Μενου
Your Cart

Ηλεκτρικές Κουβέρτες

Η ηλεκτρική θερμοφόρα ποδιών, από την εταιρία Adler, προσφέρει ευχάριστη και ευεργετική ζεστασιά και παράλληλα ανακουφίζει και χαλαρώνει τα πόδια. Διαθέτει ηλεκτρονικό έλεγχο θερμοκρασίας με τηλεχειριστήριο LCD, για μεγαλύτερη άνεση και ευκολία. Είναι εξοπλισμένη με 6 ρυθμιζόμενα επίπεδα θερμοκρασία..
28,95€
Χωρίς ΦΠΑ:23,35€
Η ηλεκτρική θερμοφόρα ποδιών, από την εταιρία Ruhhy, προσφέρει ευχάριστη και ευεργετική ζεστασιά και παράλληλα ανακουφίζει και χαλαρώνει τα πόδια. Με τη βοήθεια του τηλεχειριστηρίου, μπορείτε να ρυθμίσετε ένα από τα 3 επίπεδα έντασης θέρμανσης . Η τιμή που εμφανίζεται φωτίζεται με οπίσθιο φωτισμό, ε..
39,95€
Χωρίς ΦΠΑ:32,22€
Η ηλεκτρική κουβέρτα της Camry σας προσφέρει χαλαρωτική ζεστασιά και άνεση, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κάτω και πάνω από το σώμα. Συνιστάται ανεπιφύλακτα σε άτομα που νοιάζονται για την υγεία τους και υποφέρουν από αρθρίτιδα ή ρευματισμούς. Η ηλεκτρική κουβέρτα καταπραΰνει τις νευραλγίες, βο..
52,95€
Χωρίς ΦΠΑ:42,70€
Η ηλεκτρική κουβέρτα, από την εταιρία Mesko, καταπραΰνει τις νευραλγίες, βοηθά στη χαλάρωση των μυών σας και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος. Συνιστάται κατά τη θεραπεία συμπτωμάτων αρθρίτιδας και ρευματισμού και σας παρέχει γρήγορη και ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας. Έχει διαστάσεις 150 x 80 c..
19,95€
Χωρίς ΦΠΑ:16,09€
Η ηλεκτρική διπλή κουβέρτα, από την εταιρία Wintem, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν μια κανονική κουβέρτα ή να ρυθμίσετε την ιδανική θερμοκρασία για να απολαύσετε μια ευχάριστη ζεστασιά μετά από λίγα λεπτά. Διαθέτει σύνθεση από 100% πολυεστέρα, 3 επίπεδα θερμοκρασίας και 2 αφαιρούμενα χειριστήρια.Χ..
39,95€
Χωρίς ΦΠΑ:32,22€
Η ηλεκτρική κουβέρτα, από την εταιρία Camry, σας προσφέρει χαλαρωτική ζεστασιά και άνεση. Συνιστάται ανεπιφύλακτα σε άτομα που νοιάζονται για την υγεία τους και υποφέρουν από αρθρίτιδα ή ρευματισμούς. Η ηλεκτρική κουβέρτα καταπραΰνει τις νευραλγίες, βοηθά στη χαλάρωση των μυών σας και βελτιώνει την ..
32,95€
Χωρίς ΦΠΑ:26,57€
Η ηλεκτρική κουβέρτα της Adler σας προσφέρει χαλαρωτική ζεστασιά και άνεση. Συνιστάται ανεπιφύλακτα σε άτομα που νοιάζονται για την υγεία τους και υποφέρουν από αρθρίτιδα ή ρευματισμούς. Η ηλεκτρική κουβέρτα καταπραΰνει τις νευραλγίες, βοηθά στη χαλάρωση των μυών σας και βελτιώνει την κυκλοφορία του..
22,95€
Χωρίς ΦΠΑ:18,51€
Το ηλεκτρικό θερμαινόμενο μαξιλάρι από την εταιρεία Adler μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να θερμάνει ένα συγκεκριμένο μέρος του σώματος. Έχει καταπραϋντική δύναμη και χαλαρώνει τους μύες έτσι ώστε να βοηθά στην αντιμετώπιση της αρθρίτιδας, της νευραλγίας και του ρευματισμού.Το μαξιλάρι είναι κατασ..
19,95€
Χωρίς ΦΠΑ:16,09€
Το ηλεκτρικό υπόστρωμα, από την εταιρία Camry, έχει ισχύ 60 W και τοποθετείται πάνω από το στρώμα και κάτω από το κατωσέντονο. Μέσα από τις 8 βαθμίδες θέρμανσης μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο επίπεδο θερμότητας ανάλογα με τις ανάγκες σας. Διαθέτει επίσης ρύθμιση για να μπορείτε να προγραμματίσετ..
32,90€
Χωρίς ΦΠΑ:26,53€
Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)