Μενου
Your Cart

Μετατροπείς

Μετατροπείς
Ο αντάπτορας, από την εταιρία Technaxx, είναι κατάλληλος για την αναπαραγωγή ψηφιακής μουσικής σε κλασικά κασετόφωνα. Διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία Li-Ion, υποδοχή ακουστικών 3.5 mm και φορτίζει μέσω θύρας USB. Υποστήριζει κάρτες μνήμης micro-SD έως 32 GB και αρχεία MP3.Η συσκευασία περιλαμβάνε..
20,95€
Χωρίς ΦΠΑ:16,90€
Η συσκευή της Technaxx με τον ιδιαίτερο, λειτουργικό και υψηλής ποιότητας σχεδιασμό της μπορεί να ψηφιοποιήσει δίσκους βινυλίου, κασέτες, CD, τραγούδια από το ραδιόφωνο ή AUX-IN σε USB και SD card μέχρι 32Gb. Αναπαραγάγει και εγγράφει μουσική μέσω Bluetooth 2.0 αρχεία MP3, USB ή SD card και δίσκους ..
129,95€
Χωρίς ΦΠΑ:104,80€
Ο μετατροπέας, από την εταιρία Technaxx, έχει σχεδιαστεί για την αναπαραγωγή δίσκων βινυλίου, κασετών, CD και για τη λήψη ραδιοφωνικών προγραμμάτων. Μέσω της τεχνολογίας Bluetooth 5.0, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για ασύρματη ροή μουσικής. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι η ψηφιοποίηση των παλ..
199,95€
Χωρίς ΦΠΑ:161,25€
Με τον μετατροπέα δίσκων και κασετών, από την εταιρία Technaxx, μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε τη μουσική κάνοντας εγγραφή από δίσκους βινυλίου, ραδιόφωνο, κασέτες ή από είσοδο AUX-IN απευθείας σε USB Flash Drive ή σε κάρτα μνήμης SD.Η διαδικασία της μετατροπής δεν απαιτεί τη χρήση υπολογιστή, ε..
89,95€
Χωρίς ΦΠΑ:72,54€
Μετατροπέας Κασετών Technaxx DT-01.Με τοv νέο Μετατροπέα κασετών Technaxx DT-01, μπορείτε να ψηφιοποιήσετε παλιές κασέτες μουσικής audio. Λειτουργεί και σαν κασετοφωνάκι (walkman) οπότε μπορείτε να ακούσετε και τις κασέτες ήχου.Το μαγνητόφωνο συνδέεται με έναν υπολογιστή μέσω της θύρας USB 2..
24,95€
Χωρίς ΦΠΑ:20,12€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)