Μενου
Your Cart

Ηχοσυστήματα

Ηχοσυστήματα
Η ασύρματη μπάρα ηχείων, από την εταιρία SoundZ, Χαρακτηρίζεται από εξαιρετική ποιότητα ήχου (διαθέτει 2 ηχεία 4 W το καθένα), υποστηρίζει ραδιόφωνο FM με αυτόματη σάρωση και αναπαραγωγή μουσικής μέσω συμβατών συσκευών Bluetooth.Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:Την ασύρματη μπάρα ηχείων Τ..
44,95€
Χωρίς ΦΠΑ:36,25€
Το ραδιορολόι, από την εταιρία Camry, χρησιμοποιεί Bluetooth 5.0, χάρη στο οποίο μπορείτε να ακούσετε μουσική συνδέοντας άλλες συσκευές, όπως υπολογιστή, smartphone ή tablet. Το USB σας επιτρέπει επίσης να ακούτε αρχεία MP3 και χάρη σε μια κάρτα SD, μπορείτε εύκολα να ακούσετε ολόκληρα άλμπουμ των α..
39,95€
Χωρίς ΦΠΑ:32,22€
Το ραδιόφωνο, από την εταιρία Camry, τροφοδοτείται με ηλεκτρικό ρεύμα ή με την ενσωματωμένη μπαταρία 2000 mAh. Η φόρτιση πραγματοποιείται μέσω της θύρας micro USB. Διαθέτει υποδοχή ακουστικών, λειτουργία DAB (ραδιόφωνο σε ψηφιακή ποιότητα), λειτουργία FM, μνήμη για έως και 20 σταθμούς και λειτουργεί..
26,95€
Χωρίς ΦΠΑ:21,73€
Το ψηφιακό ραδιόφωνο, από την εταιρία Camry, διαθέτει σύνδεση WiFi ώστε να μπορείτε να ακούτε το αγαπημένο σας ραδιόφωνο ακόμα και όταν βρίσκεστε μακριά.Η μεγάλη οθόνη TFT LCD 2.4" σας επιτρέπει να παρακολουθείτε πληροφορίες και να αλλάζετε εύκολα τους σταθμούς. Είναι εξοπλισμένο με λειτουργία D..
59,95€
Χωρίς ΦΠΑ:48,35€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)