Μενου
Your Cart

Bass Polska

Ο αυτόματος καθαριστής τζαμιών, από την εταιρία Bass Polska, σας επιτρέπει να καθαρίζετε γρήγορα τα παράθυρά, τόσο στο σπίτι όσο και στο αυτοκίνητο. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να καθαρίσετε κι άλλες επίπεδες επιφάνειες όπως πλακάκια, πάγκους, καθρέπτες, περβάζια παραθύρων κ.λπ.Ο καθαριστής, διαθέ..
28,95€
Χωρίς ΦΠΑ:23,35€
Ο γωνιακός τροχός - λειαντήρας, από την εταιρία Bass Polska, διαθέτει ισχυρή κατασκευή με ισχύ 900 W και είναι εξοπλισμένος με κουμπί ασφαλείας. Το κλείδωμα του άξονα θα διευκολύνει την γρήγορη αντικατάσταση δίσκου και η χαμηλή κεφαλή εγγυάται άνετη εργασία.Η συσκευασία περιλαμβάνει:Τον γ..
39,95€
Χωρίς ΦΠΑ:32,22€
Ο γωνιακός τροχός, από την εταιρία Bass Polska, έχει τη δυνατότητα τοποθέτησης της πλευρικής λαβής σε 3 διαφορετικές θέσεις ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον τύπο εργασίας. Μπορεί να λειτουργήσει με μπαταρία 24 V. Διαθέτει κινητήρα χωρίς ψήκτρες, στον οποίο δεν υπάρχει πρόβλημα υπερβολικής θέρμανση..
69,95€
Χωρίς ΦΠΑ:56,41€
Ο δίσκος λείανσης, από την εταιρία Bass Polska, είναι κατάλληλος για ηλεκτρικά ακονιστήρια, μαχαίρια και ψαλίδια.Χαρακτηριστικά:Μέγεθος κλήσης: 45 mm Μέγεθος τρύπας: 8 x 10 mm Πάχος κλήσης: 8 mm..
7,95€
Χωρίς ΦΠΑ:6,41€
Το έκκεντρο περιστροφικό τριβείο, από την εταιρία Bass Polska, προορίζεται για λείανση γυψοσανίδων, αρμών μεταξύ γυψοσανίδων, λείανση ξύλινων και μεταλλικών επιφανειών, καθώς και αφαίρεση επιχρισμάτων. Το σύστημα εξαγωγής σκόνης δεν απαιτεί τη χρήση εξωτερικής ηλεκτρικής σκούπας. Η λωρίδα με διόδους..
69,95€
Χωρίς ΦΠΑ:56,41€
Το επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο, από την εταιρία Bass Polska, έχει εργονομικό σχεδιασμό με γωνιακή άκρη για εργασία σε δύσκολα και δυσπρόσιτα μέρη. Είναι εξοπλισμένο με τσοκ τρυπανιού γρήγορης απελευθέρωσης για ομαλή αλλαγή αξεσουάρ, ελεγκτή ταχύτητας και διακόπτη κατεύθυνσης περιστροφής, LED φ..
69,95€
Χωρίς ΦΠΑ:56,41€
Ο προβολέας LED, από την εταιρία Bass Polska, διαθέτει συμπαγές περίβλημα κατασκευασμένο από ενισχυμένο πλαστικό με στοιχεία αλουμινίου για αύξηση της αντοχής του. Ο υψηλός συντελεστής προστασίας IP44 εγγυάται τη στεγανότητα του περιβλήματος έναντι υγρασίας, σκόνης και άλλων ρύπων. Έχει επαναφορτιζό..
29,95€
Χωρίς ΦΠΑ:24,15€
Ο φακός κεφαλής, από την εταιρία Bass Polska, διαθέτει ισχυρή δίοδο X-T6 PE με διάρκεια ζωής έως 100.000 ώρες και ρύθμιση δέσμης φωτός. Είναι κατασκευασμένος από ανθεκτικό πλαστικό ABS και έχει 3 τρόπους φωτισμού: 100%, 50% και  φωτισμός strobe. Είναι εξοπλισμένος με ρυθμιζόμενο ελαστικό ιμάντα κεφα..
9,95€
Χωρίς ΦΠΑ:8,02€
Η εργαλειοθήκη από την εταιρεία Bass Polska είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό πλαστικό υλικό, με εσοχές για εύκολη αποθήκευση και διαχωρισμό των εργαλείων και είναι κατάλληλη για τοποθέτηση σε συρτάρι εργαλειοφορέα.Περιλαμβάνει 18 εργαλεία κατασκευασμένα από ανθεκτικό ατσάλι CrV, ιδανικά για ερ..
23,95€
Χωρίς ΦΠΑ:19,31€
Η εργαλειοθήκη από την εταιρεία Bass Polska είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό πλαστικό υλικό, με εσοχές για εύκολη αποθήκευση και διαχωρισμό των εργαλείων και είναι κατάλληλη για τοποθέτηση σε συρτάρι εργαλειοφορέα.Περιλαμβάνει 2 εργαλεία κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά, ιδανικά για ε..
14,95€
Χωρίς ΦΠΑ:12,06€
Η εργαλειοθήκη από την εταιρεία Bass Polska είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό πλαστικό υλικό, με εσοχές για εύκολη αποθήκευση και διαχωρισμό των εργαλείων και είναι κατάλληλη για τοποθέτηση σε συρτάρι εργαλειοφορέα.Περιλαμβάνει 41 εργαλεία κατασκευασμένα από ανθεκτικό ατσάλι CrV, ιδανικά για ερ..
19,95€
Χωρίς ΦΠΑ:16,09€
Η εργαλειοθήκη από την εταιρεία Bass Polska είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό πλαστικό υλικό, με εσοχές για εύκολη αποθήκευση και διαχωρισμό των εργαλείων και είναι κατάλληλη για τοποθέτηση σε συρτάρι εργαλειοφορέα.Περιλαμβάνει 5 λίμες κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά, ιδανικές για ερ..
22,95€
Χωρίς ΦΠΑ:18,51€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 41 (4 Σελ.)