Μενου
Your Cart

Κάμερες

Κάμερες
To LED φωτιστικό δαχτυλίδι, από την εταιρία GEM, τοποθετείται με κλιπ και είναι ιδανικό για φωτογραφίες και βίντεο. Διαθέτει πολλαπλά επίπεδα φωτισμού, βάση για τη στήριξη του τηλεφώνου, εύκαμπτο βραχίονα και λειτουργεί με ενσωματωμένο καλώδιο USB.Χαρακτηριστικά:Ύψος: 77 cm Εύκαμπτος βρ..
14,95€
Χωρίς ΦΠΑ:12,06€
Με τη mini κάμερα, από την εταιρία SPM, μπορείτε να έχετε φωτογραφίες υψηλής ευκρίνειας. Η νυχτερινή όραση υποστηρίζει τη λήψη φωτογραφιών υψηλής ευκρίνειας κατά τη διάρκεια της νύχτας ή σκοτεινού περιβάλλοντος. Διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία 200 mAh με χρόνο αναμονής από 30-50 λεπτά και χρόνο φόρτι..
12,95€
Χωρίς ΦΠΑ:10,44€
Η συγκεκριμένη κάμερα δράσης, από την εταιρία Kequ, είναι μία υψηλής ποιότητας αθλητική φωτογραφική μηχανή που χρειάζεστε, για να εξασφαλίσετε τις καλύτερες λήψεις. Αν αγαπάτε τα αθλήματα και απολαμβάνετε τις φωτογραφίες, θα αποτελέσει το ιδανικό αξεσουάρ σας.Αδιάβροχη στα 30 μέτρα, με ευρυγωνια..
24,95€
Χωρίς ΦΠΑ:20,12€
Η παιδική ψηφιακή φωτογραφική μηχανή από την εταιρεία SPM θα χαρίσει ατελείωτες ώρες διασκέδασης και δημιουργίας στο παιδί, δίνοντας του την δυνατότητα να αποτυπώνει σημαντικές στιγμές.Είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας, μη τοξική, μαλακή σιλικόνη, απόλυτα ασφαλή για τα παιδιά, χάρη στην ..
9,95€
Χωρίς ΦΠΑ:8,02€
Η παιδική ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, από την εταιρεία SPM, θα χαρίσει ατελείωτες ώρες διασκέδασης και δημιουργίας στο παιδί, δίνοντας του την δυνατότητα να αποτυπώνει σημαντικές στιγμές.Η μηχανή, διαθέτει λειτουργία φωτογραφίας, λειτουργία βίντεο, καθώς και 3 φίλτρα (ασπρόμαυρο, νοσταλγικό και ..
19,95€
Χωρίς ΦΠΑ:16,09€
Πανίσχυρος μεταλλικός τηλεσκοπικός φακός για το κινητό σας με δυνατότητα οπτικού zoom σας φέρνει πιο κοντά στην δράσης. Ιδανικός για φωτογραφήσεις μακρινής απόστασης στην εξοχή, στα σπορ και σε οποιοδήποτε είδους εκδήλωση. Επαγγελματικής κλάσης φακός για υψηλής ποιότητας φωτογραφίες. Αδιάβροχος, εύκ..
22,95€
Χωρίς ΦΠΑ:18,51€
Το τρίποδο, από την Esperanza, είναι ιδανικό για φωτογραφικές μηχανές, βιντεοκάμερες, συσκευές μέτρησης, τηλέμετρα, κλπ. Είναι κατασκευασμένο από ελαφρύ υλικό κραμάτων, μικρού μεγέθους και διαθέτει ανθεκτική θήκη μεταφοράς που σας επιτρέπει να το πάρετε εύκολα μαζί σας και να το χρησιμοποιήσετε στη ..
8,95€
Χωρίς ΦΠΑ:7,22€
Η υπέρυθρη ψηφιακή κάμερα, από την εταιρία Technaxx, είναι ιδανική για αρχάριους που θέλουν να παρακολουθούν τη φύση τη νύχτα, ή να παρατηρούν τα άγρια ​​ζώα και τα φυτά. Διαθέτει ψηφιακό zoom 4x, χειροκίνητο τροχό εστίασης, ενσωματωμένη οθόνη TFT 1.5 ” και υποστηρίζει κάρτες MicroSD έως 32 GB και θ..
99,95€
Χωρίς ΦΠΑ:80,60€
Το φωτιστικό LED δαχτυλίδι selfie, αποτελεί το ιδανικό εργαλείο για τη λήψη άρτιων φωτογραφιών και βίντεο. Είναι εξοπλισμένο με 2 περιστρεφόμενες βάσεις για smartphones, έχει 3 λειτουργίες φωτεινότητας (ζεστή, απαλή και ψυχρή) και 10 επίπεδα φωτεινότητας για κάθε λειτουργία. Το δαχτυλίδι είναι εύκαμ..
29,95€
Χωρίς ΦΠΑ:24,15€
Το φωτιστικό LED δαχτυλίδι selfie, αποτελεί το ιδανικό εργαλείο για τη λήψη άρτιων φωτογραφιών και βίντεο. Είναι εξοπλισμένο με 1 περιστρεφόμενη βάση για smartphones και έχει διάφορα επίπεδα φωτεινότητας και χρώματος. Το δαχτυλίδι είναι εύκαμπτο και συνοδεύεται από μίνι τρίποδο.Χαρακτηριστικά: ..
12,95€
Χωρίς ΦΠΑ:10,44€
Το φωτιστικό δαχτυλίδι LED από την εταιρεία SPM αποτελεί το ιδανικό εργαλείο για τη λήψη άρτιων φωτογραφιών και βίντεο. Διαθέτει ισχύ 30 W, διανέμει άριστα το φως, δίνοντας ομοιόμορφο φωτισμό σε πρόσωπα και αντικείμενα και έχει 3 φωτεινά χρώματα και έως και 9 επίπεδα φωτεινότητας.Συνοδεύεται από..
59,95€
Χωρίς ΦΠΑ:48,35€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 15 (2 Σελ.)