Μενου
Your Cart

Φωτισμός LED

Φωτισμός LED
Η αυτοκόλλητη ταινία LED, από την εταιρία Hoppline, είναι ιδανική για οικιακή και επαγγελματική χρήση, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αύξηση του φωτισμού σε σκοτεινούς χώρους. Κόβεται στο επιθυμητό μήκος και έχει ρυθμιζόμενη φωτεινότητα και χρώμα.Στη συσκευασία περιλαμβάνεται και τηλεχει..
23,95€
Χωρίς ΦΠΑ:19,31€
Πρωτότυπο και διασκεδαστικό φωτιστικό που θα χαρίσει μία ξεχωριστή, ζεστή διακόσμηση στο παιδικό δωμάτιο και όχι μόνο.Χαρακτηριστικά: Μακρόχρονη λυχνία LED Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας Απαιτούνται 3 μπαταρίες AAA (δεν περιλαμβάνονται) Μέγεθος 10 cm (W) x 9 cm (H) x 13 cm (D)..
11,95€
Χωρίς ΦΠΑ:9,64€
Προβολέας LED TrendGeek TG-122.Αδιάβροχος προβολέας LED διακόσμησης από την TrendGeek, με έγχρωμο φως με προβολής σε κόκκινο, πράσινο και μπλε. Είναι κατάλληλος για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.Χαρακτηριστικά:Για διακοσμητικό φωτισμό εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων Προβολή σε κό..
29,95€
Χωρίς ΦΠΑ:24,15€
Ο προβολέας LED, από την εταιρία SPM, έχει 12 διαφορετικές διαφάνειες με μοτίβα όπως πεταλούδες, αστέρια, τριφύλλια, θέμα της ημέρας της γυναίκας, φθινοπωρινά φύλλα, θέμα αποκριών, νιφάδες χιονιού, θέμα γενεθλίων, καρδιές, θέμα πάρτι, πουλιά. Χάρη στην ευελιξία του, μπορεί να χρησιμοποιηθεί συνεχώς ..
19,95€
Χωρίς ΦΠΑ:16,09€
Ο πίνακας διαθέτει 60 διαφορετικά ανταλλάξιμα γράμματα, αριθμούς, σύμβολα και είναι ιδανικός για διακόσμηση και σύντομα μηνύματα. Έχει 3 σειρές για την εισαγωγή γραμμάτων και συμβόλων για τη δημιουργία μηνυμάτων και θερμό λευκό LED φωτισμό.Χαρακτηριστικά:60 μαύρα γράμματα, αριθμοί, σύμβολ..
6,95€
Χωρίς ΦΠΑ:5,60€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)