Μενου
Your Cart

Dr. Lutaevono's

Ο ελαστικός ιμάντας, από την εταιρία Dr. Lutaevono’s, έχει σχεδιαστεί για να ευθυγραμμίζει το σαγόνι και να αποτρέπει το ροχαλητό. Τοποθετείται πάνω από το πηγούνι και το πάνω και πίσω μέρος της κεφαλής.Προσοχή:Μην φράζετε το στόμα με τον ιμάντα Μην τον τοποθετείτε αποκλειστικά κάτω από..
4,95€
Χωρίς ΦΠΑ:3,99€
Η επιστραγαλίδα, από την εταιρία Dr. Lutaevono’s, έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της πεσμένης καμάρας στο πόδι και του κνησμού της φτέρνας, καθώς και της ταλαιπωρίας που προκαλείται από το τρίψιμο μεταξύ ποδιών και παπουτσιών. Από 100% ανθεκτικό και εύκαμπτο gel σιλικόνης, υποστηρ..
2,95€
Χωρίς ΦΠΑ:2,38€
Η επιστραγαλίδα, από την εταιρία Dr. Lutaevono’s, παρέχει σταθερή στήριξη και συμπίεση στη φτέρνα και το τόξο του ποδιού, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση του πόνου που σχετίζεται με την πελματιαία περιτονίτιδα, τα άκρα της φτέρνας και άλλες παθήσεις των ποδιών. Ο λεπτός σχεδιασμός της ..
2,95€
Χωρίς ΦΠΑ:2,38€
Ζώνη Αδυνατίσματος Μηρών Dr. Lutaevono's LV-THS.H ζώνη αδυνατίσματος μηρών από τη σειρά Fitness Dr. Lutaevono's σχεδιάστηκε για να εφαρμόσει μια σταθερή πίεση για να ενισχύσει το πιο όμορφο μέρος του σώματος, τους μηρούς.Η ζώνη αδυνατίσματος μηρών κρύβει διογκώσεις και οιδήματα και έ..
8,95€
Χωρίς ΦΠΑ:7,22€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)