσο ηλι..
9,95€
Χωρίς ΦΠΑ:8,02€
Το κιτ κρυφού φωτισμού, από την εταιρία GloBrite, θα μετατρέψει την τηλεόρασή σας σε αντικείμενο ομορφιάς. Διαθέτει 20 χρώματα και 20 λειτουργίες, 5 επίπεδα φωτεινότητας και 5 διαφορετικές ρυθμίσεις ταχύτητας. Αποτελείται από 15 LED, φωτεινό καλώδιο μήκους 50 cm με ταινία 3M το οποίο μπορεί να κοπεί..
8,95€
Χωρίς ΦΠΑ:7,22€
Η λάμπα LED εσωτερικού φωτισμού, από την εταιρία GloBrite, διαθέτει αισθητήρα κίνησης και 3 τρόπους φωτισμού, ιδανική για τη ντουλάπα, τον διάδρομο, την κρεβατοκάμαρα και τα ντουλάπια. Από αλουμίνιο και ABS, είναι εξοπλισμένη με 20 LED φώτα, που δίνουν υψηλή φωτεινότητα.Χαρακτηριστικά:Υλι..
12,95€
Χωρίς ΦΠΑ:10,44€
Το κιτ κρυφού φωτισμού, από την εταιρία GloBrite, θα μετατρέψει την τηλεόρασή σας σε αντικείμενο ομορφιάς. Διαθέτει 20 χρώματα και 20 λειτουργίες, 5 επίπεδα φωτεινότητας και 5 διαφορετικές ρυθμίσεις ταχύτητας. Αποτελείται από 30 LED, φωτεινό καλώδιο μήκους 1 m με ταινία 3M το οποίο μπορεί να κοπεί, ..
10,95€
Χωρίς ΦΠΑ:8,83€
Προβολέας LED TrendGeek TG-122.Αδιάβροχος προβολέας LED διακόσμησης από την TrendGeek, με έγχρωμο φως με προβολής σε κόκκινο, πράσινο και μπλε. Είναι κατάλληλος για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.Χαρακτηριστικά:Για διακοσμητικό φωτισμό εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων Προβολή σε κό..
29,95€
Χωρίς ΦΠΑ:24,15€
Ο προβολέας LED, από την εταιρία SPM, έχει 12 διαφορετικές διαφάνειες με μοτίβα όπως πεταλούδες, αστέρια, τριφύλλια, θέμα της ημέρας της γυναίκας, φθινοπωρινά φύλλα, θέμα αποκριών, νιφάδες χιονιού, θέμα γενεθλίων, καρδιές, θέμα πάρτι, πουλιά. Χάρη στην ευελιξία του, μπορεί να χρησιμοποιηθεί συνεχώς ..
19,95€
Χωρίς ΦΠΑ:16,09€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 13 (2 Σελ.)