Μενου
Your Cart

Bass Polska

Ο αποξηραντής τροφίμων, από την εταιρία Bass Polska, σας δίνει τη δυνατότητα να αποξηράνετε φρούτα, λαχανικά και μανιτάρια χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και άλλων τεχνητών συστατικών. Είναι ένας αποτελεσματικός και εύκολος τρόπος για να διατηρήσετε τη γεύση, τα αρώματα και την αξία των τροφίμων. ..
29,95€
Χωρίς ΦΠΑ:24,15€
Ο αποξηραντής τροφίμων, από την εταιρία Bass Polska, σας δίνει τη δυνατότητα να αποξηράνετε φρούτα, λαχανικά, βότανα, λουλούδια και μανιτάρια χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και άλλων τεχνητών συστατικών. Είναι ένας αποτελεσματικός και εύκολος τρόπος για να διατηρήσετε τη γεύση, τα αρώματα και την α..
44,95€
Χωρίς ΦΠΑ:36,25€
Ο αυτόματος καθαριστής τζαμιών, από την εταιρία Bass Polska, σας επιτρέπει να καθαρίζετε γρήγορα τα παράθυρά, τόσο στο σπίτι όσο και στο αυτοκίνητο. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να καθαρίσετε κι άλλες επίπεδες επιφάνειες όπως πλακάκια, πάγκους, καθρέπτες, περβάζια παραθύρων κ.λπ.Ο καθαριστής, διαθέ..
28,95€
Χωρίς ΦΠΑ:23,35€
Η βενζινοκίνητη δίχρονη αντλία νερού εσωτερικής καύσης, από την εταιρία Bass Polska, είναι ιδανική για άντληση καθαρού και βρώμικου νερού (π.χ. άρδευση χωραφιών και λιβαδιών, άντληση πλημμυρισμένων δωματίων, δεξαμενές νερού, κατασκευές κ.λπ.). Πληροί τα αυστηρά πρότυπα ασφαλείας, έχει ισχύ 63cc, μέγ..
119,95€
Χωρίς ΦΠΑ:96,73€
Ο γωνιακός τροχός, από την εταιρία Bass Polska, έχει τη δυνατότητα τοποθέτησης της πλευρικής λαβής σε 3 διαφορετικές θέσεις ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον τύπο εργασίας. Μπορεί να λειτουργήσει με μπαταρία 24 V. Διαθέτει κινητήρα χωρίς ψήκτρες, στον οποίο δεν υπάρχει πρόβλημα υπερβολικής θέρμανση..
69,95€
Χωρίς ΦΠΑ:56,41€
Ο δίσκος λείανσης, από την εταιρία Bass Polska, είναι κατάλληλος για ηλεκτρικά ακονιστήρια, μαχαίρια και ψαλίδια.Χαρακτηριστικά:Μέγεθος κλήσης: 45 mm Μέγεθος τρύπας: 8 x 10 mm Πάχος κλήσης: 8 mm..
7,95€
Χωρίς ΦΠΑ:6,41€
Η κουρευτική μηχανή για κατοικίδια, από την εταιρία Bass Polska, είναι εξοπλισμένη με υψηλής ποιότητας κεφαλή εξασφαλίζοντας ικανοποιητικά αποτελέσματα κοπής. Λειτουργεί με ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία Ni-MH 1200mAh, που επιτρέπει συνεχή κοπή έως 45 λεπτά χωρίς να χρειάζεται να κάνετε ενοχ..
32,95€
Χωρίς ΦΠΑ:26,57€
Το επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο, από την εταιρία Bass Polska, έχει εργονομικό σχεδιασμό με γωνιακή άκρη για εργασία σε δύσκολα και δυσπρόσιτα μέρη. Είναι εξοπλισμένο με τσοκ τρυπανιού γρήγορης απελευθέρωσης για ομαλή αλλαγή αξεσουάρ, ελεγκτή ταχύτητας και διακόπτη κατεύθυνσης περιστροφής, LED φ..
69,95€
Χωρίς ΦΠΑ:56,41€
Ο προβολέας LED, από την εταιρία Bass Polska, διαθέτει συμπαγές περίβλημα κατασκευασμένο από ενισχυμένο πλαστικό με στοιχεία αλουμινίου για αύξηση της αντοχής του. Ο υψηλός συντελεστής προστασίας IP44 εγγυάται τη στεγανότητα του περιβλήματος έναντι υγρασίας, σκόνης και άλλων ρύπων. Έχει επαναφορτιζό..
29,95€
Χωρίς ΦΠΑ:24,15€
Η εργαλειοθήκη από την εταιρεία Bass Polska είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό πλαστικό υλικό, με εσοχές για εύκολη αποθήκευση και διαχωρισμό των εργαλείων και είναι κατάλληλη για τοποθέτηση σε συρτάρι εργαλειοφορέα.Περιλαμβάνει 18 εργαλεία κατασκευασμένα από ανθεκτικό ατσάλι CrV, ιδανικά για ερ..
23,95€
Χωρίς ΦΠΑ:19,31€
Η εργαλειοθήκη από την εταιρεία Bass Polska είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό πλαστικό υλικό, με εσοχές για εύκολη αποθήκευση και διαχωρισμό των εργαλείων και είναι κατάλληλη για τοποθέτηση σε συρτάρι εργαλειοφορέα.Περιλαμβάνει 41 εργαλεία κατασκευασμένα από ανθεκτικό ατσάλι CrV, ιδανικά για ερ..
19,95€
Χωρίς ΦΠΑ:16,09€
Η εργαλειοθήκη από την εταιρεία Bass Polska είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό πλαστικό υλικό, με εσοχές για εύκολη αποθήκευση και διαχωρισμό των εργαλείων και είναι κατάλληλη για τοποθέτηση σε συρτάρι εργαλειοφορέα.Περιλαμβάνει 5 λίμες κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά, ιδανικές για ερ..
22,95€
Χωρίς ΦΠΑ:18,51€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 31 (3 Σελ.)